Spania câștigă duelul cu Germania, în runda a doua din grupa E

Spania câștigă duelul cu Germania, în runda a doua din grupa E

Germania a debutat nepotrivit la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar, fiind învinsă de Japonia, cu scorul de 1-2. Echipa lui Hans Flick este obligată să nu mai încaseze nici o înfrângere, pentru a se califica în optimi. Nu e deloc ușor mai ales că azi Germania joacă cu Spania – un adversar redutabil, care a oferit un spectacol de goluri 7-0, în meciul cu Costa Rica.

Acesta este doar al doilea joc pentru fiecare echipă din grupă, dar deja se simte ca o etapă eliminatorie la Cupa Mondială. Dacă Japonia învinge Costa Rica mai devreme în cursul zilei, atunci Germania ar putea fi eliminată cu o pierdere.

Încrederea Spaniei e tot mai mare după una dintre cele mai accentuate victorii văzute pe cea mai mare scenă fotbalistică a lumii. Spania este azi pregătită pentru victorie, iar trio-ul de la mijlocul terenului din Barcelona, ​​Sergio Busquets, Gavi și Pedri, se înțeleg excelent unul cu celălalt, ceea ce demonstrează ce înseamnă să joace împreună în fiecare săptămână.

Mizăm și noi pe victoria Spaniei, sperând că vor păși decisiv azi spre optimi și mai apoi spre marea finală, pronostic cu cota 2.42 la Betano. Profită de promoțiile Betano cu ocazia Cupei Mondiale și bucură-te de distracție!

Belgia v Maroc: sub 2,5 goluri

Este dificil să privești meciul Belgia-Canada și să fii optimist cu privire la șansele Red Devils de a ajunge departe în această Cupă Mondială. În ciuda victoriei cu 1-0, aș spune că doar Qatar și Costa Rica au arătat un joc mai puțin impresionant în turneu până acum. Dupa o prima etapă la Cupa Mondială în care ambele echipe nu au primit gol, azi ne așteptăm la un meci destul de tensionat, un joc prudent al echipelor.

Managerul Marocului Walid Regragui este foarte atent și urmează strategii foarte defensive. Maroc a reușit să contracareze un mijlocas talentat al Croației ultima dată, cu o formație 4-3-3 care se poate schimba rapid la 4-5-1, așa că așteptați-vă la o abordare similară aici pentru a-l încetini pe De Bruyne.

Pariem azi pe pronosticul sub 2.5 goluri, cu cota 1.62 la Unibet. Hai la Unibet Fan Zone, pentru a paria cu cele mai bune cote și funcții unice, special concepute pentru succesul tău.

Croația vs Canada: 1

Croatia și Canada joacă azi cu speranța unei prime victorii la Campionatul Mondial, în meciul ce va avea loc în această seară, de la ora 18, runda a doua a grupei F.

Croația are experiența și know-how-ul turneului. Canada a jucat fantastic împotriva Belgiei, dar nu a reușit să marcheze. Echipa Canadei a impresionat inclusiv pariorii, oferind un fotbal de calitate în meciul cu Belgia, pe care nu a meritat să-l piardă.

Croația a fost în 2018 a fost vicecampioana mondială iar azi va lupta pentru a-și demonstra valoarea. Evident nu-și permite să fie eliminată chiar din faza grupelor, iar azi se va mobiliza cu siguranță în fața unei echipe mai modeste totuși, așa cum este Canada.

Mizăm azi pe 1 solist, un pronostic cu mari șanse de reușită, cu cota 2.25 la 888Sport. Această casă de pariuri a pregătit pentru jucători două promoții tentante, cu ocazia Cupei Mondiale.

Pronosticuri azi:

Spania vs Germania: [email protected] (Betano)

Belgia v Maroc: sub 2,5 [email protected] (Unibet)

Croația vs Canada: [email protected] (888Sport)

ShareCitește și Newsletter