Case De Pariuri Online Legale

Pariurile live

pariurile live

Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

Variantele de pariere oferite de agenții pentru evenimentele live sunt extrem de multe, precum echipa care câștigă, echipa care marchează prima, peste 2,5 goluri, evoluția scorului, remiza exclusă, numărul de cornere/cartonașe galbene/cartonașe roșii și multe altele. În tot acest timp, cotele se schimbă pe măsură ce evenimentul progresează, acest aspect făcând-o, pentru mulți jucători, cea mai distractivă funcție oferită de casele de pariuri.

Cum funcționează pariurile live

Pariul live este definit ca un pariu pe care jucătorul îl plasează în timpul desfășurării unui eveniment, în orice moment de la startul până la finalul evenimentului.

Oferte live există aproape în toate sporturile și apar pe o platformă diferită de site-ul operatorului de pariuri. Varietatea opțiunilor de pariere live depinde în primul rând de cât de mediatizat este un eveniment și, în al doilea rând, de importanța dată de casele de pariuri satisfacției clienților săi.

Diferențele dintre pariurile pre-meci și pariurile live

Timpul! Principala diferență este factorul de timp. Înainte de startul unui eveniment, jucătorul poate studia și evalua variantele lui de pariere, spre deosebire de pariurile live, unde trebuie să acționeze în cel mai scurt timp posibil.

Avantajul casei! Pe cele mai multe site-uri de pariuri, marja de câștig a agenției este mai mică pentru evenimentele care nu au început încă, decât pentru cele din oferta live.

Informare vs. acțiune live! Înainte de startul evenimentului, pariorul se bazează pe informațiile pe care le are la dispoziție. După startul evenimentului, urmărirea desfășurării acestuia este factorul decisiv în selectarea celor mai bune opțiuni.

Viteza platformei de pariuri

Pariurile live reprezintă un aspect pe care jucătorul trebuie să îl analizeze foarte bine înainte alege o casă de pariuri. Viteza de răspuns a platformei, posibilitatea de a urmări meciuri live prin intermediul platformei, precum și existența funcției de cash-out joacă un rol foarte important în luarea unei decizii.

Este de asemenea important pentru fiecare jucător să verifice cât de repede răspunde site-ul, ori aplicația dedicată a operatorului de pariuri, pe dispozitivele mobile. Să nu uităm că pariurile live se pot juca de oriunde, chiar și din stadion, în timp ce urmărești meciul! Așadar, accesul ușor pe site sau în aplicație nu poate fi neglijat.

Oferta de pariuri live

Oferta de pariuri live a agențiilor online este extrem de cuprinzătoare. Care echipă va câștiga, care echipă va marca prima, Peste/Sub 2.5 goluri, evoluția scorului, egalul exclus, numărul de cornere, numărul de cartonașe galbene/roșii, și multe altele.

Cu cât mai mediatizat este un meci, cu atât mai mare este oferta de pariuri live pe care jucătorul o primește.

Cotele se schimbă la pariurile live

Cotele se schimbă constant, iar modificarea poate fi una ușoară sau rapidă, în funcție de evenimentul care are loc, sau de evoluția acestuia. De exemplu, un coș de două puncte în baschet sau un punct în volei vor provoca o schimbare mică a cotelor.

Dar un gol marcat în finalul unui meci de fotbal, marcat de echipa gazdă, poate răsturna o cotă de 11 pentru victoria echipei gazdă, în prelungirile partidei, într-o cotă de 1.05. Aceasta este una dintre schimbările cele mai rapide care pot apărea într-o ofertă de pariuri live. O regulă importantă pe care ar trebui să o ai în minte este că, cu cât mai puține lucruri se petrec în timpul unui eveniment, cu atât mai mult îl afectează.

În concluzie, pariurile live sunt iubite de către jucători pentru că oferă emoție și divertisment în egală măsură.

Găsiți pe Pariuri24.ro lista celor mai bune siteuri de pariuri care oferă o selecție largă și variată de opțiuni de pariere.

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.