Pariurile live

Pariurile live

Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

Variantele de pariere oferite de agenții pentru evenimentele live sunt extrem de multe, precum echipa care câștigă, echipa care marchează prima, peste 2,5 goluri, evoluția scorului, remiza exclusă, numărul de cornere/cartonașe galbene/cartonașe roșii și multe altele. În tot acest timp, cotele se schimbă pe măsură ce evenimentul progresează, acest aspect făcând-o, pentru mulți jucători, cea mai distractivă funcție oferită de casele de pariuri.

Cum funcționează pariurile live

Pariul live este definit ca un pariu pe care jucătorul îl plasează în timpul desfășurării unui eveniment, în orice moment de la startul până la finalul evenimentului.

Oferte live există aproape în toate sporturile și apar pe o platformă diferită de site-ul operatorului de pariuri. Varietatea opțiunilor de pariere live depinde în primul rând de cât de mediatizat este un eveniment și, în al doilea rând, de importanța dată de casele de pariuri satisfacției clienților săi.

Diferențele dintre pariurile pre-meci și pariurile live

Timpul! Principala diferență este factorul de timp. Înainte de startul unui eveniment, jucătorul poate studia și evalua variantele lui de pariere, spre deosebire de pariurile live, unde trebuie să acționeze în cel mai scurt timp posibil.

Avantajul casei! Pe cele mai multe site-uri de pariuri, marja de câștig a agenției este mai mică pentru evenimentele care nu au început încă, decât pentru cele din oferta live.

Informare vs. acțiune live! Înainte de startul evenimentului, pariorul se bazează pe informațiile pe care le are la dispoziție. După startul evenimentului, urmărirea desfășurării acestuia este factorul decisiv în selectarea celor mai bune opțiuni.

Viteza platformei de pariuri

Pariurile live reprezintă un aspect pe care jucătorul trebuie să îl analizeze foarte bine înainte alege o casă de pariuri. Viteza de răspuns a platformei, posibilitatea de a urmări meciuri live prin intermediul platformei, precum și existența funcției de cash-out joacă un rol foarte important în luarea unei decizii.

Este de asemenea important pentru fiecare jucător să verifice cât de repede răspunde site-ul, ori aplicația dedicată a operatorului de pariuri, pe dispozitivele mobile. Să nu uităm că pariurile live se pot juca de oriunde, chiar și din stadion, în timp ce urmărești meciul! Așadar, accesul ușor pe site sau în aplicație nu poate fi neglijat.

Oferta de pariuri live

Oferta de pariuri live a agențiilor online este extrem de cuprinzătoare. Care echipă va câștiga, care echipă va marca prima, Peste/Sub 2.5 goluri, evoluția scorului, egalul exclus, numărul de cornere, numărul de cartonașe galbene/roșii, și multe altele.

Cu cât mai mediatizat este un meci, cu atât mai mare este oferta de pariuri live pe care jucătorul o primește.

Cotele se schimbă la pariurile live

Cotele se schimbă constant, iar modificarea poate fi una ușoară sau rapidă, în funcție de evenimentul care are loc, sau de evoluția acestuia. De exemplu, un coș de două puncte în baschet sau un punct în volei vor provoca o schimbare mică a cotelor.

Dar un gol marcat în finalul unui meci de fotbal, marcat de echipa gazdă, poate răsturna o cotă de 11 pentru victoria echipei gazdă, în prelungirile partidei, într-o cotă de 1.05. Aceasta este una dintre schimbările cele mai rapide care pot apărea într-o ofertă de pariuri live. O regulă importantă pe care ar trebui să o ai în minte este că, cu cât mai puține lucruri se petrec în timpul unui eveniment, cu atât mai mult îl afectează.

În concluzie, pariurile live sunt iubite de către jucători pentru că oferă emoție și divertisment în egală măsură.

Găsiți pe Pariuri24.ro lista celor mai bune siteuri de pariuri care oferă o selecție largă și variată de opțiuni de pariere.

ShareCitește și Newsletter