Cum poți să îți mărești șansele de a câștiga la pariuri sportive

Cum poți să îți mărești șansele de a câștiga la pariuri sportive

Pariurile sportive pot fi o modalitate distractivă și interesantă de a te distra, urmărind meciurile echipelor favorite. Câștigurile sunt și ele o motivație, dar este important de reținut că parierea este și o activitate riscantă. Indiferent cât de priceput e pariorul, el va urmări întotdeauna cele mai bune modalități de a-și spori șansele de a câștiga pariurile plasate.

Evident că există câștiguri garantate în pariurile sportive, dar există anumite detalii de care trebuie să ții cont pentru a-ți crește șansele de câștig. În acest articol, vom discuta oferi câteva sfaturi utile despre cum poți să îți sporești șansele de a câștiga la pariuri sportive.

Alege cele mai bune cote și profită de oferte

Pariatul la întâmplare poate fi distractiv din când în când, dar cu siguranță nu îți oferă cele mai bune șanse de câștig, mai ales pe termen lung. Primul pas pentru a deveni un parior de succes este să cauți întotdeauna cele mai bune oferte și cote înainte de a plasa pariurile.

Multe case de pariuri sportive online oferă piețe de pariere diversificate și cote mărite. De exemplu poți opta pentru pariuri cu marjă 0 : la Superbet poți alege Supercota, pariuri cu cote mărite.

Bonus de bun venit până la 500 RON
Bonus de bun venit până la 500 RONPariază Acum
L1160659W000328*18+|Se aplică T&C

Stabilește un plan de management al bankroll-ului

Un alt sfat important pentru creșterea șanselor de a câștiga la pariurile sportive este un plan de management al bankroll-ului. Aceasta înseamnă să ai în vedere ce bani  ți-ai putea permite să pierzi în orice zi, săptămână sau lună. De asemenea, este esențial să știi câți bani trebuie să câștigi pentru a obține profit. Un plan de management al bankroll-ului te ajută să îți controlezi mai corect activitatea de pariere,  ceea ce este crucial pentru succesul pe termen lung. Respectând planul de management al bankroll-ului, vei plasa mereu pariuri bine gândite și controlate ca miză.

Concentrează-te pe o selecție restrânsă de jocuri

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac pariorii sportivi este să parieze pe prea multe sporturi diferite. Poate fi tentant să vrei să pariezi pe fiecare meci care te atrage, dar aceasta este o modalitate sigură de a-ți pierde pariul.

Te poate ajuta mai degrabă să concentrezi pariurile pe o selecție restrânsă de sporturi, pe care le cunoști bine. Când înțelegi mai bine echipele și jucătorii implicați într-un anumit meci, este mai probabil să reușești predicții precise cu privire la rezultat. Poți alege la Betano de exemplu opțiunea Bet Mentor care îți sugerează ce ai putea să pariezi, având în vedere miza ta.

Bonus de bun venit 100% până la 500 RON
Bonus de bun venit 100% până la 500 RONPariază Acum
L1170664W000663*18+|Se aplică T&C

Utilizează o strategie de pariere

Nu în ultimul rând, una dintre cele mai bune modalități de a-ți crește șansele de a câștiga la pariurile sportive este să folosești o strategie corectă.

Există multe strategii de pariere diferite pe care le poți folosi, iar cea mai bună pentru tine va depinde de obiectivele tale, de toleranța la risc și de cunoștințele despre sporturile pe care pariezi. Unele strategii comune de pariuri includ pariuri de valoare, hedging și arbitraj.

Pariurile de valoare( așa numitele value bets), sunt pariuri pe evenimente sportive unde se consideră că probabilitatea reală de câștig este mai mare decât probabilitatea de câștig reflectată de cota de la casele de pariuri. Hedging înseamnă plasarea de pariuri pe mai multe rezultate pentru a minimiza pierderile dacă unul dintre pariurile tale nu va fi câștigător. Arbitrajul profită de diferențele de cote dintre diferitele case de pariuri sportive pentru a obține profit, indiferent de rezultatul jocului.

Deschide-ți conturi la mai multe case de pariuri sportive

Un ultim sfat pentru a-ți crește șansele de a câștiga la pariurile sportive este să ai conturi la mai multe case de pariuri sportive. Acest lucru îți permite să profiți de oferte și cotele diferite ale fiecărei case.

Unii pariori ezită să deschidă mai multe conturi, deoarece își fac griji că este complicat să țină evidența prea multor solduri diferite. Alege neapărat case de pariuri licențiate, care oferă garanția legalității și corectitudinii pariurilor plasate.

Concluzii

Acestea sunt doar câteva sfaturi care te pot ajuta să impulsionezi șansele de a câștiga la pariurile sportive. Evident că nu există o rețetă universală pentru succes. În fond experiența de pariere are ca scop principal distracția iar pariurile sportive sunt o modalitate excelentă de a te deconecta de la problemele cotidiene și de a privi sportul ca un stil de relaxare online.

ShareCitește și Newsletter