Superbet Recenzie L1160659W000328

Superbet Recenzie

Superbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Piețe de pariuri cu marjă 0%
 • Cote mai bune cu opțiunea SuperExtra
 • Multe pariuri special și pe termen lung
 • Nume mare în rândul brandurilor din Romania
 • Servcii cu clienții excelente
 • Aplicație pentru Android/iOS bine constrcuită
 • Chat live
 • Streaming Live
 • Cash out
 • Bonus la înregistrare
 • Handicap asiatic
 • Depozit de acasă cu opțiunea de curier
CONTRA

Superbet Bonus

Dacă te înregistrezi acum vei primi bonus până la 500 RON* la primele trei depuneri.

Pentru a profita de bonus trebuie să parcurgi pașii următori:

 1. Deschide un cont nou printr-un click aici
 2. Realizează prima depunere (cel puțin 20 RON)
 3. Bonusul va fi activat imediat după prima depunere

Bonusul se împarte astfel:

 • Prima depunere : 50% până la 200 RON
 • A doua depunere : 50% până la 200 RON
 • A treia depunere: 100% până la 100 RON
Superbet Bonus

*Se aplică T&C

Superbet Bonusuri Si Promoții

Unul dintre cele mai atrăgătoare bonusuri din întreaga piață este ceea ce veți găsi la Superbet. Cu excepția primului bonus de până la 200 RON, va pot fi adăugați în cont până la 300 RON cu a doua și a treia depunere. De asemenea, există o mulțime de promoții zilnice la cele mai tari piețe.

Superbet Bonusuri Si Promoții

Superbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu2 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Superbet a introus un nou site în noiembrie 2020. Noul site are un design atrăgător, iar diversele butoane care vă conduc spre diverse piețe de pariuri (sau oferte ale companiei) sunt foarte ușor de găsit.

Site-ul oferă o varietate imensă de opțiuni înainte de meciuri pe multiple piețe de pariere și multe pariuri special. În plus, platforma include peste 17 000 de pariuri live disponibile, de la meciuri internaționale până la ligi inferioare în competiții mai puțin populare, așa că sigur vei găsi ceva de pariat pe Superbet.

De asemenea, site-ul oferă statistici detaliate din fotbal cu informații vitale pentru orice parior pentru a lua decizii de pariere fiind informat.

Cotele Superbet: Cote crescute sunt oferite pentru majoritatea piețelor de pariuri. Există multe piețe cu marjă 0% sau alte oferte speciale precum superCota sau SuperLive.

Superbet eSports: Încă un argument la ideea de pariuri variate ale Superbet vine din oferta pentru segmentul esports, care permite jucătorilor să plaseze pariuri pe o gamă variată de jocuri, precum Call of Duty, League of Legends sau Counter Strike.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hochei – Volei – Futsal – Baseball – Darts – Polo- Rugby – Box – MMA- Snooker – Tenis de masă – Floorball – Fotbal australian – Cricket- Counter Strike – League of Legends – Dota 2 – Overwatch – Rainbow Six

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Super Prono: Superbet oferă un bonus pentru jucătorii răspund la câteva întrebări până la încheierea unui termen limită disponibil pe pagină. Bonusul se va acorda tuturor clienților eligibili în maxim 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare.
 • SuperLiga 23+24: În fiecare etapă a sezonului 2023-2024 din SuperLiga, poți să te bucuri de un Pariu Gratuit în valoare de 24 de RON.
 • SuperExtra: Casa de pariuri propune cote mărite pe o multitudine de meciuri și evenimente.
 • Super Avantaj: Acum te poți bucura de Super Avantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 5 sporturi diferite.
 • SuperCota: Cote cu marjă zero pentru pariurile pe Rezultat Final și Șansă dublă.
 • SuperLive: Cote crescute în timpul desfășurării meciurilor, pentru cele mai populare pariuri în direct.
 • SuperBonus: Superbet adaugă câte 5% la câștigul tău pentru fiecare meci suplimentar pe un bilet cu cel puțin cinci meciuri.
 • SuperSocial: Casa de pariuri te încurajează să promovezi biletele plasate, iar pentru asta în meniul aplicației Superbet ai pagina principală Social, în care vezi biletele plasate de tine și de către prietenii tăi.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon1226
Chat Live
Alte ModuriWhatsApp 0725154154
Ore De Funcționarenu este disponibil

Sunt multiple căi prin care poți comunica cu echipa de relații clienți. Poți cere sprijin prin intermediul chatului live, a telefonului sau prin e-mail.

Top case de pariuri online

Superbet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Această aplicație poate fi descărcată atât pentru utilizatorii Apple și Android. La fel ca site-ul părinte, aplicația mobilă are un design plăcut și practic, cu o interfață prietenoasă și care are o capacitate de reacție foarte rapidă.

Aplicația oferă de asemenea statistici complexe, streaming live, notificări pentru meciurile pariate, posibilitatea de a da share biletelor tale și multe alte opțiuni.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Superbet Holding Romania deține aproximativ 1 000 de agenții și peste 3 500 de angajați de când compania a fost fondată în 2008. Fără îndoială că Superbet este o casă de pariuri excepțională.

Fiind o casă de pariuri mare, propune cote competitive, varietate de oferte, servicii pentru clienți de ajutor și o aplicație mobilă fantastică. Nu e greu de înțeles de ce Superbet este preferată de mulți jucători. În termeni de navigare, folosire, Superbet are o notă foarte bună. Ne-a plăcut modul în care ste construit meniul și am fost impresionați de funcția de căutare. Acest aspect face lucrurile ușor de găsit. Superbet primește o notă mare și pentru serviciile cu clienții.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.superbet.ro/
Fondat în2008
LicențeiL1160659W000328
CompanieSuperbet Interactive Limited (România), CIF: 36446625, Număr de Înregistrare C75273

Superbet.ro este deținut și operat de Superbet Interactive (Romania) Limited, C.I.F.: 36446625, Număr de Înregistrare C75273; Level G, (Office 1/5597), Quantum House, 75 Abate Rigord Street, Ta’Xbiex XBX 1120, Malta.

Superbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, Revolut, Cash, Revolut, A-bon, Apple Pay, Okto Cash
RetrageriTransfer Bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, Revolut, Cash
Limitele
Depunere minimă1 RON
Retragere minimă10 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronic1 zi
Card Bancar3-6 zile
Transfer Bancar1 zi
ShareCitește și