Elite Slots Recenzie L1193408W001140

Elite Slots Recenzie

Elite Slots pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
  • Multe pariuri speciale
  • Posibilitatea de a paria pe handicap asiatic
  • Număr mare de posibilități de pariere
  • Cote competitive
  • Funcția de Cash Out
CONTRA

Elite Slots Bonus

Elite Slots este o companie care și-a început activitatea ca și cazinou, deci partea de pariuri sportive încă nu este dezvoltată la nivelul altor agenții de pe piața românească. Absența unui bonus de bun venit pentru pariuri sportive este așadar un mare minus. Există însă un bonus de bun venit în cazinoul online, pe care îl poți descoperi printr-un click aici.

Elite Slots Bonus

Elite Slots Bonusuri Si Promoții

Din nou trebuie să îi dezamăgim pe fanii pariurilor sportive. Elite Slots oferă un serviciu de pariuri online foarte direct. Cum nu există bonus de bun venit, nu există nici alte bonusuri și promoții de care poți beneficia pentru a-ți mări câștigurile.

Elite Slots Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu2 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Evident, sporturile cele mai importante precum fotbalul, tenisul și baschetul sunt toate reprezentate, dar în oferta Elite Slots vei regăsi și cote din volei, rugby sau futsal.

Iubitorii fotbalului vor fi serviți cu o varietate largă de campionate, cu foarte multe piețe de tipul goluri totale, combo sau handicap asiatic. De asemenea, fanii baschetului și ai tenisului vor regăsi un număr mare de pariuri extra pe handicap sau pe punctaj total.

Cotele Elite Slots: Marja casei de pariuri la piețele cele mai importante este una dintre cele mai avantajoase de pe piața pariurilor din România, fiind cuprinsă între 2-4%.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hockei – Volei – Badminton – Baseball – Box – MMA – Cricket – Curling – Darts – Fotbal Australian – Futsal – Polo – Rugby – Snooker – Tenis de masa – Volei pe plaja – Floorball – Formula 1 – Moto GP – Εurovision – Survivor

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

Accesând această pagină a serviciilor suplimentare pe care le oferă siteul Eliteslots.ro descoperim că oferta agenției se bazează în mare măsură pe sistemul celor de la Winner. Marea diferență față de siteul winnerbet.ro este însă faptul că poți paria online, respectiv poți depune și retrage bani și prin card/transfer bancar. Despre acestea vom detalia mai târziu. Deocamdată să vedem care sunt ofertele speciale de la Eliteslots.ro.

  • Winner Plus: Cote mai mari la evenimentele selectate.
  • Winner Avantaj: O promoție care îți aduce în fiecare zi o serie de evenimente, la care agenția oferă cote mărite pentru pronosticurile șansă dublă și final. Spre deosebire de promoția Winner Plus, la aceasta meciurile pot fi combinate.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon031 433 6301
Chat Live
Alte ModuriN/A
Ore De Funcționare10:00 - 18:30

Call center-ul de suport al celor de la Elite Slots este disponibil zilnic, între orele 10:00 și 18:30. Aceasta este unul dintre puținele modalități de a contacta departamentul de suport, alături de email, pentru că, la fel ca în cazul platformei winnerbet.ro, nu există disponibilă funcția de Live Chat. Accesând siteul Eliteslots.ro vei descoperi însă și un manual FAQ destul de cuprinzător, care va răspunde în mare măsură întrebărilor și nelămuririlor tale.

Top case de pariuri online

Elite Slots Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Din păcate, Elite Slots nu beneficiază încă de o aplicație pentru dispozitivele mobile, nici pentru cele cu sistem de operare Android, nici pentru iOS. Totuși, versiunea de mobil a siteului este extrem de ușor de folosit.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Elite Slots este un al brand al celor de la Play Online Solutions LTD, grup din care mai fac parte Winnerbet.ro, Magnumbet.ro și Sevenbet.ro. La fel ca celelalte siteuri din grup, serviciile speciale precum bonusurile, live streamingul sau posibilitatea de a face depuneri și retrageri prin intermediul portofelelor electronice, sunt absente. Iar acesta noi îl considerăm un mare minus. Pe de altă parte, siteul este extrem de ușor de folosit de orice parior, indiferent cât de experimentat este.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.eliteslots.ro/
Fondat în2019
LicențeiL1193408W001140
CompaniePlay Online Solutions LTD

Acest website este operat de Play Online Solutions LTD, înregistrată în Malta sub nr. C59636, având sediul social în 3 Advance Business Center, strada G. Flores, Sf. Venera SVR1950, Malta. În România, Play Online Solutions LTD deține licența nr. L1193408W001140.

Elite Slots Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Cash
RetrageriTransfer Bancar, Cash
Limitele
Depunere minimă20 RON
Retragere minimă20 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronic
Card Bancar1-4 zile
Transfer Bancar1-4 zile
ShareCitește și