888sport logo

Ponturi Pariuri

În fiecare zi aveți ponturi pariuri gratis oferite de tipsterii Pariuri24.ro. Citiți justificările complete și documentate pentru fiecare pont sugerat, precum și sfaturi pentru a paria pe un lot separat și un istoric anual, pe toate ponturile, pentru fiecare tipster. Predicțiile noastre pe fotbal sunt oferite de experți din industrie, oferindu-ți informații “din interior” pentru fiecare pont sugerat.

Finala UEFA Champions League va oferi spectatorilor multe goluri

Finala UEFA Champions League va oferi spectatorilor multe goluri

Meciul de sambata seara are loc de la ora 22.00 Finala Champions League este programată între marile formații Manchester City și Inter Milano.

Fiorentina – West Ham: finala Conference League, un meci cu goluri la ambele porți azi

Fiorentina – West Ham: finala Conference League, un meci cu goluri la ambele porți azi

Fiorentina - West Ham: finala Conference League, un meci cu goluri la ambele porți azi

Ponturi Fotbal
Pariuri2407/06/2312:04
Marea finala FA Cup se dispută azi între două echipe rivale din același oraș : Man City vs Man United

Marea finala FA Cup se dispută azi între două echipe rivale din același oraș : Man City vs Man United

Man City vs Man United : Man City înscrie în ambele reprize ale finalei FA Cup

Ponturi Fotbal
Pariuri2403/06/2311:03
Un meci interesant azi: Rybakina contra Linda Noskova, cu peste 6.5 break-uri

Un meci interesant azi: Rybakina contra Linda Noskova, cu peste 6.5 break-uri

Rybakina contra Linda Noskova, meci cu peste 6.5 break-uri

Ponturi Tenis
Pariuri2401/06/2310:09
Finala Europa League 2023 e așteptată azi cu nerăbare de suporteri și de pariori

Finala Europa League 2023 e așteptată azi cu nerăbare de suporteri și de pariori

Pronosticul de azi : Sevilla - AS Roma : Roma ridică trofeul

Ponturi Fotbal
Pariuri2431/05/2312:25
AGF Aarhus învinge în deplasare pe Randers, într-un meci destul de previzibil azi

AGF Aarhus învinge în deplasare pe Randers, într-un meci destul de previzibil azi

Stadionul  din Randers va găzdui  azi de la ora 20 partida din cadrul rundei 31 din Danemarca Superliga, între Randers si AGF Aarhus. Când ne u...

Ponturi Fotbal
Pariuri2430/05/2311:30
Universitatea Craiova învinge azi Sepsi

Universitatea Craiova învinge azi Sepsi

Mizăm pe victoria Universității Craiova contra lui Sepsi

Ponturi Fotbal
Pariuri2428/05/2309:55
Chelsea va avea azi un meci dificil contra Newcastle, care o va învinge pe Stanford Bridge

Chelsea va avea azi un meci dificil contra Newcastle, care o va învinge pe Stanford Bridge

Newcastle o va învinge pe Chelsea azi pe Stanford Bridge

Ponturi Fotbal
Pariuri2428/05/2309:05
Real Madrid are nevoie azi de o victorie în deplasare contra Sevillei

Real Madrid are nevoie azi de o victorie în deplasare contra Sevillei

Real are nevoie de victorie azi pentru a termina campionatul pe pozitia a doua, așa că probabil va face tot posibilul să o obțină.

Ponturi Fotbal
Pariuri2427/05/2312:30
Manchester United va juca azi contra Chelsea, într-un meci cu peste 2.5 goluri

Manchester United va juca azi contra Chelsea, într-un meci cu peste 2.5 goluri

Meciul de azi are toate șansele să ofere fanilor și pariorilor șansa de a admira multe goluri pe Old Trafford din Londra.

Ponturi Fotbal
Pariuri2425/05/2310:35

Ce pot paria online

Vizitând orice site de pariuri sportive, vom găsi în meniu o listă de categorii din care se acceptă pariuri. De obicei, în partea de sus apare cel mai popular sport din țară, în principal fotbal, urmat de baschet și tenis.

Dar acestea nu sunt singurele, având multe alte sporturi pe care se poate paria. De la handbal, volei sau polo, până la darts, snooker și cricket.

Sporturile cu motor de asemenea primesc un volum mare de pariuri, cu Formula 1 dominând această categorie. În plus, evenimentele periodice, precum Jocurile Olimpice, atrag de asemenea atenția multor spectatori (și, implicit, a pariorilor). Proporțional cu aceste opțiuni, există și ponturi pariuri diverse.

Ce sunt pariurile speciale

Unul dintre motivele pentru care „cuponul de pariuri” a crescut atât de mult este faptul că fiecare meci este îmbogățit cu zeci de evenimente speciale suplimentare.

Pariorul, pe lângă posibilitatea de a da un pronostic pe câștigător, are la dispoziție o mulțime de opțiuni adiționale de pariere. Spre exemplu, acestea pot fi:

Pariurile Sub / Peste

La acest tip de pariuri, casa de pariuri stabilește o anumită limită, iar jucătorul pariază dacă evenimentul (meciul) se termină cu un rezultat mai mic sau mai mare față de respectiva limită.

Cel mai întâlnit pariu de acest gen este cel Peste / Sub 2.5 goluri la fotbal. Însemnând că, dacă sunt unul, două sau niciun gol în meci, pariul câștigător va fi cel „sub 2.5”. Dacă se înscriu trei sau mai multe goluri, pariul câștigător va fi cel „peste 2.5”. În acest sens, multe ponturi pariuri iau în considerare statistica la acest capitol în ultimele meciuri ale echipelor.

Avem astfel de pariuri în toate sporturile (de exemplu, pe seturi la volei), dar și unele speciale pe jucători (de exemplu, pe punctele marcate de un jucător la baschet). Ca și la fotbal, pot exista ponturi pariuri pentru fiecare disciplină, bazate pe statisticile echipelor implicate.

Pariurile pe handicap

La fel ca pariurile Sub / Peste, aproximativ aceeași logică se aplică și modului în care funcționează pariurile pe handicap.

Diferența fundamentală este faptul că handicapul se referă la o echipă și nu la meci.

De exemplu, pariind pe handicap de un gol pentru Echipa A, acea echipă trebuie să câștige cu două sau mai multe goluri diferență pentru a câștiga acel pariu.

În acest caz există frecvent multe ponturi pariuri pe  handicap în momentul în care o echipă considerată mare favorită întâlnește echipe mai slab cotate.

Pariuri pe anumite momente ale meciului

Pariuri speciale pot fi plasate chiar și în anumite momente ale meciului. Acestea ar putea fi pauza unui meci de fotbal sau de baschet, un set în volei sau o etapă în Formula 1.

În cele mai comercializate evenimente, casele de pariuri sportive oferă pariuri chiar și pentru perioade mai scurte din timpul unui meci. De exemplu, pariuri pe anumit segmente de zece minute din timpul unui meci de fotbal.

În astfel de situații, tipsterii dau ponturi pariuri în funcție de statisticile echipelor. Spre exemplu, sunt echipe care înscriu multe goluri în ultimul sfert de oră, iar jucătorii primesc ponturi pariuri în acest sens.

Pariuri pe performanța unui anumit sportiv

Pariurile pe jucători / atleți reprezintă o altă categorie interesantă a pariurilor speciale. De la an la an, numărul de pariori care caută oportunități în astfel de pariuri este din ce în ce mai mare și, deși pot fi foarte profitabile, acestea necesită o cunoaștere foarte bună a acestui tip de ofertă.

Aceste pariuri se pot referi la statisticile unui jucător de baschet (puncte, recuperări, pase decisive, etc.) ori un jucător care înscrie un gol. Și în astfel de cazuri, Pariuri24.ro vă va oferi frecvent ponturi pariuri documentate.

Pariuri combinate (combo bets)

O categorie care câștigă în mod constant noi jucători este cea a pariurilor combinate. Mai ales de când casele de pariuri au creat anumite instrumente prin care pariorii pot combina opțiuni de pariere ale aceluiași eveniment pentru a beneficia de o cotă finală mai mare.

Pariurile combinate simple sunt alcătuite dintr-o opțiune pe câștigător, alături de un pariu Sub / Peste. De exemplu, echipa gazdă câștigă cu peste 1.5 goluri marcate în meci, în timp ce pariurile combinate complexe sunt limitate doar de imaginația pariorului. Evenimentele speciale, statisticile, jucătorii, etc., într-o combinație explozivă, pot crea un „pariu distractiv” cu o cotă incredibil de mare. Dacă ai mai multe ponturi pariuri, atunci le poți combina pe un singur bilet.

Ce sunt pariurile pe termen lung?

Pariurile pe termen lung necesită în primul rând răbdare. Acestea sunt opțiuni în care îți pariezi banii și aștepți mai mult timp până afli dacă ai câștigat sau nu. Până la urmă, termenul în sine o spune, un pariu pe termen lung necesită o perioadă lungă de timp pentru a dezvălui dacă ai câștigat sau ai pierdut.

Cele mai populare pariuri pe termen lung sunt cele care implică evenimente care durează câteva săptămâni, precum Cupele Mondiale sau Jocurile Olimpice. Mai puțin populare, dar cu proprii lor jucători înfocați, sunt acele evenimente anuale (ex. Campionatele Naționale).

Pariurile pe termen lung se pot referi la câștigătoarea unui eveniment (sau retrogradarea dintr-un campionat) sau alte elemente ale sale, precum traseul unei echipe / al unui atlet, ori runda eliminatorie. Pariuri24.ro vă va oferi ponturi pariuri argumentate și în această direcție.

Moduri de a paria

Pariurile pe un singur eveniment sunt preferate de pariorii profesioniști. Vânătorii de cote mari obișnuiesc să aleagă pariurile de tip sistem. În final, pariurile riscante sunt preferate de cei cu puțini bani care își urmăresc visul de câștiguri uriașe. Indiferent de ce tip de jucător ești, vom avea ponturi pariuri pentru fiecare.

Pariuri non-sportive (politică, divertisment, etc.)

Sportul domină, dar nu monopolizează piața pariurilor. Dorința caselor de pariuri de a-și vinde produsul către alte grupuri de potențiali pariori le-a determinat să creeze pariuri speciale pe diferite evenimente politice sau de divertisment.

Pariurile pe campaniile electorale sau pe evenimente ca Premiile Oscar sau Concursul Muzical Eurovision sunt destul de comune.

Ce este R.O.I.

R.O.I. unui pariu indică randamentul investiției, iar acronimul vine de la sintagma Return of Investment.

Ce înseamnă asta în termeni populari? Procentul de profit (sau pierdere) pe care îl avem în raport cu banii pe care i-am pariat.

Formula pentru calcularea ratei R.O.I. este următoarea:

 • ((Câștiguri + Bani Pariați) / Pariurile totale)) x 100
 • Pentru fiecare valoare peste 100 există un profit.
 • Pentru orice valoarea sub 100 există o pierdere.

Top case de pariuri online din România

Superbet

superbet logoPariază Acum
 • Bonus 200 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.63/5 - 8 voturi

Betano

betano logoPariază Acum
 • Bonus 500 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.15/5 - 13 voturi

Unibet

unibet logoPariază Acum
 • Bonus 300 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.80/5 - 5 voturi

*Se aplică T&C