Case De Pariuri Online Legale

Ponturi Pariuri

În fiecare zi aveți ponturi pariuri gratis oferite de tipsterii Pariuri24.ro. Citiți justificările complete și documentate pentru fiecare pont sugerat, precum și sfaturi pentru a paria pe un lot separat și un istoric anual, pe toate ponturile, pentru fiecare tipster. Predicțiile noastre pe fotbal sunt oferite de experți din industrie, oferindu-ți informații “din interior” pentru fiecare pont sugerat.

Ce pot paria online

Vizitând orice site de pariuri sportive, vom găsi în meniu o listă de categorii din care se acceptă pariuri. De obicei, în partea de sus apare cel mai popular sport din țară, în principal fotbal, urmat de baschet și tenis.

Dar acestea nu sunt singurele, având multe alte sporturi pe care se poate paria. De la handbal, volei sau polo, până la darts, snooker și cricket.

Sporturile cu motor de asemenea primesc un volum mare de pariuri, cu Formula 1 dominând această categorie. În plus, evenimentele periodice, precum Jocurile Olimpice, atrag de asemenea atenția multor spectatori (și, implicit, a pariorilor). Proporțional cu aceste opțiuni, există și ponturi pariuri diverse.

Ce sunt pariurile speciale

Unul dintre motivele pentru care „cuponul de pariuri” a crescut atât de mult este faptul că fiecare meci este îmbogățit cu zeci de evenimente speciale suplimentare.

Pariorul, pe lângă posibilitatea de a da un pronostic pe câștigător, are la dispoziție o mulțime de opțiuni adiționale de pariere. Spre exemplu, acestea pot fi:

Pariurile Sub / Peste

La acest tip de pariuri, casa de pariuri stabilește o anumită limită, iar jucătorul pariază dacă evenimentul (meciul) se termină cu un rezultat mai mic sau mai mare față de respectiva limită.

Cel mai întâlnit pariu de acest gen este cel Peste / Sub 2.5 goluri la fotbal. Însemnând că, dacă sunt unul, două sau niciun gol în meci, pariul câștigător va fi cel „sub 2.5”. Dacă se înscriu trei sau mai multe goluri, pariul câștigător va fi cel „peste 2.5”. În acest sens, multe ponturi pariuri iau în considerare statistica la acest capitol în ultimele meciuri ale echipelor.

Avem astfel de pariuri în toate sporturile (de exemplu, pe seturi la volei), dar și unele speciale pe jucători (de exemplu, pe punctele marcate de un jucător la baschet). Ca și la fotbal, pot exista ponturi pariuri pentru fiecare disciplină, bazate pe statisticile echipelor implicate.

Pariurile pe handicap

La fel ca pariurile Sub / Peste, aproximativ aceeași logică se aplică și modului în care funcționează pariurile pe handicap.

Diferența fundamentală este faptul că handicapul se referă la o echipă și nu la meci.

De exemplu, pariind pe handicap de un gol pentru Echipa A, acea echipă trebuie să câștige cu două sau mai multe goluri diferență pentru a câștiga acel pariu.

În acest caz există frecvent multe ponturi pariuri pe  handicap în momentul în care o echipă considerată mare favorită întâlnește echipe mai slab cotate.

Pariuri pe anumite momente ale meciului

Pariuri speciale pot fi plasate chiar și în anumite momente ale meciului. Acestea ar putea fi pauza unui meci de fotbal sau de baschet, un set în volei sau o etapă în Formula 1.

În cele mai comercializate evenimente, casele de pariuri sportive oferă pariuri chiar și pentru perioade mai scurte din timpul unui meci. De exemplu, pariuri pe anumit segmente de zece minute din timpul unui meci de fotbal.

În astfel de situații, tipsterii dau ponturi pariuri în funcție de statisticile echipelor. Spre exemplu, sunt echipe care înscriu multe goluri în ultimul sfert de oră, iar jucătorii primesc ponturi pariuri în acest sens.

Pariuri pe performanța unui anumit sportiv

Pariurile pe jucători / atleți reprezintă o altă categorie interesantă a pariurilor speciale. De la an la an, numărul de pariori care caută oportunități în astfel de pariuri este din ce în ce mai mare și, deși pot fi foarte profitabile, acestea necesită o cunoaștere foarte bună a acestui tip de ofertă.

Aceste pariuri se pot referi la statisticile unui jucător de baschet (puncte, recuperări, pase decisive, etc.) ori un jucător care înscrie un gol. Și în astfel de cazuri, Pariuri24.ro vă va oferi frecvent ponturi pariuri documentate.

Pariuri combinate (combo bets)

O categorie care câștigă în mod constant noi jucători este cea a pariurilor combinate. Mai ales de când casele de pariuri au creat anumite instrumente prin care pariorii pot combina opțiuni de pariere ale aceluiași eveniment pentru a beneficia de o cotă finală mai mare.

Pariurile combinate simple sunt alcătuite dintr-o opțiune pe câștigător, alături de un pariu Sub / Peste. De exemplu, echipa gazdă câștigă cu peste 1.5 goluri marcate în meci, în timp ce pariurile combinate complexe sunt limitate doar de imaginația pariorului. Evenimentele speciale, statisticile, jucătorii, etc., într-o combinație explozivă, pot crea un „pariu distractiv” cu o cotă incredibil de mare. Dacă ai mai multe ponturi pariuri, atunci le poți combina pe un singur bilet.

Ce sunt pariurile pe termen lung?

Pariurile pe termen lung necesită în primul rând răbdare. Acestea sunt opțiuni în care îți pariezi banii și aștepți mai mult timp până afli dacă ai câștigat sau nu. Până la urmă, termenul în sine o spune, un pariu pe termen lung necesită o perioadă lungă de timp pentru a dezvălui dacă ai câștigat sau ai pierdut.

Cele mai populare pariuri pe termen lung sunt cele care implică evenimente care durează câteva săptămâni, precum Cupele Mondiale sau Jocurile Olimpice. Mai puțin populare, dar cu proprii lor jucători înfocați, sunt acele evenimente anuale (ex. Campionatele Naționale).

Pariurile pe termen lung se pot referi la câștigătoarea unui eveniment (sau retrogradarea dintr-un campionat) sau alte elemente ale sale, precum traseul unei echipe / al unui atlet, ori runda eliminatorie. Pariuri24.ro vă va oferi ponturi pariuri argumentate și în această direcție.

Moduri de a paria

Pariurile pe un singur eveniment sunt preferate de pariorii profesioniști. Vânătorii de cote mari obișnuiesc să aleagă pariurile de tip sistem. În final, pariurile riscante sunt preferate de cei cu puțini bani care își urmăresc visul de câștiguri uriașe. Indiferent de ce tip de jucător ești, vom avea ponturi pariuri pentru fiecare.

Pariuri non-sportive (politică, divertisment, etc.)

Sportul domină, dar nu monopolizează piața pariurilor. Dorința caselor de pariuri de a-și vinde produsul către alte grupuri de potențiali pariori le-a determinat să creeze pariuri speciale pe diferite evenimente politice sau de divertisment.

Pariurile pe campaniile electorale sau pe evenimente ca Premiile Oscar sau Concursul Muzical Eurovision sunt destul de comune.

Ce este R.O.I.

R.O.I. unui pariu indică randamentul investiției, iar acronimul vine de la sintagma Return of Investment.

Ce înseamnă asta în termeni populari? Procentul de profit (sau pierdere) pe care îl avem în raport cu banii pe care i-am pariat.

Formula pentru calcularea ratei R.O.I. este următoarea:

 • ((Câștiguri + Bani Pariați) / Pariurile totale)) x 100
 • Pentru fiecare valoare peste 100 există un profit.
 • Pentru orice valoarea sub 100 există o pierdere.

Top case de pariuri online din România

Superbet

superbet logoPariază Acum
 • Bonus 200 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
5.00/5 - 3 voturi

Betano

betano logoPariază Acum
 • Bonus 500 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
5.00/5 - 3 voturi

Unibet

unibet logoPariază Acum
 • Bonus 300 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.67/5 - 3 voturi

*Se aplică T&C

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.