Betano Recenzie L1170664W000663

Betano Recenzie

Betano pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Competiții cu marjă 0%
 • Pariuri speciale și pe termen lung
 • Ofertă foarte extinsă de pariuri
 • Chat în direct
 • Streaming Live
 • Un număr substanțial de oferte în direct
 • Oferte de calitate din baschet
 • Bonus la înregistrare
 • Handicap asiatic
 • Folosirea la maximum a conturilor de pe rețelele de socializare
 • Se concentrează mult pe localizare
 • Cote ridicate
 • Aplicație pentru dispozitive mobile pentru iOS și Android
 • Servicii excelente pentru clienți
CONTRA

Betano Bonus

Înregistrează-te azi și primești un bonus de 100% până la 500 RON* la prima depunere prin urmarea unor pași simpli:

 1. Deschide un cont nou printr-un singur click aici
 2. Realizează prima depunere (cel puțin 25 RON)
 3. Bonusul va fi activat imediat odată cu prima depunere
Betano Bonus

*Se aplică T&C

Betano Bonusuri Si Promoții

Betano face o treabă excelentă prin atragerea jucătorilor să se înregistreze pentru a vedea ce anume vor primi. Betano are promoții tot timpul anului.

Betano are un număr de oferte, precum Misiunile, Full Bet-urile, Jetoanele de Aur, Banii înapoi la 0-0, Avans de 2 Goluri sau Pierdere la Limită.

Betano Bonusuri Si Promoții

Betano Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu0.50 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Nu sunt prea multe case de pariuri în lume care să ofere o ofertă atât de largă în cee ace privește opțiunile de pariuri, așa cum are Betano. O gamă largă de piețe de pariuri și multiple caracteristici, precum MatchCombo, Solicită un Pariu și Piețe Rapide.

Pagina principală are un design plăcut, oferind utilizatorilor ceea ce ei caută și ghidându-i cu ușurință către piețele de pariuri disponibile.

În același timp, compania oferă opțiuni de pariat pe aspecte ce țin de domeniul politic, muzică sau show-uri de televiziune.

Betano oferă și un blog dedicat care furnizează conținut de calitate care te ține informat cu ultimele noutăți sportive și de pariuri, ghiduri, tipsuri și alte articole prietenoase care să te ajute să-ți plasezi miza.

Cotele Betano: Beneficiezi de cote excepționale pe meciuri de pe întregul mapamond. poți paria zilnic pe cele mai importante evenimente sportive selectate, la care marja este 0%!

Sporturile Virtuale Betano: Sporturile virtuale disponibile pe Betano sunt fotbal, tenis, baschet, speedway, ciclism, curse de cai și curse de ogari.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hochei pe Gheață – Volei – Esports – Tenis de Masă – Snooker – Fotbal American – Baseball – Formula 1 – Moto GP- Futsal – MMA – Rugby League – Rugby Union – Sporturi de Iarnă – Box – Badminton – Darts – Ciclism – Cricket – Golf – Politică – Volei pe Plajă – Sport cu Motor – Polo pe Apă – Șah – Divertisment

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Streaming LIVE: Îți oferă posibilitatea de a urmări evenimente sportive în transmisiune directă, streaming live, dinamizând în acest fel pariurile tale.
 • Reluările Betano: Momentele importante din meciuri sunt disponibile oricând pe Betano! Urmărește cele mai bune faze și nu rata nici un gol marcat de echipa ta preferată.
 • BetCombo: Îți permite să combini mai multe tipuri de pariuri din același meci pe același bilet de pariere.
 • Recuperare la 0-0: Betano își returnează miza dacă pariezi înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0.
 • Pierdere la Limită: Betano îți înapoiază banii dacă plasezi un pariu multiplu (între 5 și 10 variante) pe fotbal sau baschet și, dacă nu iți iese un singur meci.
 • Marjă 0%: Poți paria zilnic pe cele mai importante evenimente sportive selectate, la care marja celor de la Betano este 0%!
 • Bonus la Pariu Multiplu: Betano te răsplătește cu un bonus suplimentar peste câștigul tău dacă pui un pariu multiplu (minimum 4 variante până la maximum 10) și, dacă îl vei câștiga.
 • Avans de 2 Goluri: Dacă echipa pe care ai pariat are două goluri avans, atunci ai câștigat direct pariul, fără a mai aștepta finalul meciului.
 • Avans de 2 Seturi: Dacă tenismenul pe care ai pariat are două seturi avans, atunci ai câștigat pariul.
 • Avans de 20 puncte: Dacă echipa pe care ai pariat are 20 de puncte avans, atunci ai câștigat pariul respectiv.
 • Cere un Pariu: Dacă vrei să pariezi pe un meci sau un eveniment care nu este disponibil pe Betano îl poți cere prin opțiunea Cere un Pariu.
 • BetMentor: Această opțiune a celor de la Betano te ajută să-ți construiești bilete multiple prin intermediul inteligenței artificiale.
 • Misiuni: Betano lansează periodic misiuni pentru pariori, care sunt provocați să plaseze pariuri pe unul sau mai multe meciuri sau pe o competiție. Când misiunea este încheiată jucătorul câștigă un Full Bet.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon+40316301015
Chat Live
Alte ModuriMessenger
Ore De Funcționare10:00-24:00

Betano promovează metode moderne de comunicare precum messanger, Whatsapp și chat live. Chat-ul este disponibil în intervalul 10:00 – 24.00 și call center-ul este disponibil în intervalul 10:00-22:00.

Top case de pariuri online

Betano Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Betano în mâinile tale, pe telefon sau tabletă. Oriunde ești, oricând, poți plasa pariul dorit pe aplicația Betano. Urmărește meciurile cu streaming live și pariază live. În aplicația Betano poți activa notificările pentru a afla primul despre cele mai recente oferte Betano. Poți urmări și mai atent meciurile pe care pariezi, primind notificări despre cursul jocului.

În aplicația Betano îți poți personaliza pagina de pariuri live alegând meciurile și competițiile pe care vrei să le urmărești mai atent.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Betano este una dintre cele mai noi apariții în industria pariurilor și una dintre cele mai promițătoare platforme de pariere din Europa. Înainte de toate, Betano are multe avantaje. Cote grozave, piețe de pariuri variate, ușurința de a naviga prin intermediul interfeței web, o varietate de sporturi, servicii excelente pentru clienți și multe altele.

În plus, opțiunile de pariere sunt mai multe decât suficiente pentru a îndeplini nevoile atât de multor diferite tipuri de pariori. La Betano, vei găsi totul, chiar dacă nu ești interesat exclusiv de fotbal, te vei bucura și de un serviciu extraordinar de streaming live și cu siguranță vei fi mulțumit de ofertă. Consola de pariere în timpul meciului scoate în evidență de asemenea un număr mare de evenimente și piețe de pariere.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://ro.betano.com/
Fondat în2016
LicențeiL1170664W000663
CompanieKaizen Gaming Ltd (Malta), Număr de Înregistrare C43209

Operatorul website-ului este Kaizen Gaming, o companie înregistrată în Malta sub numărul C43209, cu adresa în Flat B8, ‘The Atrium’, West Street, Msida, MSD 1731, Malta. În România, Kaizen Gaming Ltd deține licența de operare L1170664W000663.

Betano Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Skrill, Neteller, Paysafe, Betano Cash, Apple Pay, Revolut
RetrageriTransfer Bancar, Card Bancar, Skrill, Neteller, Paysafe
Limitele
Depunere minimă20 RON
Retragere minimă40 RON
Durata Retragerii
Portofel ElectronicÎn cursul zilei
Card Bancar3 ore pentru cardurile VISA emise de către o bancă din România care are implementată funcţionalitatea VISA Direct, 2-5 zile lucrătoare pentru alte tipuri de carduri bancare
Transfer Bancar1-4 zile
ShareCitește și