Promoții Superbet

promoții superbetL1160659W000328

Bonus Superbet până la 500 RON

Bonusul de BUN VENIT SPORT este disponibil exclusiv jucătorilor noi care au selectat acest bonus la momentul primei accesări a contului (după confirmarea adresei de e-mail) și care la momentul creditării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet. Pentru a îndeplini condiția de acordare a bonusului, fiecare depozit trebuie să fie în valoare de minim 20 de lei.

SuperLiga 23+24

În fiecare etapă a sezonului 2023-2024 din SuperLiga, poți să te bucuri de un Pariu Gratuit în valoare de 24 de RON.

Superprono

Răspunde corect la minim 4 întrebări și ia-ți partea din câștig!

Superbet Club

Intră în Superbet Club:

 • primești 50 lei bonus de bun venit daca scanezi pe club.superbet.ro unul sau mai multe bilete valide de minimum 25 lei.
 • primești 20 lei bonus de ziua ta daca eşti membru Superbet Club şi te-ai înregistrat pe club.superbet.ro.
 • primești înapoi 5% din miză pentru biletele jucate la terminal fiecare leu jucat pe biletele scanate pe club.superbet.ro reprezintă o şansă de câştig la extragerea cu premii.
 • fiecare leu jucat pe biletele scanate pe club.superbet.ro reprezintă o şansă de câştig la extragerea cu premii.

Cashback Nelimitat

Campanie națională de bonusare “cashback 1% la casierie si 5% la terminal”

Super Avantaj

Acum te poți bucura de Super Avantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 5 sporturi diferite! Pariurile pe rezultatul final al partidelor din cele mai importante competiții sunt verzi atunci când echipele sau sportivii pe care ai mizat au un avans important.

SuperBonus

SuperMărire cerută de SuperJucătorii noștri! Bucură-te și tu de Noul SuperBonus care a crescut de la 100% la 150% pe biletele câștigătoare care au cel puțin 25 de evenimente pre-meci și care se acordă acum inclusiv pentru bilete plasate online, pe site-ul și aplicația Superbet!

SuperTouch

Ne bucurăm să te ajutăm să-ți folosești timpul cât mai profitabil pentru tine și să poți plasa bilete în orice moment te simți inspirat și vrei neapărat să joci live pe un eveniment anume, pe o extragere loto ce urmează în câteva zeci de secunde, sau pe orice alt eveniment din oferta noastră! Acum poți plasa bilete supersimplu la terminalul de pariuri SUPERTOUCH, în momentele în care e aglomerat la casierie sau în care pur și simplu vrei să navighezi superușor prin oferta noastră!

SuperHours

Super Hours a apărut ca un bonus oferit jucătorilor, care au încercat sau vor să încerce unul dintre cele peste 4000 de aparate din rețeaua de agenții Superbet. Poate fi vânat zilnic, între orele 17:00 – 20:00. Singura ta preocupare trebuie să fie prezența fizică în fața unuia dintre aparate, în intervalul orar amintit. Apoi, Jackpoturile sunt la îndemâna ta! Valoarea lor zilnică se poate ridica până la 16.500 de lei, iar numărul lor lunar poate ajunge până la 930. Oferim în total 2.300.000 de lei lunar, din 3370 de jackpoturi cumulate în toată rețeaua de agenții! Superbet oferă în total 2.300.000 de lei lunar, din 3370 de jackpoturi cumulate în toată rețeaua de agenții!

SuperCota – Marjă 0% pe rezultatul final și șansă dublă

Oferta pe care pariorii o așteaptă în fiecare zi! Crește-ți câștigurile cu meciurile zilei din cele mai pariate și mai urmărite competiții. Se joacă azi în cupele europene sau în cele mai importante campionate, în preliminarii sau în turnee de tenis masculin și feminin, în Liga Campionilor de handbal feminin sau masculin, în Euroliga de baschet, NBA sau NHL? Cele mai tari meciuri se pot regăsi în oferta SuperCota.

SuperExtra

Fiecare zi propune meciuri de SuperInteres în mai multe competiții din cele mai populare sporturi. Superbet crește cotele pentru final și șansă dublă în mai multe meciuri din sporturile care sunt acum în atenția pariorilor. Evenimente din Fotbal, Tenis, Baschet, Handbal, Hochei pe gheață, Volei și alte sporturi se pot regăsi în această ofertă care te ajută să joci la cote mai bune un eveniment din oferta standard.

SuperLive

E seară și te bucuri de o SuperExperiență la meci? Fie că ești pe stadion, fie că ești cu prietenii într-un pub, fie că vezi meciul acasă ori pe furiș la birou pe streaming-ul oferit de aplicația Supebet, poți pune pariuri live la cote unice pe piață!

Pariul șansă

Pe biletele combo cu cel puțin 11 evenimente, fiecare la o cotă egală sau mai mare decât 1.30, primești 10% din câștigul total împărțit la cota pariului pierdut!

Speciale

Ai multe avantaje atunci când pariezi la Superbet. Printre acestea se numără și posibilitatea de a plasa pariuri unice, pe care doar aici le găsești! În fiecare zi te așteaptă o selecție de partide la care găsești cote crescute și evenimente pentru care am creat pariuri speciale!

Top case de pariuri online din România

Superbet

superbet logoPariază Acum
 • Bonus 200 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.63/5 - 8 voturi

Betano

betano logoPariază Acum
 • Bonus 500 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.35/5 - 17 voturi

Unibet

unibet logoPariază Acum
 • Bonus 300 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.80/5 - 5 voturi

*Se aplică T&C