Betfair Recenzie L1160655W000329

Betfair Recenzie

Betfair pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Un nume uriaș la nivel global
 • Cea mai mare bursă de pariuri din lume
 • Diferite moduri de a paria față în față cu alți jucători
 • Cotele oferite sunt fantastice
 • O varietate mare de metode de plată
 • O aplicație de mobil excelentă
 • Serviciu de clienți disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7
 • Live chat
 • Streaming Live
 • Cash Out
 • Diferite tipuri de pariuri
 • Disponibil în mai multe limbi
 • Pariu Combinat
CONTRA

Betfair Bonus

Bonus de bun venit până la 550 RON. Deschide un cont nou printr-un singur click aici

Betfair Bonus

*Se aplică T&C

Betfair Bonusuri Si Promoții

Betfair are un departament de oferte active care îi atrage pe jucători, dar nu este printre cele mai strălucite de pe piață. Pariurile gratuite sunt oferite destul de des, cum ar fi pariul gratuit de 150 RON pentru conturi nou activate de pe teritoriul României.

Betfair Bonusuri Si Promoții

Betfair Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu10 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Betfair și-a început activitatea cu o pagină foarte simplă, bazată doar pe unicitatea pe piață a principiului de bursă de pariuri. De-a lungul timpului a investit însă în tehnologie și a reușit să își mărească semnificativ performanțele siteului și timpul de răspuns.

Meniul siteului Betfair este foarte bogat, acoperind mai multe piețe și o mulțime de sporturi de pe tot mapamondul. Betfair construiește și așa numitele bilete sugerate, care te ajută să găsești cele mai comerciale evenimente rapid și ușor.

De asemenea, la Betfaitr vei descoperi și alte tipuri de pariuri, care nu se referă în mod deosebit la sportul clasic. Vorbim așadar despre pariuri pe Jocuri sportive electronice (egames), dar și pariuri care vizează evenimente de actualitate din viața de zi cu zi, politică sau alte pariuri speciale legate de divertisment.

Cotele Betfair: Betfair diferă față de orice alt operator de pariuri de pe piață. Principiul de pariere „jucător împotriva jucător” îi permite companiei să ofere cote fantastice pentru aproape orice eveniment de pe piața de pariuri.

Sporturile virtuale de la Betfair: Vei descoperi o varietate foarte mare de opțiuni în secțiunea de sporturi virtuale. Fotbalul și cursele de cai și de câini sunt cele mai apreciate în oferta agenției. De asemenea, vei descoperi că există și servicii valutare pe siteul Betfair.

Sporturi Disponibile

Baschet – Baseball – Box – Ciclism – Cricket – Curse de cai – Curse de câini – Darts – Fotbal – Fotbal american – Fotbal australian – Jocuri galice – Golf – Handbal – Hochei pe gheaţă – MMA – Netball – Rugby -Snooker – Motorsport – Surfing -Tenis -Tenis de masă – Volei

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Pariul Combinat: O unealtă puternică de personalizare care îți permite să incluzi mai multe selecții de pe același eveniment într-un singur acumulator. Această funcție nu era disponibilă până nu demult, deci trebuie să îi lăudăm pe cei de la Betfair pentru modul în care au răspuns prompt cerințelor pieții.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon0215891349
Chat Live
Alte Moduri
Ore De Funcționare24/7

Dacă ai o nelămurire care poate fi considerată comună, poți pur și simplu să intri pe pagina de Asistență și contact a siteului, unde vei descoperi răspunsurile la întrebările adresate cel mai frecvent de pariori.

Totuși, dacă nu găsești ceea ce ai nevoie, atunci poți intra oricând în legătură cu echipa de serviciu cu clienții a celor de la Betfair, care din proprie experiență putem spune că este foarte prietenoasă. Cel mai ușor și mai rapid mod de a intra în contact este prin intermediul funcției de live chat, care este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7. În mod alternativ, poți găsi ajutor pe paginile de Social Media ale celor de la Betfair (Facebook sau Twitter), ori poți solicita ajutor prin telefon la un call center disponibil de asemenea 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Top case de pariuri online

Betfair Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

În plus față de versiunea mobilă a siteului Betfair, agenția vă pune la dispoziție o aplicație specială de mobil, unde vei descoperi diverse bonusuri și oferte menite să-i încurajeze pe pariori să o folosească.

Aplicația mobilă de la Betfair oferă aceeași experiență senzațională de pariuri pe care o oferă și varianta de desktop a siteului. În realitate, merge chiar un pic mai departe, punând la dispoziție o serie de funcții unice, precum analiza în detaliu a unui eveniment, grafice de prețuri și setări care îți permit să îți personalizezi experiența.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Betfair spune o poveste complet diferită de orice altă casă de pariuri tradițională. Compania a adus o inovație pe scena globală de pariuri, fiind în prezent unul dintre cele mai puternice nume din lumea pariurilor. Bursa de pariuri este o experiență de joc diferită, care necesită însă anumite cunoștințe.

În ultimii ani, Betfair a început să ofere servicii duble. În sensul că, pe lângă această funcție de bursă de pariuri, oferă suplimentar și serviciul clasic pe care îl regăsim la celelalte case de pariuri. Cei de la Betfair au fost practic pionierii unor servicii pe care acum aproape toate casele de pariuri de încredere le oferă.

În concluzie, avem de-a face cu unul dintre cei mai puternici jucători din industria globală de pariuri. Avantajele acestei agenții sunt, fără îndoială, siguranța, fiabilitatea, navigarea ușoară și tehnologia modernă. Pe de altă parte, în astfel de cazuri există întotdeauna dezavantajul de a lucra cu o companie care este distantă față de piața locală de pariuri și care nu ia astfel în calcul particularitățile acesteia.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.betfair.ro
Fondat în1999
LicențeiL1160655W000329
CompanieBETFAIR INTERNATIONAL PLC

Numele complet al companiei este Betfair International Plc și are sediul în Santa Venera, Malta, cu număr de înregistrare – C 52779 și Cod de Identificare Fiscală emis de Administrația Fiscală pentru Contribuabili Nerezidenți – 35110324. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a aprobat acordarea către Betfair International Plc a licenței de organizare a jocurilor de noroc nr. L1160655W000329.

Betfair Metode De Plată

Metode
DepuneriTransfer bancar, Card Bancar, PayPal, Skrill, Neteller, Paysafecard, Moneybookers
RetrageriTransfer bancar, Card Bancar, PayPal, Skrillm Neteller, Moneybookers
Limitele
Depunere minimă25 RON
Retragere minimă40 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronic24 de ore
Card Bancar2-3 zile
Transfer Bancar3-5 zile
ShareCitește și