Magnumbet Recenzie L1193408W001140

Magnumbet Recenzie

Magnumbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • 3 bonusuri de depunere
 • Multe pariuri speciale
 • Posibilitatea de a paria pe handicap asiatic
 • Gamă largă de posibilități de a paria
 • Cote competitive
 • Funcția de Cash Out
CONTRA

Magnumbet Bonus

Înscrie-te chiar astăzi pe Magnumbet.ro și poți beneficia de un bonus în procentaj de 100% din valoarea primei depuneri, în limita a 500 RON*. Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași foarte simpli:

 1. Deschide un cont nou printr-un singur click aici
 2. Faci o primă depunere (în valoare de cel puțin 50 RON)
 3. Bonusul va fi activat imediat după ce ai făcut prima depunere sub formă de pariu gratuit.
Magnumbet Bonus

*Se aplică T&C

Magnumbet Bonusuri Si Promoții

La Magnumbet nu ai unul, ci trei bonusuri de bun venit, care pot duce totalul la 1.000 RON. Bonusurile se aplică la primele trei depuneri, după cum urmează:

 1. Prima depunere: 100% din valoarea sumei depuse, în limita a 500 RON.
 2. A doua depunere: 100% din valoarea sumei depuse, în limita a 200 RON.
 3. A treia depunere: 100% din valoarea sumei depuse, în limita a 300 RON.

Magnumbet Bonusuri Si Promoții

Magnumbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu2 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Evident, sporturile cele mai importante precum fotbalul, tenisul și baschetul sunt toate reprezentate, dar în oferta Magnumbet vei regăsi și cote din piețe de nișă, precum crichet, curling sau Floorball.

Iubitorii fotbalului vor fi serviți cu o varietate largă de campionate, cu foarte multe piețe de tipul goluri totale, combo sau handicat asiatic. De asemenea, fanii baschetului și ai tenisului vor regăsi un număr mare de pariuri extra pe handicap sau pe punctaj total.

Cotele Magnumbet: Marja casei la piețele cele mai importante este una dintre cele mai avantajoase de pe piața pariurilor din România, fiind cuprinsă între 2-4%.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hockei – Volei – Badminton – Baseball – Box – MMA – Cricket – Curling – Darts – Fotbal Australian – Futsal – Polo – Rugby – Snooker – Tenis de masa – Volei de plaja – Floorball – Formula 1 – Moto GP – Εurovision – Survivor

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Winner Plus: Cote mai mari la evenimentele selectate.
 • Winner Avantaj: O promoție care îți aduce în fiecare zi o serie de evenimente, la care agenția oferă cote mărite pentru pronosticurile șansă dublă și final. Spre deosebire de promoția Winner Plus, la aceasta meciurile pot fi combinate.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon0316309250
Chat Live
Alte ModuriN/A
Ore De Funcționare10:00 - 18:30

Suportul telefonic este disponibil la Magnumbet, la fel și posibilitatea de contact prin email sau direct de pe site prin intermediul unui formular de contact. Nu există însă funcția de Live Chat.

Top case de pariuri online

Magnumbet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Din păcate, Magnumbet nu beneficiază încă de o aplicație pentru dispozitivele mobile, nici pentru cele cu sistem de operare Android, nici pentru iOS. Totuși, versiunea de mobil a siteului este extrem de ușor de folosit.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Magnumbet.ro este un al brand al celor de la Play Online Solutions LTD, grup din care mai fac parte Winnerbet.ro, Eliteslots.ro și Sevenbet.ro. Este însă unul dintre serviciile care a intrat mai târziu pe piața, iar de aici se distinge și o mare diferență față de celelalte siteuri de pariuri ale grupului.

În timp ce eliteslots.ro a venit ca o îmbunătățire a siteului winnerbet.ro, oferind în plus posibilitatea de a paria online și de a depune și retrage bani prin intermediul cardului tău bancar, la rândul său Magnumbet.ro vine ca o îmbunătățire a siteului eliteslots.

În continuare există acele mari minusuri reprezentate de lipsa sistemului de live streaming și de imposibilitatea de a face depuneri și retrageri prin intermediul portofelelor electronice. Pe de altă parte, față de celelalte siteuri mai sus amintite vine cu un bonus de bun venit extrem de consistent, pe care îl poți accesa la fiecare dintre primele trei depuneri. De asemenea, siteul este extrem de ușor de folosit de către pariori.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.magnumbet.ro/
Fondat în2018
LicențeiL1193408W001140
CompaniePlay Online Solutions LTD

Acest website este operat de Play Online Solutions LTD, înregistrată în Malta sub nr. C59636, având sediul social în 3 Advance Business Center, strada G. Flores, Sf. Venera SVR1950, Malta. În România, Play Online Solutions LTD deține licența nr. L1193408W001140.

Magnumbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Cash
RetrageriTransfer Bancar, Cash
Limitele
Depunere minimă20 RON
Retragere minimă20 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronic
Card Bancar1-4 zile
Transfer Bancar1-4 zile
ShareCitește și