Efbet Recenzie L1173067W000796

Efbet Recenzie

Efbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Numeroase pariuri pe termen lung
 • Streaming live
 • FAQ util
 • Este un nume mare în spațiul balcanic
 • Cote excelente
 • Handicap asiatic
 • Pariu fără risc la prima depunere
 • Aplicație pentru Android și iOS
 • Chat live
 • Opțiunea Cash out
 • Înregistrare ușoară și rapidă
 • Site bilingv
CONTRA

Efbet Bonus

Deschide un cont nou printr-un singur click aici

 • Bonus de Bun Venit 100% pentru prima depunere – Pariu fără Risc pana la 500 RON.
 • Bonus de bun venit pentru a doua depunere – 100% Pariu fără risc până la 250 RON.
 • Efbet Bonus

  *Se aplică T&C

  Efbet Bonusuri Si Promoții

  Pariurile gratuite sunt un instrument de marketing important pentru Efbet. Cu excepția opțiunii No Risk Bet oferită la prima depunere, clientul poate primi un singur bonus de bun venit pentru a doua depunere până la 250 RON, în același mod. De asemenea, mai există un bonus personal de reîncărcare prin e-mail, SMS sau mesaj în cadrul contului de jucător.

  Efbet Bonusuri Si Promoții

  Efbet Piețe De Pariuri Si Cote

  INFORMAȚIE
  Min Pariu0.50 RON
  Bonus
  Cash Out
  Handicap Asiatic
  Pariuri Speciale
  Pariuri Live
  Streaming Live

  Efbet a dezvoltat un site web care combină ușurința de a naviga cu interfața intuitivă, care permite fiecărui client să-și găsească zonele dorite pe site în doar câteva secunde. Meniul site-ului este organizat în funcție de sport, cu un calendar ușor de folosit în partea de sus. Totuși, cele mai importante secțiuni în partea de sus sunt serviciile de chat live.

  Compania pune parierea pe fotbal în prima linie, dar tenisul și baschetul sunt sporturile cu piețele de pariuri cele mai prezente pe Efbet. Pe de altă parte, alte sporturi sunt expuse de o manieră mai restrânsă.

  În plus, poți găsi în zona “In-Play” un spațiu care include toate întâlnirile care sunt transmise în direct la acel moment. Sub secțiunea streaming live, vei găsi butonul de “Program” prin care o nouă fereastră se va încărca și-ți va arăta întâlnirile viitoare organizate în funcție de zilele săptămânii.

  Cotele Efbet: Cotele pentru meciurile din fotbal, tenis și baschet sunt probabil printre cele mai mari pe care le poți găsi în România.

  Efbet Virtual: La acest capitol, Efbet oferă o paletă destul de generoasă de opțiuni pentru jucători. Sporturile virtuale includ fotbalul, baschetul, cursele auto și tenisul.

  Sporturi Disponibile

  Fotbal – Tenis – Baschet – Volei – Hochei – Handbal – Darts – Snooker – Box/MMA – Fotbal Australian – Baseball – Rugby – Futsal – Esport

  Pariază Acum

  Servicii Suplimentare De Pariere

  • Acumulator Reload Bonus: Oferta este valabilă pentru acei clienți care au înregistrate mai multe pariuri cu acumulare (adică acele bilete care totalizează două sau mai multe selecții pe bilet și toate selecțiile sunt câștigătoare) pentru cel puțin un meci din Liga 1 din România.
  • Pariuri Gratuite: Efbet poate oferi clienților pariuri gratuite ca bonusuri și premii promoționale ori recompense pentru activitatea pe platforma de pariere online.

  Serviciu Clienți

  INFORMAȚIE
  Email[email protected]
  Telefon0319635
  Chat Live
  Alte ModuriWhatsapp
  Ore De Funcționare

  Impresia cu privire la echipa de relații cu clienții pentru acest site este perfectă. Există opțiunea de chat live, aflată în partea de sus a efbet.ro. În plus, poți lua legătura cu compania prin e-mail, telefon sau WhatsApp.

  Top case de pariuri online

  Efbet Aplicație Mobilă

  INFORMAȚIE
  Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
  Aplicația iOS
  Aplicația Android

  Noua versiune a site-ului este conectată cu aplicația mobilă a Efbet. Încă din septembrie 2018, Efbet oferă clienților săi o nouă aplicație mobilă și o versiune de site. La fel ca site-ul web, aplicația mobilă Efbet are toate caracteristicile și opțiunile pe ecran fără să inducă o stare de confuzie utilizatorului.

  Pariază Acum

  Opinia Noastră

  Efbet a fost prima casă de pariuri licențiată pe teritoriul Bulgarieiși este astăzi un nume mare în Balcani. Experiența sa însumează peste 15 ani pe piața pariurilor sportive, iar în România este prezentă din 2017.

  Compania este cunoscută pentru că oferă cote crescute pentru fotbal, dar și pentru tenis și baschet. De asemenea, apreciem în mod special secțiunea care include meciurile care sunt transmise la un anumit moment dat și sunt disponibile prin intermediul streamingului live.

  Informații Generale

  INFORMAȚIE
  Pagină webhttps://www.efbet.ro/
  Fondat în2006
  LicențeiL1173067W000796
  CompanieALTABET LTD (Malta), Număr de Înregistrare C80836

  Altabet Limited este o companie înregistrată în Malta în 2017, cu numărul C 80836. Altabet Limited gestionează activitatea casei de pariuri online și activitățile cazinoului, fiind parte a grupului Efbet, un conglomerat multinațional cu mare experiență în domeniul cazinourilor și a pariurilor online în mai multe țări din Uniunea Europeană. efbet.ro este licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, cu licența nr. L1173067W000796.

  Efbet Metode De Plată

  Metode
  DepuneriCard Bancar, Skrill, Neteller, Paysafe, Cash
  RetrageriTransfer Bancar, Skrill, Neteller, Cash
  Limitele
  Depunere minimă20 RON
  Retragere minimă60 RON
  Durata Retragerii
  Portofel Electronicîn decurs de 24 de ore
  Card Bancar3-5 zile
  Transfer Bancar3-5 zile
  ShareCitește și