Case De Pariuri Online Legale

Ce înseamnă cash out?

ce înseamnă cash out

Cash Out este o funcție relativ nouă care este oferită pariorilor de către agențiile de pariuri online. Acum, orice pariu plasat are un buton de Cash Out lângă el, astfel încât să îți poți închide pariul în orice moment vrei, înainte de finalizarea evenimentului.

Această funcție inteligentă te ține în alertă, pentru simplul motiv că îl poți folosi chiar mai înainte de startul unui eveniment sau chiar în timpul lui, permițându-ți să îți asiguri câștigurile sau să limitezi pierderile, cu o simplă apăsare de buton.

De ce este important?

Funcția de Cash Out a câștigat o importanță foarte mare și este considerată un factor important în alegerea unei case de pariuri. De aceea, din ce în ce mai mulți operatori adaugă această funcție în oferta lor, inclusiv pentru cei care vor să joace de pe dispozitive mobile, fie din frica de a nu pierde clienți, fie pentru a-și câștiga alții noi. Vedeți mai jos care sunt operatorii de pariuri licențiați în România care oferă funcția de Cash Out.

Betfair a fost primul operator de pariuri (bursă de pariuri Exchange, mai exact) care a introdus o primă formă de Cash Out. Bineînțeles, diferențele în felul în care funcționează față de funcția oferită de alți operatori de pariuri sunt evidente. Funcția de la Betfair este total diferită (este vorba despre o abordare vânzare-cumpărare, nu una de retragere a câștigurilor).

Cum funcționează Cash Out?

Cu toate că funcțiile ei diferă de la un operator de pariuri la altul, ideea generală este aceeași și este explicată mai jos:

Pariorul are ocazia să „închidă” un pariu (simplu sau multiplu), casa de pariuri oferindu-i ca schemă de decontare o parte din câștigul total, indiferent de rezultatul final al pariului.

Funcționează în același fel și în sens invers. Asta înseamnă că, dacă pariul pare să se îndrepte spre eșec, un parior ar putea să reducă marja de pierdere înainte de finalul evenimentului, prin retragerea unei părți din suma pariată inițial.

Exemplu de Cash Out câștigător

Să spunem că ai pariat 10 RON pe victoria echipei A, la o cotă 2.00, împotriva echipei B. Dacă echipa A conduce după un sfert de oră din meci, poți primi un Cash Out în valoare de 12 RON (față de cei 20 RON pe care i-ai fi câștigat dacă meciul s-ar fi încheiat cu victoria echipei A). Cu toate acestea, dacă meciul ajunge în minutul 80 cu același rezultat, Cash Out-ul oferit de agenția de pariuri ar putea fi în jurul sumei de 17 RON.

Exemplu de Cash Out pierzător

Să spunem că ai pariat 10 RON pe victoria echipei A, la o cotă 2.00, împotriva echipei B. Dacă echipa A este condusă după un sfert de oră din meci, poți primi un Cash Out în valoare de 5 RON (din cei 10 RON pe care i-ai pariat și pe care i-ai fi pierdut dacă meciul s-ar fi încheiat cu înfrângerea echipei A). Cu toate acestea, dacă meciul ajunge în minutul 80 cu același rezultat, echipa A fiind în continuare condusă, atunci oferta agenției de pariuri va fi mult mai mică, în jurul sumei de 2 RON.

Părerea noastră

Aceasta este o funcție câștigătoare pentru toată lumea, pe măsură ce casele de pariuri își atrag clienți datorită ei, fiind în același timp și o unealtă extrem de utilă pariorilor, atâta timp cât au experiența și priceperea de a o folosi.

Iată câteva cazuri în care funcția de Cash Out poate fi cu adevărat folositoare:

 • Meciul se apropie de final, iar echipa pe care ai pariat este la conducere, dar se află sub o mare presiune din partea adversarilor.
 • Echipa ta ia un avantaj important de goluri devreme în meci, iar casa de pariuri îți oferă aproape toată suma prin intermediul funcției de cash out.
 • La pariurile multiple sau pariurile cu sistem, când toate celelalte evenimente au fost câștigătoare, iar, în acel ultim joc rămas, echipa ta este la conducere în orice moment al jocului.

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.