Case De Pariuri Online Legale

Politica de Confidențialitate

politica de confidențialitate Vrem ca vizitatorii noștri să fie mereu conștienți despre informațiile pe care le colectăm, cum le folosim și în ce condiții, dacă este cazul, ce anume dezvăluim. Aceasta este parte din responsabilitatea noastră pentru cel care utilizează site-ul așa că iată Politica noastră de Confidențialitate.

Managementul Site-ului

Companie: Mocking Bird Network Ltd
Sediu: Cipru
Vârstă minimă permisă:18+
Website: www.pariuri24.ro
Email: info@pariuri24.ro

Date Personale

Înregistrarea și înmagazinarea datelor reprezintă un subiect reglementat de către Regulamentul General European pentru Protecția Datelor (General European Data Protection Regulation, GDPR). Compania poate colecta datele personale ale utilizatorilor/vizitatorilor, care oferă aceste informații în mod voluntar către website.

Datele Personale se referă la orice informație legată de o persoană naturală, care poate fi identificată (“data subject”), direct sau indirect, în special cu referire la o identitate (precum nume, cod numeric personal, dar și alți factori specifici identității psihologice, genetice, economice, culturale sau sociale ai unei astfel de persoane reale), în special a informațiilor colectate prin intermediul a diverse formulare.

Utilizatorul / Vizitatorul își dă acordul în mod clar și fără rețineri să-și ofere datele personale menționate pe site-ul web, acolo unde sunt solicitate sau necesare. Consimțământul cu privire la datele cu caracter personal este o decizie liberă, specifică. Acordul și conștientizarea cu privire la folosirea datelor înseamnă că ea/el este de acord cu o declarație sau acțiune clară afirmativă prin care se procesează datele personale care o/îl privesc.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea acelui consimțământ dat înaintea retragerii. Utilizatorul / vizitatorul are dreptul de a-și retrage consimțământul în orice moment prin contactarea administratorului la www.pariuri24.ro. Într-o astfel de comunicare trebuie specificat clar și fără echivoc că se retrage consimțământul anterior.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prevederilor consimțământului înainte de retragerea sa. Aceste date sunt folosite doar în măsura în care acestea sunt necesare pentru a ajuta la nivel individual serviciile oferite de www.pariuri24.ro și pentru a menține buna funcționare a site-ului web.

Compania poate utiliza datele personale în scop informativ sau pentru a trimite email-uri sau newslettere utilizatorilor sau vizitatorilor înregistrați, doar dacă nu cumva mai târziu există o altă opțiune comunicată în mod clar către www.pariuri24.ro. Compania nu comercializează în nici un fel datele personale către o terță parte sau către alți utilizatori/vizitatori și nici nu folosește informațiile într-un mod incorect sau altul decât cel care a fost explicat.

Nu se transferă și nici nu se divulgă datele cu caracter personal ale utilizatorilor/vizitatorilor site-ului web către terțe părți decât dacă acest lucru este prevăzut prin lege sau printr-un ordin judecătoresc sau cerut de către stat sau o autoritate care reglementează acest aspect ca fiind un drept contractual, iar prin acest aspect se asigură buna funcționare a site-ului web și pentru performanțele funcționării sale sau când există un consimțământ clar al utilizatorului pentru a dezvălui informațiile personale în orice fel.

Compania Mocking Bird Network Ltd poate procesa parțial sau integral datele furnizate de către utilizatori / vizitatori în scop statistic și /sau pentru a îmbunătăți serviciile oferite.

Acest Website Colectează Cookies-uri

Folosirea acestui website nu necesită înregistrare decât pentru anumite funcții specifice (ex. Newsletter). Anumite informații de contact trebuie furnizate în momentul în care se înregistrează un utilizator, dar niciodată respectiva informație nu va fi vândută altor organizații. Aceste aspecte sunt necesare doar pentru a comunica cu utilizatorul despre serviciile oferite de site-ul nostru și despre care utilizatorul și-a manifestat interesul. Oferirea de informații suplimentare ne poate ajuta pentru a furniza o experiență cât mai personalizată pe site-ul nostru web, dar acest lucru nu este necesar. Nu este necesară nici un fel de înregistrare pe site-ul nostru.

Anunțarea Schimbărilor

Dacă decidem să ne schimbăm politicile de confidențialitate, vom publica schimbările în această declarație publică referitoare la datele cu caracter personal.

Rezolvarea Problemelor

Suntem hotărâți să rezolvăm orice gen de probleme în decurs de 24 de ore. Dacă problema persistă, utilizatorii ne pot contacta pe email.

Contact

Dacă din postura de vizitatori ai acestui website aveți întrebări sau sugestii cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul emailului.

Ultima modificare: 15/05/2021

Te rugăm, de asemenea, să citești Termeni și Condiții.

Top case de pariuri online din România

Superbet

superbet logoPariază Acum
 • Bonus 200 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
5.00/5 - 3 voturi

Betano

betano logoPariază Acum
 • Bonus 500 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
5.00/5 - 3 voturi

Unibet

unibet logoPariază Acum
 • Bonus 300 RON
 • Cash Out
 • Streaming Live
4.67/5 - 3 voturi

*Se aplică T&C

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.