Stanleybet Recenzie L1213822W001268

Stanleybet Recenzie

Stanleybet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Bonus la prima depunere
 • Bonusuri după primele trei depuneri
 • Standarde înalte pentru protecția datelor și a informației
 • Multe pariuri speciale și pe termen lung
 • Un brand important la nivel global
 • Opțiunea Combo bet
 • Chat live
 • Opțiunile Cash out & Cash out 100%
 • Retrageri instant
 • Handicap asiatic
 • Blog de pariuri
 • FAQ foarte util
 • Pagină principală cu un design bun
 • Cote diversificate
 • Aplicație pentru dispozitive mobile pentru iOS și Android
CONTRA

Stanleybet Bonus

Deschide un cont nou printr-un singur click aici.

Intră în atmosfera marilor meciuri cu un bonus fabulos! Primele 3 depuneri îți pot aduce până la 700 de lei bonus să pariezi pe ce vrei!

Stanleybet Bonus

*Se aplică T&C

Stanleybet Bonusuri Si Promoții

Bonusuri spectaculoase, câștiguri spectaculoase! Intră zi de zi în secțiunea Promoții pe Stanleybet și bucură-te de mega bonusuri: casino bonusuri, rotiri gratuite și pariuri gratuite. Nu rata cadourile zilnice și trăiește cea mai tare experiență de jucător!

Stanleybet Bonusuri Si Promoții

Stanleybet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu0.10 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Site-ul este ușor de folosit și are trei opțiuni utile în partea de sus. În acest fel poți naviga relaxat prin cele mai bune evenimente ale zilei, evenimentele în derulare și cele care vor începe în scurt timp.

Așa că poți găsi tot ceea ce îți dorești într-un singur loc. Design-ul site-ului te asigură că ai scăpat de elementele care nu sunt necesare și face site-ul cât se poate de simplu și ușor de parcurs.

Fotbalul este cea mai fierbinte piață de pariuri pentru Stanleybet, cu multe pariuri speciale, dar oferă și multe alte piețe de pariuri din zona divertismentului, precum showuri TV, premiile Oscar și Eurovision.

Un mare avantaj la piețele de pariuri ale Stanelybet îl reprezintă opțiunea Cash out 100%, care îți oferă oportunitatea de a recupera întreaga miză după ce ai plasat pariul.

Cotele Stanleybet: Marja casei de pariuri este sub 5.5% atât pentru piețe de pariuri comerciale, dar și pentru cele ne-comerciale. La fel se întâmplă pentru piețele de pariuri pe goluri.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hochei pe Gheață – Volei – Fotbal American – Fotbal Australian – Baseball – Box – Ciclism – Cricket – Darts – Esports – Golf – Jocuri Olimpice – Rugby League – Netball – Rugby Union – Snooker – Sporturi cu Motor – Sporturi de Iarnă – Surfing – Tenis de Masă – Sporturi hipice – UFC/MMA – Volei pe Plajă – Șah – Alte evenimente

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • FreeBet: Deschide un cont și simte adrenalina pentru cele mai importante meciuri cu un pariu gratuit de 33 RON.
 • Cashback: Primești 10% din pierderile pe care le suferi în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.
 • Combo Bonus 30%: Selectează evenimentele și selectează opțiunea pentru a crește profitul pe biletul tău de pariuri.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon+4021 9082
Chat Live
Alte ModuriN/A
Ore De Funcționare08:00 - 00:00

Stanleybet îți pune la dispoziție o platformă de chat, dar poți contacta casa de pariuri și prin telefon în intervalul 08:00 – 00:00. Dacă vrei să scrii un e-mail echipei de relații cu clienții, te poți aștepta la un răspuns într-un interval de 24 de ore. Chat-ul live este de asemenea disponibil întreaga zi, dacă ai nevoie de ajutor imediat. O alternativă o reprezintă secțiunea FAQ, disponibilă pe site, care îți permite să-ți rezolvi de unul singur problemele.

Top case de pariuri online

Stanleybet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Stanleybet a reacționat mai târziu în privința necesității de a avea o aplicație mobilă, dar la presiunea pieței casa de pariuri a reacționat și recuperat rapid. Astfel, Stanleybet îți oferă o aplicație dinamică, disponibilă atât pentru sistem de operare iOS sau Android.

Prin intermediul acesteia te vei bucura de oferta bogată a Stanleybet pe telefonul mobil sau pe tabletă. În plus, aplicația se mișcă foarte bine și este intuitivă. La fel de bine însă, te poți juca direct în browser pe dispozitivele tale mobile.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Grupul Stanleybet este printre cei mai mari operatori din Europa în ceea ce privește sectorul de jocuri de noroc și pariuri, fiind prezent în numeroase țări, precum Italia, Belgia, Danemarca și Cipru. Brandul Stanleybet este prezent pe piața din România încă din anul 2004, când a deschis prima agenție aici. Acum are o rețea extinsă de agenții pe tot teritoriul țării, iar din 2015 le oferă pariorilor posibilitatea de a paria online pe site-ul stanleybet.ro. Platforma online a fost relansată în anul 2018.

Ca parte a unui grup puternic, Stanleybet garantează servicii sigure și transparente și oferă una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.stanleybet.ro/
Fondat în2004
LicențeiL1213822W001268
CompanieMEGABET INTERNATIONAL SRL

Stanleybet România este specializată în pariuri online, jocuri de noroc și vânzări de pariuri.

Stanleybet.ro este deținută și operată în întregime de către compania Megabet International SRL cu sediul în România, București, Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 29A, AFI Tech Park 1, Etaj 5, și are un capital social de 1.000.000 RON.

Stanleybet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller, Cash in în orice agenție Stanleybet
RetrageriTransfer Bancar, Paysafecard, Skrill, Neteller, Cash în orice agenție Stanleybet
Limitele
Depunere minimă20 RON
Retragere minimă20 RON
Durata Retragerii
Portofel ElectronicÎn 24 de ore
Card Bancar1-3 zile
Transfer Bancar1-3 zile
ShareCitește și