Winner Recenzie L1193408W001140

Winner Recenzie

Winner pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Bonus la înregistrare
 • Numeroase pariuri speciale
 • Statistici de pariere
 • Handicap asiatic
 • O bună detaliere a piețelor de pariuri pe fotbal
 • Cote competitive
 • Opțiunea Cash Out
 • Aplicație pentru Android și iOS
CONTRA

Winner Bonus

Încasează Bonusul de Bun Venit la secțiunea Winner pariuri sportive! Cum? Ai de urmat doar 3 pași foarte simpli! Primești până la 700 RON* în plus la primele 3 depuneri.

Bonusurile se acordă în următoarea ordine:

 • Prima depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 RON BONUS, plus extra bonus 25 RON Free Bet.
 • A doua depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 RON BONUS, plus extra bonus 25 RON Free Bet și 25 Free Spins.
 • A treia depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 300 RON BONUS, plus extra bonus 50 RON Free Bet.

Bonus total posibil: 700 RON bani bonus, 100 RON Free Bets și 25 Free Spins.

Winner Bonus

*Se aplică T&C

Bonusuri Si Promoții

Casa de pariuri face o treabă grozavă în a-i determina pe jucători să-și țină compania pentru a vedea ce primesc.

Winner Bonusuri Si Promoții

Winner Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu2 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Winner este una dintre cele mai rapide case de pariuri pentru clienți. Întârzierile sunt aproape inexistente, iar interfața este una dintre cele mai prietenoase de pe piață. În ceea ce privește structura și aspectul, totul este bine organizat și atât de bine plasat încât toată lumea să poată vedea în mod corespunzător ce are nevoie.

Varietatea piețelor de pariuri este mare, dar este expusă în așa fel încât să nu fie copleșitoare sau obositoare. Winner face o treabă excelentă din modul în care nu își încarcă paginile cu tot felul de promoții. Piețele de pariuri sunt afișate în partea din stânga a paginii, cu o listă de la A la Z a piețelor de pariuri ale zilei.

Piețele de pariuri pentru fiecare meci sau eveniment variază în funcție de popularitatea lor. Meciurile din campionatele de top ale Europei, cum ar fi, spre exemplu, Premier League, vor avea cu ușurință mai bine de 100 de piețe de pariuri.

Winner are o mulțime de piețe de pariuri live, dar cotele lor nu sunt chiar cele mai bune când vine vorba de acest aspect.

Cotele Winner: Marja de bază a casei pentru piețele de pariuri de top este în intervalul 2,7-3,5%. Marja casei de pariuri pentru alte piețe este de 6-7%.

Jocurile virtuale la Winner: Fotbal, Curse de cai, Motociclism Speedway și Curse de ogari

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hochei – Volei – Badminton – Baseball – MMA – Box – Cricket – Darts – Fotbal Australian – Futsal – Rugby – Snooker – Tenis de masă – Floorball – Formula 1 – Moto GP – Eurovision

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Premii Cash Pariuri: Valoare individuală a premiilor oferite în cadrul unei sesiuni poate varia între 50 RON și 2 000 RON.
 • Winner Plus: Este vorba de oferirea unor cote ridicate pentru anumite evenimente.
 • Sansă winner: Întotdeauna meriți o nouă șansă! Noi îți dăm 10% din câștig pe un bilet cu un eveniment pierdut.
 • Winner Avantaj: Winner Avantaj este o promoție care aduce în fiecare zi o serie de evenimente pentru care se oferă cele mai bune cote de pe piață pentru șansă dublă și final. Spre deosebire de opțiunea Winner Plus, la Winner Avantaj meciurile se pot combina între ele.
 • Winner la 2 goluri: De câte ori n-ai auzit că 2-0 e cel mai periculos scor? E timpul să uiți de asta, pentru că acum există Winner la 2 Goluri. Nu mai stai cu emoții când pariezi prematch pe victoria favoriților tăi.
 • Extra WINNER până la 150%: Promoția care îți poate dubla câștigul în funcție de numărul de evenimente pe care le ai pe un bilet.
 • Happy hour sport: Fii activ lunea, miercurea și joia. Redefinește spectacolul sportiv cu premii totale săptămânale de 9.000 RON.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon0316302111
Chat Live
Alte ModuriN/A
Ore De FuncționareN/A

Nu există opțiuni precum chatul live și telefonul, așa că în ceea ce privește comunicarea cu echipa de relații clienți modalitatea este greoaie și consumă timp. Poți folosi însă e-mailul sau poți căuta răspunsurile în secțiunea FAQ.

Top case de pariuri online

Winner Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Winner are aplicații atât pentru iOS, cât și pentru Android. De asemenea, browserul mobil oferă o versiune a site-ului web foarte ușor de utilizat.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Winner a apărut pentru prima dată în mediul online în 2011, iar doi ani mai târziu a venit în România. Este un brand cu o imagine bună la nivel global, dar și cu multe dezavantaje.

Nu are multe opțiuni de a lucra cu plățile (opțiunile Neteller, Skrill sau PaySafeCard lipsesc), iar cei care se bucură de servicii precum cele de streaming live probabil că nu vor fi satisfăcuți de Winner.

Totuși, cotele lor, per total, sunt excelente și poți cere un bonus după cinci depuneri.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webwww.winner.ro
Fondat în2011
LicențeiL1193408W001140
CompaniePLAY ONLINE SOLUTIONS LTD

Acest website este operat de Play Online Solutions LTD, companie înregistrată în Malta sub nr. C59636, având sediul social în 3 Advance Business Center, strada G. Flores, Sf. Venera SVR1950, Malta.

În România, Play Online Solutions LTD deține licența nr. L1193408W001140.

Winner Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Cash
RetrageriTransfer Bancar, Cash
Limitele
Depunere minimă20 RON
Retragere minimă20 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronic
Card Bancar1-4 zile
Transfer Bancar1-4 zile
ShareCitește și