Admiral Recenzie L1203425W001180

Admiral Recenzie

Admiral pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Multe pariuri speciale și pe termen lung
 • Handicap asiatic
 • Opțiunea Creare pariu
 • Aplicație pentru Android/iOS
 • Opțiunea Cash out
 • Cote bune pentru piețe de pariuri Peste/Sub
 • Serviciu Relații clienți prin telefon
 • FAQ util
 • Site bilingv
 • Serviciu relații clienți bilingv
CONTRA

Admiral Bonus

Dacă ești pasionat de pariurile sportive Admiral are o ofertă pe care nu o poți rata! Cu oferta lor de Bun Venit, poți primi un Free Bet de 150 Lei și un Profit Boost de 200% pentru primul tău pariu.

Cum funcționează:

 • Înregistrează-te și fă o depunere: Începe prin a te înregistra pe Admiral și efectuează un depozit minim de 30 Lei.
 • Plasează primul pariu: După ce ai efectuat depozitul, plasează primul tău pariu în secțiunea Pariuri de pe Admiral.ro. Pariul minim acceptat este de 1 Leu cu bani reali.
 • Primești Free Bet-ul: Odată ce ai plasat primul pariu, vei primi un Free Bet de 150 Lei în contul tău de joc în termen de 72 de ore.
 • Profit Boost de 200%: Dacă ești un utilizator nou și plasezi un pariu pe orice eveniment sportiv, vei beneficia de un „Profit Boost” de 200%.
 • Miză maximă pentru „Profit Boost”: Asigură-te că miza ta nu depășește 50 Lei.

Așadar, nu mai aștepta! Înregistrează-te astăzi pe Admiral.ro și profitează de această ofertă senzațională.

Admiral Bonus

*Se aplică T&C

Admiral Bonusuri Si Promoții

Admiral este una dintre cele mai bun case pariuri la capitolul oferte.

Dacă ești pasionat de pariurile sportive Admiral are o ofertă pe care nu o poți rata! Cu oferta lor de Bun Venit, poți primi un Free Bet de 150 Lei și un Profit Boost de 200% pentru primul tău pariu.

Admiral Bonusuri Si Promoții

Admiral Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu0.50 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Admiral aatrage jucătorii cu o secțiune de pariuri sportive puternică și modernă unde se pot pune pariuri înainte de meci, dar și în direct.

În acest moment, Admiral acoperă aproxiamtiv 30 de sporturi, cu multe discipline de nișă, precum sporturile cu motor, sporturi de iarnă, UFC / MMA, futsal, șah sau Jocurile Olimpice.

Piețele de pariuri pe fotbal propun o varietate extinsă de competiții și meciuri, unde se poate paria pe handicap asiatic sau european, cornere, cartonașe, rezultate și multe altele. De asemenea, vei putea paria pe campionate exotice și multe piețe de pariuri pentru Liga 1 sau Liga 2 din România.

În privința evenimentelor sportive de mâna a doua sau a treia vei găsi deseori maximum 2-3 opțiuni de pariere. Pe de altă parte poți paria pe sporturi electronice , pe politică, dar și alte aspecte non-sportive.

Principala culoare este un albastru închis, textul este cu alb, iar promoțiile sunt mereu în partea de sus. Site-ul web este simplu, dar prietenos.

Cotele Admiral: Cotele sunt competitive în rândul a mai multor sporturi, iar casa de pariuri apelează la o marjă de aproximativ 6-7%.

eSports la Admiral: Oferta este foarte bogată, acoperind câteva jocuri precum Counter trike, DOTA, League of Legends și Heroes of the storm.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Volei – Hochei pe Gheață – Handbal – Baseball – Fotbal American – Rugby Union – Esports – Fotbal Australian – Box – Ciclism – Cricket – Darts – Floorball – Futsal – Golf – Jocuri Olimpice – Rugby League – Netball – Politică – Polo – Snooker – Sporturi cu Motor – Sporturi de Iarnă – Surfing – Tenis de Masă – Sporturi hipice – UFC/MMA – Șah

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Pariază sigur cu Admiral: Plasează primul pariu în ziua în care te-ai înregistrat și ai un pariu gratuit și un multiplicator de profit.
 • Invită-ți prietenii: Pentru fiecare prieten pe care îl inviți să facă o depunere și joacă, vei primi un bonus!

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon0800 500 505
Chat Live
Alte Moduri
Ore De Funcționare10:00 - 22:00

Admiral are un serviciu de relații clienți la dispoziția ta de luni până duminică de la 10:00 la 22:00, atât prin telefon, dar și prin e-mail. Agenții vorbesc în limbile română și engleză.

Secțiunea FAQ include întrebări adresate recent, cu răspunsuri clare, grupate pe secțiuni, plus un motor de căutare.

Top case de pariuri online

Admiral Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Aplicația mobilă de la Αdmiral este acum disponibilă pentru dispozitivul tău, cu sistem de operare Android sau iOS. Descarcă aplicația, lansează jocurile tale favorite și joacă!

Pariază Acum

Opinia Noastră

Admiral este o casă de pariuri cu peste 25 de ani de experiență pe piața jocurilor de noroc. În România a fost lansată în 2017, iar acum are o rețea națională de 120 de săli de jocuri.

Casa de pariuri este parte a grupului Novomatic, cel mai cunoscut furnizor de jocuri de noroc și cazinou din România și una dintre cele mai importante companii de acest tip la nivel global.

Admiral este înaintea concurenței când vine vorba de promoții. Casa de pariuri oferă bonus de depunere generos, la nivelul la care multe case de pariuri nu o fac.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.admiral.ro/
Fondat în2017
LicențeiL1203425W001180
CompanieADMIRAL ONLINE SRL

Admiral.ro a fost lansat în 2017 de către Greentube Malta, și este operat de către Admiral Online SRL de la 1 Mai 2020. Admiral.ro funcționează în baza licenței cu numărul L1203425W001180, eliberată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Admiral Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Card Paysafe, Skrill, Neteller, Depuneri cash la casă, Revolut
RetrageriTransfer Bancar, Card Paysafe, Skrill, Neteller, Plăți cash la casă
Limitele
Depunere minimă30 RON
Retragere minimă50 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronicpână în 48 ore
Card Bancarpână în 48 ore
Transfer Bancarpână în 48 ore
ShareCitește și