Case de pariuri cu streaming live

Case de pariuri cu streaming live

Transmisiunile în direct reprezintă una dintre cele mai bune caracteristici pe care site-urile de pariuri le-au implementat vreodată. Pentru a fi un bun parior presupune mai multe lucruri; cunoaștere și o bună informare, și câteodată inspirație, dar cel mai important este să fii în contact cu competiția pe care pariezi. Și totul poate ieși mai bine când vezi meciurile și pariezi în direct pe măsură ce meciul se desfășoară la case de pariuri cu streaming live.

Multe case de pariuri online au cumpărat drepturi de televizare pentru multe evenimente sportive, pentru a oferi un serviciu suplimentar pariorului. Parierea pe un eveniment pe care îl poți urmări în direct este o experiență care, dincolo de aspectul modern și constructiv, poate fi și distractiv!

CASA DE PARIURITREI AVANTAJE DE BAZĂ
L1160654W000324888sport logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Un bonus fantastic de primă depunere
 • Metode variate de depunere
 • O agenție bine stabilită pe piață, cu mai bine de 10 ani de experiență.
L1170664W000663betano logo
4.35/5 - 17 voturi
 • O ofertă fantastică
 • Pariuri în direct și în timpul evenimentului excelente
 • Varietate a competițiilor
L1203414W001173mozzartbet logo
3.33/5 - 3 voturi
 • Poţi câştiga până la 250,000 RON pe bilet cu un pariu de numai 1 RON
 • Cote mari la pariuri live
 • Multiplicator de cote în anumite momente din meci
L1160659W000328superbet logo
4.63/5 - 8 voturi
 • Peste 17.000 de evenimente live
 • Bonusuri după primele trei depuneri
 • Statistici de meci utile
L1160657W000330unibet logo
4.80/5 - 5 voturi
 • Transmisiuni video live a peste 30,000 de evenimente
 • Este parte a unei companii cu reputație și de încredere
 • Este parte a unei companii cu reputație și de încredere

Transmisiunile în direct

Una dintre cele mai plăcute și mai distractive schimbări aduse de pariurile online este introducerea transmisiunilor în direct în viețile noastre. E un serviciu de care te poți bucura pe mai multe site-uri, oferit pentru multiple competiții și accesibil de pe orice dispozitiv.

Ce înseamnă transmisiunile în direct în pariuri?

Transmisiunile în direct sunt definite ca un serviciu prin care un eveniment este difuzat în direct de pe platforma casei de pariuri (site-ul de pariuri).

Atenție ! Pentru a proteja interesele site-urilor de pariuri, la acele case de pariuri cu streaming live evenimentele în direct sunt transmise cu o întârziere de 3 sau 4 secunde, pentru a evita plasarea pariurilor care să coste casele de pariuri de către pariorii care sunt mai “rapizi” decât platforma de par.

Sunt gratuite transmisiunile la case de pariuri cu streaming live?

Politica fiecărui operator de pariuri diferă, dar niciunul dintre aceștia nu taxează pentru un serviciu suplimentar. Câteva case de pariuri online permit vizionarea transmisiunilor doar prin simpla înregistrare pe site-ul lor, dar cei mai mulți îți cer să ai bani în cont.

Atenție ! Nu trebuie să plătești pentru acest serviciu. Contul tău rămâne neschimbat indiferent de câte ore te uiți la transmisiunile în direct pe site.

De ce casele de pariuri oferă transmisiuni în direct?

În principiu din două motive. În primul rând, pentru acele case de pariuri cu streaming live este încă un instrument pentru a atrage clienți, altfel spus “marketing”. În al doilea rând și cel mai important, pentru că acele case de pariuri cu streaming live consideră că transmisiunile în direct vor atrage un număr mai mare de pariuri. Urmărirea unui meci în direct, te va stimula să pariezi. Casele de pariuri cu streaming live nu se tem de volumele mari de pariuri, ci din contră, vor să aibă volume mari pentru a-și asigura profitul prin intermediul marjei (marja casei de pariuri).

Atenție! Faptul că site-urile de pariuri oferă transmisiuni în direct pariorilor pentru a avea un rulaj mai mare nu este neapărat un lucru rău. Pariorii se pot folosi de instrumentul transmisiunilor în direct pentru propriul beneficiu.

ShareCitește și Newsletter