Urmărește meciurile Cupei Mondiale și pariază la Betano ! Iată cele mai interesante promoții

Urmărește meciurile Cupei Mondiale și pariază la Betano ! Iată cele mai interesante promoții

Betano, casa de pariuri cu cele mai grozave cote și oferte la pariuri sportive, te provoacă la distracție cu ocazia Cupei Mondiale din Qatar, 2022.

La Betano ai ocazia să primești bonus freebet-uri, rotiri gratis, bani cash, tot felul de surprize pe contul de jucător, pe tot parcursul derulării evenimentului.

Am selectat special pentru tine promoțiile Betano legate de Cupa Mondială, pentru ca tu să nu ratezi nici o ofertă:

Ești fan echipă ? Fiecare victorie a echipei tale preferate îți aduce un freebet

Îți alegi echipa preferată la turneul final din Qatar și la fiecare meci pe care îl câștigă, primești bonus Betano un freebet de 20 RON pe contul tău de jucător! Participi la promoție, plasezi un pariu simplu de minim 50 RON, pe piața ”Cupa Mondială 2022 – Câştigător” și ești fan! Primești bonus la fiecare gol al echipei tale.

Ești fan jucător ? Fiecare gol înscris de favoritul tău îți aduce rotiri gratuite !

Alegi cine va fi Golgheterul Mondialului și vei primi un premiu în Rotiri Gratuite pentru fiecare gol marcat de jucătorul ales. Pentru a participa la promoție, pariezi minim 50 RON pe piața „Cupa Mondială 2022 – Golgheter” și vei primi 50 rotiri gratuite la slotul Shining Crown, pentru fiecare gol marcat de golgheterul ales de tine.

Cu Golul de Aur marchezi și câștigi Premii Fără Rulaj!

Promoția gratuită Golul de aur îți aduce zilnic jetoane de aur, free bets și rotiri gratuite. La Betano înscrii golul norocos în fiecare zi, pe durata Mondialului și chiar în ianuarie : zilnic ai o șansă de câștig! Trebuie să fii înscris deja pe platforma Betano, să ai o depunere efectuată în ultimele 7 zile și contul verificat, apoi ești eligibil să participi și tu la Golul de aur, cu bonusuri fără rulaj.

Joacă Gratuit Betano Master – Ediția de Mondial și ia premii în bani CASH!

Betano Master la Mondial îți dă posibilitatea de a câștiga bani cash la fiecare tură de predicții corecte consecutive. Poți ocupa un loc în clasament și beneficiezi de premiile puse în joc! Locul 1 înseamnă un premiu de excepție pentru cel mai lung șir de predicții corecte. Primești 1.000.000 RON pentru 31 de predicții corecte succesive, cu codul MONDIAL111.Chiar dacă nu ești primul să știi că mai sunt 3000 de premii gata să fie câștigate de cei mai buni pariori, și fiecare va primi un premiu în bani sau rotiri gratuite.

  • 5 predicții corecte în faza grupelor = pariu gratuit de 20 RON
  • 3 predicții corecte în faza sferturilor = 50 rotiri la slotul Shining Crown
  • 2 predicții consecutive corecte după sferturi = 20 RON pariu gratuit
  • 3 predicții incorecte succesive = 50 rotiri gratuite la Shining Crown
Joacă la Betano și bucură-te de premii la Mondial
Joacă la Betano și bucură-te de premii la MondialPariază Acum
L1170664W000663*18+|Se aplică T&C

Îndeplinește Misiunile zilnice din Calendarul de Mondial

Calendarul cu Misiuni zilnice la Campionatul Mondial te invită să descoperi premii zilnice, fără rulaj.

Calendarul este împărțit în 3 stagii, pe care le vei completa pe fiecare pe măsură ce se desfășoară meciurile de la Mondialul din Qatar.  Poți câștiga cheile fiecărui stagiu și vei primi free bets și rotiri gratuite fără condiții de rulaj, zilnic, pe tot parcursul desfășurării competiției.

Profită de cele mai bune oferte de la Betano, înregistrează-te pe site și bucură-te de distracție și promoții la Mondial

ShareCitește și Newsletter