Getsbet Recenzie L1173107W000815

Getsbet Recenzie

Getsbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Bonus de bun venit
 • Multe pariuri speciale
 • Funcția de Cash out
 • Pariul Puls
 • Multe piețe de nișă
 • O versiune de mobil foarte ușor de folosit
 • Aplicații disponibile pentru dispozitivele iOS și Android
 • Blog de pariuri
 • Diferite tipuri de cote
CONTRA

Getsbet Bonus

Deschide un cont nou printr-un singur click aici

Înscrie-te chiar astăzi pe Getsbet.ro și vei primi un bonus în proporție de 100% din valoarea primei depuneri, în limita a 600 RON*.

Ai 50%, 75% și 100% la primele 3 depuneri introducând codul aferent fiecărei tranzacții. Depune, ia bonusurile și intră în rândul pariorilor de senzație!

Getsbet Bonus

*Se aplică T&C

Getsbet Bonusuri Si Promoții

Vei primi un bonus de 25 RON atunci când confirmi detaliile de înregistrare (altfel spus, când faci verificarea KYC a contului) și faci o primă depunere.

Getsbet Bonusuri Si Promoții

Getsbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu0.60 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Getsbet oferă o interfață care face mult mai ușor să operezi toate opțiunile de sporturi de pe prima pagină, cu informații foarte clare pentru fiecare în parte.

Există un widget cu lista sporturilor pe partea stângă a primei pagini a siteului și un alt widget cu promoțiile și bonusurile disponibile, pe partea dreaptă a siteului. În plus, siteul operează atât în limba română, cât și în limba engleză.

Oferta Getsbet este vastă și acoperă o mulțime de sporturi. Ai la dispoziție zilnic peste 200 de evenimente sportive din diferite colțuri ale lumii pe care poți paria, precum și servicii unice, precum Pariul Puls sau piețele rapide. Din păcate, serviciul de Live Streaming lipsește cu desăvârșire.

Cotele Getsbet: Marja de câștig a casei pentru evenimentele cele mai importante este de obicei situată între valorile de 3,5 – 5 %.

Virtualele Getsbet: Poți paria de asemenea în secțiunea virtuală, unde vei descoperi simulatoare de fotbal, baschet și curse de cai.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Biliard – Hochei pe gheață – Handbal – Volei – Fotbal Australian – Badminton – Baseball – Volei pe plajă – Darts – Ciclism – Box – Cricket – Esports – Floorball – Fotbal American- Futsal – Fotbal Galez – Hurling – Golf – MMA – Curse cu motor – Rugby league – Rugby union – Pariuri Specials – Snooker – Tenis de masă – Politică – Pariuri speciale

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • O șansă „5 pe zi”: În fiecare zi în care te loghezi în contul tău, Getsbet îți oferă un pariu gratis dacă plasezi un bilet combinat din minimum 5 selecții, cu o cotă minimă de 1.35 pentru fiecare selecție de pe bilet.
 • Banii înapoi la Supercombo: Dacă meciul pe care ai pariat la Supercombo se termină 0-0, Getsbet îți dă banii înapoi sub forma unui pariu gratis.
 • Bonus Combo3+: Plasezi bilete combinate cu cel puțin 3 evenimente și îți crești câștigurile.
 • Pariul Puls: Poți paria că un gol se va marca în următoarele 30 de secunde, un minut, 5 minute sau 10 minute. Dacă se marchează în intervalul pariat de tine, ai câștigat. Dar cu cât pariezi mai târziu în meci, cu atât câștigi mai mult.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon+40 316 302 883
Chat Live
Alte ModuriN/A
Ore De FuncționareN/A

Getsbet oferă doar email-ul și telefonul ca opțiune pentru a contacta echipa de suport.

Top case de pariuri online

Getsbet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Pe lângă faptul că versiunea de mobil a siteului Getsbet.ro este foarte ușor de folosit, compania pune de asemenea la dispoziție o aplicație, atât pentru dispozitivele mobile Android, cât și pentru cele iOS.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Getsbet este o companie 100% românească, cu peste 600 de agenții stradale în toată țara. O companie cu activitate în lumea pariurilor sportive a fost înființată încă din 2004, însă a operat sub un alt nume până în 2011, când a avut loc o schimbare majoră de acționariat, de management și de design.

După aceea, în 2018 a urmat o nouă campanie de rebranding, care a văzut extinderea obiectului de lucru din offline, în pariurile online. A venit totodată și cu un parteneriat cu SbTech, unul dintre cei mai mari furnizori de pe piața mondială a pariurilor online. Getsbet a devenit astfel „mai elastică” în relația cu clienții săi și s-a aliniat cerințelor de pe piața actuală a pariurilor.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webgetsbet.ro
Fondat în2004
LicențeiL1173107W000815
CompanieGET'S BET ONLINE LTD

Getsbet.ro este deținut și operat de Getsbet Online LTD, cu sediul în Birkirkara, Malta, pe strada Tower, clădirea Tower Business Centre, etajul 3, fiind înregistrată sub numărul C 81452 și reglementată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc prin decizia 2653/22.12.2017, cod de identificare fiscală pe teritorul României: 38208794. A primit drept de organizare a jocurilor de noroc prin licența L1173107W000815.

Getsbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Skrill, Paysafe, Depune în agenții
RetrageriTransfer Bancar, Skrill, Paysafe, Retrageri în agenții
Limitele
Depunere minimă10 RON
Retragere minimă10 RON
Durata Retragerii
Portofel ElectronicÎn maximum 24 de ore
Card Bancar2-5 zile
Transfer Bancar2-5 zile
ShareCitește și