Case De Pariuri Online Legale

Strategii de pariere sugerate

strategii de pariere sugerate

Din strategiile de pariuri (sisteme de pariere) prezentate mai jos, îți sugerăm să găsești strategia care îți poate aduce ție avantajul pe care ți-l dorești. Îți sugerăm următoarele metode de pariere:

Singularele

O singulară este un pariu pe o singură selecție, dintr-un singur eveniment. Selecția ta trebuie să fie câștigătoare pentru a returna profit.

Brevetul (Patent)

Un brevet constă în șapte pariuri (Patent) care implică 3 selecții din evenimente diferite. Pariul ar trebui să includă o singulară din fiecare eveniment, plus trei duble și o triplă. O singură variantă câștigătoare îți garantează returnarea unei sume de bani. De exemplu, dacă cele trei selecții de cote ale tale sunt A, B și C, atunci cele 7 pariuri ar trebui să fie combinate astfel:

 • A, B, C
 • AB, AC, BC
 • ABC

Trixie

Sistemul Trixie presupune 4 pariuri care implică trei selecții din evenimente diferite. Pariul include 3 duble și o triplă. Pentru a returna câștig e nevoie ca minimul două pariuri să fie câștigătoare. De exemplu, dacă cele trei selecții de cote ale tale sunt A, B și C, atunci cele 4 pariuri ar trebui să fie combinate astfel:

 • AB, AC, BC
 • ABC

Yankee

Sistemul Yankee constp în 11 pariuri care implică 4 selecții din evenimente diferite. Pariul trebuie să includă 6 duble, 4 triple și un acumulator. Pentru ca schema să returneze câștig, e nevoie ca minimum două dintre pariuri să fie câștigătoare. De exemplu, dacă cele patru selecții de cote ale tale sunt A, B, C și D, atunci cele 11 pariuri ar trebui să fie combinate astfel:

 • AB, AC, AC, BC, BD, CD
 • ABC, ABD, BCD, ACD
 • ABCD

Pariuri Multiple (Acumulator)

Multiple (sau pariu pe acumulator) este un pariu cu două sau mai multe selecții din evenimente sportive, în care toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru a returna câștig. Mulți operatori de pariuri le oferă bonusuri atractive jucătorilor care mizează pe pariuri multiple.

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.