Strategii de pariere sugerate

Strategii de pariere sugerate

Din strategiile de pariuri (sisteme de pariere) prezentate mai jos, îți sugerăm să găsești strategia care îți poate aduce ție avantajul pe care ți-l dorești. Îți sugerăm următoarele metode de pariere:

Singularele

O singulară este un pariu pe o singură selecție, dintr-un singur eveniment. Selecția ta trebuie să fie câștigătoare pentru a returna profit.

Brevetul (Patent)

Un brevet constă în șapte pariuri (Patent) care implică 3 selecții din evenimente diferite. Pariul ar trebui să includă o singulară din fiecare eveniment, plus trei duble și o triplă. O singură variantă câștigătoare îți garantează returnarea unei sume de bani. De exemplu, dacă cele trei selecții de cote ale tale sunt A, B și C, atunci cele 7 pariuri ar trebui să fie combinate astfel:

  • A, B, C
  • AB, AC, BC
  • ABC

Trixie

Sistemul Trixie presupune 4 pariuri care implică trei selecții din evenimente diferite. Pariul include 3 duble și o triplă. Pentru a returna câștig e nevoie ca minimul două pariuri să fie câștigătoare. De exemplu, dacă cele trei selecții de cote ale tale sunt A, B și C, atunci cele 4 pariuri ar trebui să fie combinate astfel:

  • AB, AC, BC
  • ABC

Yankee

Sistemul Yankee constp în 11 pariuri care implică 4 selecții din evenimente diferite. Pariul trebuie să includă 6 duble, 4 triple și un acumulator. Pentru ca schema să returneze câștig, e nevoie ca minimum două dintre pariuri să fie câștigătoare. De exemplu, dacă cele patru selecții de cote ale tale sunt A, B, C și D, atunci cele 11 pariuri ar trebui să fie combinate astfel:

  • AB, AC, AC, BC, BD, CD
  • ABC, ABD, BCD, ACD
  • ABCD

Pariuri Multiple (Acumulator)

Multiple (sau pariu pe acumulator) este un pariu cu două sau mai multe selecții din evenimente sportive, în care toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare pentru a returna câștig. Mulți operatori de pariuri le oferă bonusuri atractive jucătorilor care mizează pe pariuri multiple.

ShareCitește și Newsletter