Case De Pariuri Online Legale

Compararea caselor de pariuri

compararea caselor de pariuri

Pariuri24.ro a creat un instrument pentru ca tu să poți compara casele de pariuri care funcționează în mod legal în Romania. Compararea caselor de pariuri poate fi foarte utilă când ai în vedere 2-3 companii, dar nu te-ai decis pe care dintre aceste case de pariuri o vei alege pentru a te înregistra. Prin compararea site-urilor de pariuri, poți vedea serviciile oferite de casele de pariuri pentru clienți și poți alege ce ți se potrivește cel mai bine.

Cum funcționează

Opțiunea față în față, care arată în paralel două case de pariuri, îți arată plusurile și minusurile fiecăreia și este acum mai ușor de utilizat ca niciodată.

Este foarte ușor să compari două case de pariuri urmând următorii doi pași de mai jos:

 • Pasul 1: Apăsând pe cuvântul “alege” vei extinde meniul cu toate aceste site-uri. Poți alege unul care te interesează și va fi inclus în tabelul de comparație.
 • Pasul 2: Repetă același proces prin selectarea următorului câmp “alege”, de unde poți selecta site-ul de pariuri pe care vrei să-l compari.

În mod automat, fără nicio altă acțiune din partea ta, tabelul va fi umplut de informații, prin afișarea celor două companii una lângă cealaltă în așa fel încât să le compari cu ușurință.

Poți, evident, să repeți procesul de comparare de câte ori vrei și pentru oricâte case de pariuri ești interesant. Prin această metodă vei elimina casa de pariuri care oferă mai puțin decât cauți tu și o vei putea alege mai ușor pe cea care îndeplinește așteptările tale.

Cei vei găsi în tabel

Începem cu informații de bază, precum compania care deține licența pentru casa de pariuri, dar și cum să accesezi casa selectată prin diverse dispozitive.

Apoi facem o comparație a aspectelor legate de pariuri pentru fiecare casă, axată pe serviciile pe care le oferă în privința pariurilor. De la bonusuri la pariuri speciale și transmisiuni în direct.

Este important să iei în calcul metodele și în special limitele tranzacțiilor financiare pentru fiecare casă de pariuri. În final, îți prezentăm informațiile necesare legate de serviciile oferite clienților și opțiunile de comunicare oferite de companie.

Casa de pariuri
Nume:
Licenței:
Aplicația iOS:
Aplicația Android:
Servicii de pariuri sportive
Bonus:
Cash Out:
Handicap Asiatic:
Pariuri Speciale:
Pariuri Live:
Streaming Live:
Metode de plată
Depuneri:
Retrageri:
Depunere minimă:
Retragere minimă:
Serviciu clienți
Chat Live:
Telefon:
Alte Moduri:
Ore De Funcționare:

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.