Winnerbet Recenzie ONJN decision no. 815 of 29.03.2019

Winnerbet Recenzie

Winnerbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
  • Posibilitatea de a paria pe handicap asiatic
  • Statistici de pariere
  • Cote bune
  • Funcția de cash out
CONTRA

Winnerbet Bonus

Nu există bonus de bun venit sau de primă depunere în oferta celor de la Winnerbet.

Winnerbet Bonusuri Si Promoții

Bonusurile de pe Winnerbet sunt legate de plasarea unor bilete de pariuri, nu de depunerile făcute în contul online. Vorbim așadar despre câteva promoții care le pot crește câștigurile pariorilor la biletele plasate. Există un așa-numit Pariu Șansă, un Extra Bonus și un Bonus 200, ale căror funcții le vom detalia ceva mai jos.

Winnerbet Bonusuri Si Promoții

Winnerbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu2 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Așa cum am menționat încă de la începutul acestui articol, pe Winnerbet.ro nu te poți înregistra și plasa pariuri online, ci doar să îți creezi un bilet de pariuri, pe care să îl poți plasa apoi la una dintre agențiile stradale Winner. Vorbim așadar despre un model mai tradiționalist de a paria. Nu trebuie să te mai chinui să parcurgi listele de pariuri din agenție, poți construi biletul direct de pe propriul tău dispozitiv, primești un cod unic, pe care îl prezinți apoi la casă.

Winnerbet oferă clienților săi pariuri sportive pre-meci și live, iar în fiecare zi alege o serie de evenimente la care beneficiezi de cote mărite pentru pronosticurile șansă dublă și final.

Cotele Winnerbet: Marja de câștig a casei pentru evenimentele de top se situează între 3-5%.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hochei – Volei – Badminton – Baseball – Box – MMA – Cricket – Curling – Darts – Fotbal Australian – Futsal- Polo – Rugby – Snooker – Tenis de masa – Volei de plajă – Floorball – Formula 1 – Moto GP – Εurovision – Survivor

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

Așa cum am promis mai devreme, vom detalia promoțiile de care poți să beneficiezi la Winnerbet.

  • Pariu Șansă: îți returnează 10% din potențialul câștig al unui bilet, atunci când pierzi totul pentru un singur eveniment. Trebuie ca biletul tău să conțină minimum 11 evenimente
  • Extra Bonus: Promoția care îți poate dubla câștigurile, în funcție de numărul de evenimente pe care le ai pe bilet.
  • Bonus 200: Îți returnează miza de zecce ori dacă biletul tău este pierdut din cauza unui singur eveniment. Cota maximă pentru fiecare eveniment de pe bilet trebuie să fie mai mică sau egală cu 7.00
  • Winner Plus: Cote mai mari la evenimentele selectate
  • Winner Avantaj: O promoție care îți aduce în fiecare zi o serie de evenimente, la care agenția oferă cote mărite pentru pronosticurile șansă dublă și final. Spre deosebire de promoția Winner Plus, la aceasta meciurile pot fi combinate.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon021 555 4102
Chat Live
Alte ModuriN/A
Ore De Funcționare10:00 -22:00

Winnerbet este o agenție offline, deci opțiunile de contact specifice pariurilor online lipsesc de pe siteul Winnerbet.ro Vorbim în special despre acel Live Chat prezent la alte case de pariuri și pe care mulți îl consideră metoda cea mai rapidă și mai ușoară de contact. Dacă ai întrebări sau neclarități legate de experiența ta pe Winnerbet.ro, poți utiliza însă celelalte metode, email-ul și telefonul.

Top case de pariuri online

Winnerbet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Din nefericire, Winnerbet nu se bucură în acest moment de o aplicație mobilă, nici pentru Android, nici pentru iOS. Totuși, siteul Winnerbet.ro este adaptat special pentru a putea fi extrem de ușor de folosit și de pe dispozitivele mobile.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Winnerbet este noul brand de franciză oferit de Winner, unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piața pariurilor sportive din România. Este vorba însă doar despre un o casă de pariuri sportive offline, ceea ce înseamnă că nu poți plasa pariuri direct din contul tău online.

Apărut la finalul anului 2019, Winnerbet este unul dintre bookmakerii cei mai tineri de pe piața românească. Fiind o companie nou înființată, nici nu se poate bucura de forța sau de numărul de angajați cu care se laudă alte companii de mult intrate pe piața românească. Poate și de aceea, minusurile sunt încă multe.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.winnerbet.ro
Fondat în2019
LicențeiONJN decision no. 815 of 29.03.2019
CompanieDREAM BETTING S.R.L

Siteul Winnerbet.ro este deținut și operat de către compania DREAM BETTING S.R.L., societate înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București, sub nr. J40/4671/2019, CUI 40594816. Firma are sediul social în București, sector 2, Calea Moșilor nr. 158, parter, Modul P303

Winnerbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCash
RetrageriCash
Limitele
Depunere minimă
Retragere minimă
Durata Retragerii
Portofel Electronic
Card Bancar
Transfer Bancar
ShareCitește și