Unibet Fan zone te invită la Mondial: ai oferte speciale și funcții unice, pentru pariuri de succes!

Unibet Fan zone te invită la Mondial: ai oferte speciale și funcții unice, pentru pariuri de succes!

La Unibet ai cele mai bune oferte de pariere, iar cotele sunt ca de obicei excelente, mai ales că e vorba de meciuri captivante din cadrul Cupei Mondiale din Qatar.

Să descoperim împreună ofertele speciale create cu ocazia Cupei Mondiale și funcțiile unice de pariere pe care le poți folosi doar la Unibet.

Bounce la Unibet

Acum poți participa la ediția de cupă mondială a promoției Bounce premii de până la 500.000 RON. participă gratuit la promoție, răspunzi zilnic la întrebările propuse de Unibet. Câștigi pariuri gratuite rotiri gratuite sau chiar marele premiu

Uniboost

Funcția Uniboost e mai puternică ca niciodată la acest turneu mondial. Oferta Uniboost este extinsă pentru pariurile live pe fotbal. Vizionezi live meciurile cele mai interesante de la Cupa Mondială și te bucuri de un câștig suplimentar de 10 % pentru 10 pariuri plasate live diferite cu cote minime de 1.5. Ai cele mai grozave cote de pe piață și creștere de profit pentru fotbal live dar și pentru tenis live. Poți obține câștiguri suplimentare de până la 2000 de roni și săptămânal creșteri de profit.

Combo Buster

La Unibet ai disponibilă funcția Combo Booster, potrivită pentru a plasa pariuri multiple pentru orice sport. Adaugi mai multe selecții pe biletul tău de pariuri sportive și îți poți majora câștigurile cu până la 50 %. Miza minimă pe eveniment este de 1 25 iar cu cât adaugi mai multe selecții cu atât vei primi un boost mai mare.

La Unibet te așteaptă în premiere funcții unice de pariere care te ajută să fii printre cei mai buni jucători și să obții câștigurile pe care ți le dorești.

Funcția creare pariu

Unibet a îmbogățit această funcție cu mai multe opțiuni pentru a te duce tot mai aproape de pariul ideal. Au fost adăugate noi tipuri de pariuri, cu cote pe rezultatul la pauză, pe interval pe cartonașe sau statistici legată de jucători sau de evoluția meciului precum și statistici care țin de caracteristicile echipelor. Îți poți crea cu funcția de la Unibet selecții din diferite meciuri și vei avea opțiuni multiple care te vor ajuta să-ți sporești câștigurile.

Betshare

Unibet a introdus Betshare – o funcție care îți permite să personalizezi propriul bilet de pariuri și să-l distribui prietenilor cu ajutorul conturilor de social media. plasezi un pariu pe orice sport, accesezi istoricul de pariuri din contul tău de jucător și iconița Betshare va fi activată. Vei avea posibilitatea să-ți personalizezi pariul folosind teme și fundaluri, texte și emoji. după ce ai biletul dorit apeși share și îl trimiți către amicii tăi de pe Facebook, Instagram sau Twitter.

Uniboost –extins la pariuri live la Mondial
Uniboost –extins la pariuri live la Mondial Pariază Acum
L1160657W000330*18+|Se aplică T&C

Cote mărite la Unibet

La Unibet ai cele mai grozave cote pentru ca pariurile tale pe meciurile cupei mondiale să fie cele mai bune. Accesează secțiunea pariurilor sportive de la Unibet și bucură te de cotele mărite speciale pentru cele mai tari evenimente.

Trăiește experiența Unibet și bucură te de frumusețea meciurilor celui mai grozav eveniment sportiv al anului: Cupa Mondială din Qatar – 2022 !

ShareCitește și Newsletter