Favbet Recenzie L1200662W001197

Favbet Recenzie

Favbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Bonus la prima depunere
 • Multe pariuri speciale și pe termen lung
 • Un brand important la nivel mondial
 • O gamă variată de pariuri
 • O mare profunzime pe piețele adiționale
 • Chat Live
 • Cote competitive
CONTRA

Favbet Bonus

Nu rata bonusul la prima depunere de la Favbet! Bonusul pe care poți să-l primești este de 250 DE RON PARIU FĂRĂ RISC.

Pentru a primi bonusul trebuie să urmezi acești pași foarte simpli:

 1. Înregistreză-te și depune minim 20 de RON.
 2. Primești și un pariu fără risc de până la 250 de RON, ceea ce înseamnă că poți plasa pariuri fără să-ți faci griji că îți vei pierde banii.
 3. Pentru a activa această promoție, vizitează secțiunea „BONUSURI” și alege „PARIU FĂRĂ RISC”.

Înregistrează-te la Favbet și profită de acest bonus acum!

Favbet Bonus

*Se aplică T&C

Favbet Bonusuri Si Promoții

Intră în joc și vei avea multe șanse de a câștiga bonusuri de la Favbet. Agenția organizează periodic campanii de marketing care îți oferă bonusuri personalizate.

Favbet Bonusuri Si Promoții

Favbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu1 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Favbet oferă o varietate mare de piețe pentru fotbal și baschet, iar zona de pariuri live vine cu peste 5.000 de evenimente în fiecare lună. Doar meciurile de fotbal oferă un total de peste 200 de posibilități de a paria, inclusiv câteva alternative la piețele obișnuite pe care le regăsim la celelalte case de pariuri.

De exemplu, echipa care câștigă la zero sau echipa care marchează în ambele reprize, dar există multe alte opțiuni disponibile.

Compania este unul dintre pionierii pieței de pariuri, fiind printre primele care au introdus în oferta de pariuri diferite evenimente care nu erau neapărat asociate cu sportul sau cu competițiile sportive.

Așadar, în ofertă, pariorii au putut găsi de la începutul fenomenului alte tipuri de pariuri, precum alegerile parlamentare, ori diferite competiții artistice, precum Eurovision, Premiile Oscar sau sporturi electronice.

Cotele Favbet: Marja de câștig a casei pentru piețele cele mai populare este de obicei situată între 2.5 – 3.5 %, însă este mult mai mare pentru piețele de goluri.

Sporturile virtuale la Favbet: Poți paria pe competiții virtuale, precum Ligi sau turnee de fotbal, speedway, motocross, curse de cai și de câini.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hochei – Fotbal american – Rugby League – Rugby Union – Snooker – Volei – Polo pe apă – Darts – Futsal – eGames (Baschet, Hochei pe gheață, Fotbal) – Baseball – Tenis de masă – Fotbal Australian – Cybersport – Box -Volei pe plajă – Formula 1 – Cricket – MMA

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • La anumite date speciale poți beneficia de pariuri gratis, atât la evenimente pre-meci, cât și în secțiunea de live
 • Pariază pe cote mărite: Special pentru tine, FAVBET selectează evenimentele de top pentru care oferă cote mărite.
 • Megacota: Câștiguri suplimentare de până la 40% cu acumulatorii de pariuri.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon
Chat Live
Alte ModuriOKI-TOKI
Ore De Funcționare24/7

Serviciul pentru clienți de la Favbet este unul calificat și de ajutor. În plus, este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Membrii au diferite opțiuni de a contacta departamentul de suport, de la obișnuitul Chat LIVE, până la e-mail sau aplicația online Oki-Toki.

Top case de pariuri online

Favbet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Nu există încă o aplicație de mobil dezvoltată de Favbet, nici pentru dispozitivele iOS, nici pentru cele Android, însă puteți foarte bine să accesați siteul favbet.ro de pe orice dispozitiv. Versiunea de mobil a siteului este foarte bine dezvoltată.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Favbet este o companie internațională care operează pe piața pariurilor sportive, oferind o varietate foarte mare de produse și servicii. Istoria Favbet începe în 1999, iar astăzi compania se găsește în mai multe țări de pe glob, precum Ucraina, Kazahstan, Tadjikistan, Belarus, Moldova, Germania, Croația și chiar Tanzania sau Rwanda.

Povestea Favbet în țara noastră a început să fie scrisă abia în anul 2015, ca o companie nouă pe piața românească, însă în acel moment era deja numărul 1 pe piața pariurilor din Ucraina.

Pe de o parte, considerăm un mare plus faptul că Favbet este unul dintre liderii pieței pariurilor sportive din Europa de Est. Pe de altă parte considerăm că prezintă câteva mari minusuri, respectiv faptul că nu oferă încă serviciul de Cash Out și nici nu oferă posibilitatea de a urmări competiții prin streaming live.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.favbet.ro/
Fondat în1999
LicențeiL1200662W001197
CompanieFAVBET ONLINE

Favbet.ro este deținut și operat de Favbet Online, o companie cu sediul în București, pe Calea Griviței nr. 136, înregistrată la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc cu numărul J40/14188/18.11.2015. Compania are un capital de 1.000.100 RON și este înregistrată cu numărul fiscal 35246629.

Favbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Skrill, Neteller
RetrageriTransfer Bancar, Skrill, Neteller
Limitele
Depunere minimă20 RON
Retragere minimă20 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronic1-3 zile
Card Bancar3-5 zile
Transfer Bancar3-5 zile
ShareCitește și