Fortuna Recenzie L1160665W000326

Fortuna Recenzie

Fortuna pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Cote mai bune cu Oferta Plus & Odds Booster
 • Multe pariuri speciale şi pe termen lung
 • Un serviciu cu clienţii excelent
 • Un bonus de primă depunere uriaş
 • Aplicaţii pentru Android şi iOS
 • Live Chat
 • Streaming Live
 • Cash out
 • Posibilitatea de a paria pe handicap asiatic
 • Combinatul de speciale
 • Un proces de înscriere simplu şi rapid
 • O primă pagină foarte bine structurată
 • Autentificare în aplicaţia mobilă cu amprentă
CONTRA

Fortuna Bonus

Înscrie-te la Fortuna şi vei primi un bonus în cuantum 100% din valoarea primei depuneri, în limita a 500 RON*. Pentru a beneficia de el, trebuie să urmeazi aceşti paşi foarte simpli:

 1. Deschide un cont nou printr-un singur click aici
 2. Fă o primă depunere în valoare de cel puţin 25 RON
 3. Bonusul va fi activat imediat după ce ai făcut prima depunere
Fortuna Bonus

*Se aplică T&C

Fortuna Bonusuri Si Promoții

Dacă bonusurile şi pariurile gratis sunt primele lucruri pe care le verifici atunci când alegi un operator, atunci Fortuna nu te va dezamăgi. Ai la dispoziţie oferte foarte multe şi foarte dese, cu extra bonusuri pentru turneele majore. Fortuna este la fel de generoasă atât cu noii, cât şi cu vechii clienţi.

Trebuie remarcat un „happy hour” activat zilnic, atunci când îţi poţi mări câştigurile substanţial. Tot atunci vor fi activate şi alte oferte exclusive.

Fortuna Bonusuri Si Promoții

Fortuna Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu1 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Când deschizi site-ul, poţi vedea cele mai populare evenimente sportive din ziua respectivă, în mijlocul siteului. Pe partea stângă vei descoperi un selector foarte bine gândit, din care poţi sorta evenimentele în funcţie de sport sau competiţie sau poţi folosit câmpul de căutare pentru a găsi exact evenimentul pe care ţi-l doreşti.

Fotbalul este în prim plan, cu Liga 1 şi toate celelalte competiţii majore din Europa şi din restul lumii. Bineînţeles, oferta conţine multe alte sporturi, Fortuna oferind de asemenea şi o gamă largă de opţiuni de pariere.

Fortuna a înţeles importanţa sistemului de Live Streaming şi are disponibilă un tab „Doar Live Streaming” unde pariorii pot urmări transmisiuni din mai multe sporturi de top, precum fotbal, baschet, tenis, volei sau hochei. În fiecare an sunt disponibile aproximativ 100 000 de evenimente transmise în direct pe siteul Fortuna.

Siteul are disponibilă şi o variantă „dark mode” care îţi protejează ochii şi poţi urmări liniştit transmisiunile în direct şi poţi paria pe cele aproape 400.000 de evenimente disponibile pe platforma LIVE.

Cotele Fortuna: Fortuna, în general, oferă o gamă destul de stabilă de cote, cu o marjă de câștig a casei de numai 3% pentru cele mai căutate pieţe.

Fortuna Εsports: Vei descoperi un nivel foarte ridicat de acoperire a competiţiilor şi evenimentelor esports din întreaga lume. Printre pieţele acoperite se numără cele mai cunoscute jocuri, ca Starcraft, Counter Strike, DOTA 2, pentru care îţi sunt oferite o multitudine de posibilităţi de pariere.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hochei pe gheata – Volei- Baseball – Box- Crichet – Darts – Divertisment – Duel – E-sport – Floorball – Formula 1 – Fotbal Australian – Fotbal de sala – Golf – MMA – Politica – Snooker – Speedway – Tenis de masa

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Happy Hour: Promoția Happy Hour este disponibilă de luni până duminică, în intervalul orar 17:00 – 19:00. Acest bonus este acordat sub forma unui procentaj extra de 30%.
 • Mega Double Bonus: Poţi primi un bonus 100% pe pariuri multiple
 • Combinatul de speciale: În același meci poți să pariezi pe echipa câștigătoare, pe primul marcator și pe numărul de goluri, cartonașe sau cornere
 • Fortuna PLUS: Poți paria pe favorite beneficiind de cote mărite. Adaugi mai multe evenimente pe bilet, ai cote mai mari pe meciuri
 • Bonus Prematch: 3 selecții înainte de meci cu un bonus de 15%
 • Pariul Expert: Îți este propusă o listă de meciuri din care poți alege minimum 5, iar câștigul vine cu multe bonusuri.
 • Câștig la pachet: Cote mărite, pentru bilete pre-stabilite. Fortuna alege meciurile, tu le joci și câștigi mai mult
 • MAXIKOMBI: Este un bilet de pariuri format din mai multe bilete SOLO și/sau AKO (pariu multiplu), care îți dă posibilitatea de a selecta numărul de evenimente minime ce trebuie să fie alese corect pentru a genera un câștig.
 • DOMINO: Este un bilet de pariuri combinat din mai multe bilete SOLO și/sau AKO, care îți oferă posibilitatea de a crește treptat câștigurile aferente biletului tău de pariuri.
 • Pariu fără risc: Dacă pierzi primul pariu, primești miza înapoi.
 • Lucky Loser: Îți oferă posibilitatea ca, în cazul în care ai plasat un bilet AKO ce a fost validat ca fiind necâștigător, să ți se returneze, totuși, un câștig.
 • Ponturi pariuri: Preview-uri şi predicţii de pariuri pentru cele mai importante evenimente ale zilei.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon0314231500
Chat Live
Alte Moduri
Ore De Funcționare10:00 - 22:00

Departamentul de serviciu cu clienţii este disponibil în fiecare zi, de la primele ore ale dimineţii, până seara târziu. De asemenea, poţi intra în contact cu un specialist Fortuna fie prin live chat+ul de pe site, prin formularul de contact de pe site, prin e-mail sau prin telefon.

Top case de pariuri online

Fortuna Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Siteul celor de la Fortuna se încarcă foarte repede şi funcţionează pe toate dispozitivele. Varianta de mobil este de asemenea foarte uşor de folosit. Vei descoperi cât este de uşor să te loghezi în cont, să faci o depunere, să plasezi un pariu şi să creezi un bilet de pariuri, indiferent ce dispozitiv ai folosi.

Există de asemenea o aplicaţie de mobil, atât pentru Android, cât şi pentru iOS, cu foarte multe părţi pozitive, precum posibilitatea de a paria rapid, notificări şi deblocare inteligentă. Cea mai bună funcţie a aplicaţiei este autentificarea prin amprentă.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Fortuna este o agenţie de pariuri lansată în 1990 şi care este o adevărată forţă în Europa Centrală şi de Est. Pe piaţa românească din 2015, numără astăzi peste 500 de agenţii stradale în toată ţara şi are o prezenţă foarte puternică în online.

Agenţia are un departament de marketing excelent, cu practici excelente. Ofertele lor sunt competitive, frecvente şi, de cele mai multe ori, exclusive. Acelaşi lucru se întâmplă şi la nivelul pieţelor de pariuri, unde oferă pieţe speciale pe care nu le regăseşti la concurenţă. Fortuna îţi dă posibilitatea să pariezi pe aproape orice îţi trece prin cap.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.maxbet.ro/
Fondat în2002
LicențeiL1160665W000326
CompanieBET ZONE S.R.L.

Site-ul eFortuna.ro este deținut și administrat de către Bet Zone S.R.L., o companie din România, având sediul social în Splaiul Unirii, Nr. 165, Cladirea TN Offices, Etaj 5 – 7, București, Sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul București cu numărul J40/8632/2015, Cod unic de înregistrare 34774502.

Bet Zone S.R.L. este licențiată în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin Licența cu numărul L1160665W000326.

Fortuna Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, Cashpoint
RetrageriTransfer Bancar, Skrill, Neteller, Cashpoint
Limitele
Depunere minimă10 RON
Retragere minimă10 RON
Durata Retragerii
Portofel ElectronicÎn maximum 24 de ore
Card Bancar2-5 zile
Transfer Bancar2-5 zile
ShareCitește și