Netbet Recenzie L1160651W000195

Netbet Recenzie

Netbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Foarte multe pariuri speciale și pe termen lung
 • Aplicații pentru dispozitivele mobile Android și iOS
 • Live Chat
 • Creatorul de pariuri
 • Cash out
 • Posibilitatea de a paria pe handicap asiatic
 • O selecție foarte bună de sporturi și pariuri
 • O pagină de deschidere a siteului foarte bine gândită
 • Diferite tipuri de cote
 • Varietate mare de metode de plată
 • Posibilitatea de a face tranzații în mai multe monede (EUR, USD, GBP, CAD)
 • Disponibil în două limbi
CONTRA

Netbet Bonus

Înregistrează-te acum și câștigă până la 500 RON FREEBET pentru primul tău pariu plasat.

 1. Înregistrează-te pe NetBet și realizează prima ta depunere.
 2. Plasează un pariu combi, PRE-LIVE în valoare de minim 100 RON cu o cotă totală minimă de 7.00.
 3. Câștigă 100% din suma pariată după stabilirea primului pariu.
Netbet Bonus

*Se aplică T&C

Netbet Bonusuri Si Promoții

În oferta Netbet vei descoperi o serie de promoții de sezon. Printre aceste oferte se regăsesc pariuri gratis pe fotbal, tenis sau baschet, precum și bonusuri extra în secțiunea virtuală.

Netbet Bonusuri Si Promoții

Netbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu1 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Siteul Netbet folosește o combinație liniștitoare de verde și gri. Fontul este mic, dar poate fi citit cu ușurință. Iar informațiile pe care siteul le oferă sunt complete, dar în același timp nu încarcă pagina prea mult.

Netbet dispune de o gamă largă de sporturi, sporturi virtuale și piețe extra pe care poți paria. Secțiunea pre-meci conține peste 2.000 de evenimente în fiecare zi, precum și o selecție specială de pariuri care oferă unele dintre cele mai bune cote de pe piață.

Fotbalul este pe primul plan la Netbet, cu peste 130 de pariuri extra pe fiecare eveniment, precum cartonașe, cornere sau handicap asiatic. Vei descoperi însă destule alte sporturi de nișă pe care poți paria, precum jocurile galice sau fotbalul australian. Așadar, Netbet s-a asigurat că persoanele care preferă să se distreze pe piețe mai puțin obișnuite vor rămâne interesați.

Siteul Netbet funcționează foarte bine și are un aspect profesionist din orice unghi l-ai privi. Zonele principale ale siteului sunt colorate într-un gri închis, cu un strop de culoare care evidențiază anumite caracteristici, precum și iconițe strălucitoare pentru fiecare sport. În plus, poți alege tipul în care se afișează cotele: fracțiile britanice, sistemul zecimal european sau sistemul american.

La Netbet te poți bucura de o experiență unică de pariuri, cu peste 25 000 de evenimente în fiecare lună și poți intra în mijlocul acțiunii cu sistemul de live score care include statistici și actualizări în timp real.

Cotele Netbet: Pentru cea mai mare parte a cotelor, oferta de la NetBet aduce o valoare foarte bună comparativ cu restul jucătorilor de pe piață. Dar cele mai bune cote le vei descoperi la sporturile mai puțin populare.

Experiența virtuală Netbet: Sporturile virtuale reprezintă o altă funcție pe care o vei descoperi în oferta NetBet. Atunci când meciurile live nu îți atrag atenția, poți plasa pariuri pe orice sport virtual, ca fotbal, curse de câini sau de cai.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Volei – Baseball – Hochei pe gheață – Curse de cai – Curse de câini – Crichet – Darts – Box – Ciclism – E-Games – Floorball – Fotbal American – Futsal – Golf – MMA – Polo pe apă – Fotbal australian – Rugby – Snooker și biliard – Speciale – Curse – Motorsport – Sporturi virtuale – Surf – Tenis de masa – Politică

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Specialele Netbet: Îți oferă cote senzaționale pe anumite piețe selectate.
 • Creatorul de pariuri: Este o unealtă de personalizare foarte importantă, care îți oferă posibilitatea să incluzi într-un acumulator selecții din același eveniment, care înainte nu erau disponibile.
 • Combo Boost: Oferă câștiguri cu 50% mai mari la pariurile multiple.
 • Add2Bet: Poți să adaugi evenimente la un pariu deschis.
 • Snapbet: Este o funcție specială care îți permite să pariezi pe marcarea unui gol în următoarele 30 de secunde, un minut, 5 minute sau 10 minute, la un meci de fotbal.
 • Bilet Asigurat: Plasează un bilet combo cu minim 5 selecții, în valoare de cel puțin 20 RON și cu o cotă minimă de 1.4 pentru fiecare eveniment. Dacă biletul tău este pierdut pentru un singur eveniment, NetBet îți returnează miza sub forma unui freebet.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon(+44) 2036086024
Chat Live
Alte ModuriWhatsApp
Ore De Funcționare24/7

Dacă ai nevoie de ajutor, poți face click pe butonul de live chat pentru a intra în direct cu un membru al echipei Netbet. Așa cum spuneam la începutul articolului, nu există un telefon alocat clienților din România, dar îți poți încerca norocul la numărul de telefon pentru suport internațional.

Alternativ, există o secțiune FAQ foarte bine gândită și foarte ușor de folosit, unde vei putea găsi răspunsul la întrebările tale.

Top case de pariuri online

Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Disponibilă atât pentru dispozitive iOS, cât și pentru cele Android, aplicația Netbet poate fi descărcată gratis din App Store sau Google Play, ori prin intermediul linkului de pe siteul Netbet.

Aplicația oferă o experiență foarte bună, iar partea de jocuri online este foarte fluidă, cu o grafică excelentă și efecte sonore. Odată ce ai descărcat-o pe telefon sau pe tabletă, te poți loga folosind un cont deja existent. Ca o alternativvă, jucătorii noi se pot înscrie direct din aplicație.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Un veteran al jocurilor de noroc, Netbet a fost parte a industriei de pariuri online de peste un deceniu. Operează în mai multe țări din lume, inclusiv Marea Britanie, Franța, Italia sau România. Din punctul nostru de vedere, ca experiență generală, Netbet este una dintre destinațiile de top pentru pariorii din Europa.

Evenimentele de top ca meciurile din UEFA Champions League sunt foarte atractive pentru marea majoritate a pariorilor și este deci o ușurare să vedem că NetBet oferă o varietate foarte mare de pariuri extra pentru aceste meciuri.

Introducerea unor funcții ca Add2Bet, creatorul de pariuri sau SnapBet este foarte incitantă, iar experiența este completată de apariția sistemului de Live Score. Multitudinea de metode de plată este de asemenea vitală, însă greutatea cu care se fac retragerile este un pas în spate pentru acest operator.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://sport.netbet.ro
Fondat în2001
LicențeiL1160651W000195
CompanieNETBET ENTERPRISES LTD

Site-ul Netbet este deținut și operat de NetBet Enterprises Ltd., care a obținut dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc online în România, prin licența L1160651W000195, emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Codul unic de identificare fiscală este 35831487, emisă de organele fiscale pentru plătitorii de taxe non-rezidenți.

Netbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Transfer bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, Smith & Smith, Trustly, TopPay, Abon, Okto Cash, Apple Pay, Revolut
RetrageriTransfer Bancar, Skrill, Neteller, Smith & Smith, Trustly, TopPay, Cash Card
Limitele
Depunere minimă10 RON
Retragere minimă20 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronic2-4 zile
Card Bancar2-4 zile
Transfer Bancar4-12 zile
ShareCitește și