Mozzartbet Recenzie L1203414W001173

Mozzartbet Recenzie

Mozzartbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Bonus 1750 RON pentru primele 3 depunere
 • Un brand recunoscut în zona balcanică
 • Poţi depune şi retrage bani rapid
 • Cash Out
 • Chat Live
 • Aplicaţie Android
 • Live Streaming
 • Versiune Dark mode a siteului
 • Informaţii statistice detaliate
CONTRA

Mozzartbet Bonus

Înscrie-te astăzi şi poţi beneficia de un bonus de bun venit în limita a 1.750 RON*. Poţi intra în posesia lui urmând aceşti paşi foarte simpli:

 1. Deschide un cont nou printr-un singur click aici
 2. Efectuează o primă depunere (cel puţin 50 RON)

Bonus pentru primele 3 depunere:

 • Pentru prima depunere: 50% bonus, până la maxim 250 RON
 • Pentru a doua depunere: 100% bonus, până la maxim 500 RON
 • Pentru a treia depunere: 200% bonus, până la maxim 1000 RON
Mozzartbet Bonus

*Se aplică T&C

Mozzartbet Bonusuri Si Promoții

La Mozzartbet poţi beneficia de o gamă variată de alte promoţii şi bonusuri. Pe lângă bonusul de bun venit poţi accesa promoţii ca „Happy Monday” (tr. – Lunea fericită), Mozzartbet Mega Bonus sau Cota Bonus.

Mozzartbet Bonusuri Si Promoții

Mozzartbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu1 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

MozzartBet este un operator cunoscut pe piața locală de pariuri sportive și a devenit faimos pentru oferta de pariuri multiple. Pe platformă sunt disponibile toate opțiunile cunoscute de pariuri sportive, ceea ce lasă puțin sau deloc spațiu pentru jucători să fie dezamăgiți.

Pe cele mai tari piețe există zeci de piețe și sute de subpiețe cu cote de calitate, pre- meci și cote mărite în secțiunea Pariuri live.

Cel mai bun aspect al parierii la Mozzartbet este că oferă cote mai bune decât majoritatea site-urilor de pariuri.

Când vine vorba de designul siteului, Mozzartbet se laudă cu un aspect foarte elegant. Toate paginile şi funcţiile sunt uşor de găsit, iar schema de culori albastru închis-galben este foarte liniştitoare pentru ochi. Totuşi, unele texte din categoriile de pieţe sau sub-piese nu sunt totdeauna uşor de citit.

Cotele Mozzartbet: Marja de câştig a casei pentru cele mai importante evenimente este cuprinsă de obicei între 2 şi 5 procente.

eGames la Mozzartbet: Poţi paria pe diferite turnee de Counter Strike, Dota 2 şi League of Legends

Sporturi Disponibile

Fotball – Baschet – Tenis – Hochei – Handbal – Volei – Basebal – Polo pe apă – Rugby – Ultimate fight – Box – Futsal – Tenis de masă – Esports – Badminton – Cricket

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Minutul de Top: profită de oferta specială „Top Minute” de la pariurile live. Practic, în minutele 30, 60 şi 75 ale fiecărui meci beneficiezi de o creştere a cotelor.
 • Ratezi si Castigi: Bonusul Ratezi și câștigi se acordă participanților care detin un bilet de pariere, care este declarat necâștigător.
 • Bonusul Happy Monday: Ziua de luni poate deveni ziua ta norocoasă cu bonusul Happy Monday. Valoarea bonusului poate varia în funcţie de profilul tău de pariuri, însă un lucru e sigur -beneficiezi de această promoţie indiferent dacă ultima ta logare în cont a fost acum două zile, o săptămână, o lună sau chiar jumătate de an.
 • Cota Bonus: Poţi alege una dintre cele trei grupe de meciuri: bonus 4 , bonus 6 şi bonus 8. În fiecare dintre grupe este selectat respectivul număr de meciuri, cu cote mărite considerabil.
 • Mozzart Multi Bonus: Câştiguri extra dacă biletul de pariuri conţine cel puţin 6 evenimente, fiecare cu o cotă de cel puţin 1.30.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
TelefonN/A
Chat Live
Alte Moduri
Ore De FuncționareN/A

Mozzartbet are o secţiune de ajutor extrem de cuprinzătoare şi bine documentată, în care poţi naviga prin mai multe subiecte ori poţi folosi câmpul de căutare pentru a găsi răspunsurile la întrebările tale în manualul FAQ.

De asemenea, ai la dispoziţie posibilitatea de a intra în contact cu un agent Mozzartbet prin intermediul live chat-ului.

Top case de pariuri online

Mozzartbet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Siteul Mozzartbet este optimizat şi pentru utilizarea de pe dispozitivele mobile. În plus, compania oferă o aplicaţie mobilă care poate fi descărcată pe orice dispozivit cu sistem de operare Android. Minusul este absenţa unei aplicaţii pentru iOS.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Mozzartbet este o companie de pariuri care oferă cote competitive la sporturile populare şi o limită de retrageri foarte mare. Recent, a fost adăugată funcția Cash Out (Aprilie 2021), care a devenit oarecum obligatorie în zilele noastre pentru a beneficia de xXperienţa completă a pariurilor online.

Nu există foarte multe informaţii afişate pe prima pagină a siteului, dar live chat-ul se poate dovedi foarte folositor pentru a-ţi răspune tuturor întrebărilor.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.mozzartbet.ro
Fondat în
LicențeiL1203414W001173
CompanieMozzartbet Malta Limited

Operatorul siteului este Mozzartbet Malta Limited, o companie cu sediul în Msida, Malta, strada Triq Giuseppe Calleja, nr 23, Office 2 şi cu numărul de înregistrare C 83980. Compania a fost licenţiată de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc cu licenţa numărul L1203414W001173.

Mozzartbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Toppay, Skrill, Neteller, Okto.cash, Cash în agenţiile Mozzartbet, Safe Charge
RetrageriTransfer Bancar, Toppay, Skrill, Neteller, Cash în agenţiile Mozzartbet
Limitele
Depunere minimă20 RON
Retragere minimă100 RON
Durata Retragerii
Portofel ElectronicÎn maximum 24 de ore
Card Bancar3-5 zile
Transfer Bancar3-5 zile
ShareCitește și