Casa Pariurilor Recenzie L1160652W000306

Casa Pariurilor Recenzie

Casa Pariurilor pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Cote splendide
 • Ideală pentru pariorii pe fotbal
 • Bonusuri generoase
 • Oferta plus
 • Aplicație pentru Android/iOS
 • Chat Live
 • Streaming Live
 • Cash out
 • Bonus de înregistrare
 • Handicap asiatic
 • Statistici înainte de meci
 • Design plăcut al primei pagini
 • Serviciul relații cu clienții este excelent
CONTRA

Casa Pariurilor Bonus

La înregistrare astăzi vei primi un bonus 100% de până la 600 RON* la prima depunere după ce vei parcurge următorii pași simpli:

 1. Deschide un cont nou printr-un click aici
 2. Realizează prima depunere (cel puțin 25 RON)
 3. Bonusul va fi activat imediat după prima depunere
Casa Pariurilor Bonus

*Se aplică T&C

Casa Pariurilor Bonusuri Si Promoții

Cu excepția bonusului pentru prima depunere de 100%, vei mai putea primi un bonus de până la 500 RON la a doua și a treia depunere.

Bonusul pentru a doua depunere îți oferă un bonus de 100% de până la 200 RON la Casa Pariurilor. Trebuie să depui 200 RON și vei primi 4 pariuri gratuite de 50 RON.

Bonusul pentru a treia depunere îți aduce un bonus de 50%, ceea ce înseamnă maximum 300 RON la Casa Pariurilor.

Casa Pariurilor Bonusuri Si Promoții

Casa Pariurilor Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu1 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Imediat ce deschizi site-ul Casa Pariurilor, îți dai seama de multitudinea de evenimente sportive pe care poți paria, iar în stânga paginii sunt listate sporturile din care ai de ales din ofertă.

Piețele de pariuri ale zilei au diverse aspecte pe care poți miza, precum totalul cartonașelor unei echipe, șansă dublă și pariuri de tipul Pauză/Final. Submeniul piețelor de pariuri pentru fotbal este excelent, cu numeroase opțiuni de pariat, statistici și cote grozave. Dar nu există aceeași abundență și în privința altor sporturi, astfel că jucătorii vor trebui să se limiteze la pariuri pe aproximativ 15-20 de sporturi diferite.

Cotele la Casa Pariurilor: Această casă de pariuri este aproape de vârf când vine vorba de cote, cu o marjă sub 3% la campionatele importante, dar și la piețe de pariuri principale sau în cazul pariurilor pe goluri.

Sporturi Virtuale la Casa Pariurilor: Noile Jocuri Virtuale se dispută din 3 în 3 minute și pe Casa Pariurilor. Le dai play oricând vrei și intri in joc de oriunde. Oferta online cuprinde sute de evenimente zilnice, fără oprire.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Fotbal-CE 2020 – Tenis – Baschet – Handbal – Hochei pe gheata – Volei – Tenis de masa – Baseball – Box- Crichet – Darts – Divertisment – Duel – Counter Strike – DOTA2 – League of Legends – Starcraft 2 – Rainbow Six – Esport altele – Floorball – Formula 1 – Fotbal Australian – Futsal – Golf – MMA – Sah – Snooker – Speedway – Se întamplă în 2021 – Politică

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Oferte Zilnice: Zilnic la Casa Pariurilor ai cote mărite pe cele mai importante evenimente, prin Meciul Zilei și Oferta Plus
 • Bonusul cât Casa: Te premiază pentru fiecare eveniment adăugat pe bilet și îți aduce un bonus de pâna la 150% la biletele cu peste 26 meciuri
 • Pariul Șansă: Dacă pe bilet ai un singur eveniment necâștigător, Casa Pariurilor îți plătește 10% din câștigul împărțit la cota pierzătoare, cu condiția să ai minimum 11 evenimente pe bilet.
 • Pariul Domino: Este un tip de pariu progresiv, care împarte biletul tău în grupuri de pariuri, numerotate de la A la M și evaluate independent. Dacă primul grup este câștigător, jumătate din miză intră în balanța de câștig, iar cealaltă jumătate va fi considerată miză pentru grupul B. Același algoritm se repetă ca un domino.
 • Pariul Instant: Este cel mai rapid mod de a plasa un pariu, dintr-o atingere în aplicație, simplu și eficient.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon+40314231717
Chat Live
Alte Modurin/a
Ore De Funcționare10:00-22:00

Casa Pariurilor are un departament de relații cu clienții remarcabil, care oferă multiple căi de comunicare. Chatul live și call centerul sunt disponibile de la 10:00 la 22:00. Formuarul de contact, e-mail-ul sau întrebările pe Facebook Messenger sunt de asemenea disponibile.

Top case de pariuri online

Casa Pariurilor Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Casa Pariurilor are cea mai nouă aplicație mobilă a jucătorilor de pe piața pariurilor din România. Aceasta este disponibilă atât pentru Android, dar și pentru IOS. Te poți conecta rapid, doar cu amprenta, iar, la fel ca varianta desktop, aplicația îți facilitează accesul la statistici și poți urmări evenimentul tău prin intermediul serviciului meci tracker.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Casa Pariurilor este un nume mare pe piața locală, cu peste 800 de agenții pe teritoriul României. Lansată în 2009, Casa Pariurilor este unul dintre cei mai importanți operatori, care oferă peste 15 000 de piețe de pariuri și include sute de jocuri adiționale pentru fiecare tip de jucător.

Casa Pariurilor și-a îmbunătățit site-ul ți aplicația în ultimii ani și este acum la un nivel comparabil cu cele mai bune case de pariuri online. Un domeniu în care cu siguranță se remarcă este acela al promoțiilor și ofertelor pentru jucătorii săi.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.casapariurilor.ro/
Fondat în2009
LicențeiL1160652W000306
CompanieHattrick PSK doo (Croaţia), CIF: 35891160

Site-ul www.casapariurilor.ro este deținut și administrat de către Hattrick PSK d.o.o., o companie din Croația, având sediul social în Dugopolje, Leopolda Mandica 14, CIF: 35891160. Hattrick PSK d.o.o. este licențiată în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin Licența cu numărul L1160652W000306.

Casa Pariurilor Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Skrill, Paysafecard, Cash într-o agenție fizică
RetrageriTransfer Bancar, Skrill, Cash dintr-o agenție fizică
Limitele
Depunere minimă10 RON
Retragere minimă10 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronic
Card Bancar1-3 zile
Transfer Bancar1-3 zile
ShareCitește și