Case De Pariuri Online Legale

Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

cum deschizi un cont la o casă de pariuri

Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Poți să îți faci alegerea din lista completă a site-urilor de pariuri sau să consulți lista celor mai bune site-uri de pariuri de pe Pariuri24.ro.

În ceea ce privește procesul propriu-zis de înscriere, sunt anumiți parametri pe care trebuie să îi ai în vedere:

Informațiile personale

Agenția de pariuri îți va solicita, în primul rând, să oferi detaliile tale de identificare. Ți se va cere să completezi un formular cu informații de bază, precum Nume, Prenume, Adresă, Data nașterii, Email, Țara de reședință și numărul de telefon.

Toți operatorii pe care îi veți regăsi pe siteul Pariuri24.ro operează legal în România și întrunesc toate protocoalele de siguranță necesare.

Este foarte important ca informațiile personale pe care le furnizezi atunci când te înscri să nu fie false, pentru că acest lucru va da naștere unor probleme atunci când ți se va cere să faci verificarea documentelor, la un moment ulterior.

În final ți se va cere să îți alegi un nume de utilizator (username) și o parolă. Este de asemenea foarte important ca acele credențiale pe care le alegi să fie salvate într-o sursă sigură, pentru a ți le putea reaminti și pentru a le putea folosi ulterior, fie că vrei să accesezi site-ul, fie că ți se vor cere din partea departamentului de relații cu clienții al respectivei case de pariuri.

Pentru orice fel de probleme pe care le-ai putea întâlni în timpul procesului de înregistrare, poți cere asistență telefonică, poți vorbi cu un reprezentant al departamentului de relații cu clienții, sau poți trimite un email.

Securitatea

În concordanță cu dezvoltarea tehnologiilor, aproape toate casele de pariuri online oferă măsuri de securitate de cel mai înalt nivel pentru datele tale personale. Toate datele tale sunt criptate și nu pot fi accesate de nicio altă parte terță.

Termeni și condiții

În final, vrem doar să te mai sfătuim să parcurgi cu atenție toate micile detalii din secțiunea Termeni și condiții. Detalii importante se pot regăsi acolo și nu ar trebui să le ignori, în măsura în care este recomandat să fii tot timpul la curent cu problemele care te implică.

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.