Sevenbet Recenzie L1193408W001140

Sevenbet Recenzie

Sevenbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
  • Multe pariuri speciale
  • Statistici de pariuri
  • Posibilitatea de a paria pe handicap asiatic
  • Gamă largă de posibilități de a paria
  • Profunzime bună a pieței de pariuri pe fotbal
  • Cote competitive
  • Opțiunea Cash out
CONTRA

Sevenbet Bonus

Depune minimum 50 lei în perioada 1-30 octombrie și primești bani bonus și 2 x 10 lei Free Bet! Valoarea bonusului în bani este de 50% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 RON.

Sevenbet Bonus

Sevenbet Bonusuri Si Promoții

Nu există bonusuri sau promoții speciale în oferta celor de la Sevenbet.ro.

Sevenbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu2 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

În ceea ce privește structura și aspectul siteului Sevenbet, totul este organizat și așezat corespunzător în pagină, astfel încât toată lumea îl poate utiliza cu ușurință.

Sevenbet nu s-a stabilit la fel de bine pe piață ca ceilalți giganți din lumea pariurilor, dar se poate mândri cu piețele pre-meci. Pagina de pariuri sportive de pe siteul Sevenbet include o mulțime de piețe disponibile pentru pariurile sportive.

Bineînțeles, toate sporturile importante se regăsesc în ofertă, precum fotbalul sau tenisul. În plus, am fost impresionați de mulțimea de piețe de nișă pe care siteul le oferă. Putem vorbi aici despre polo pe apă, futsal sau darts.

Cotele Sevenbet: Marja de câștig a casei pentru piețele cele mai importante este situată între 3,1 – 4,7%.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Handbal – Hochei – Volei – Badminton – Baseball – BOX – MMA Crichet – Curling – Darts – Futsal – Fotbal Australia – Polo – Rugby – Snooker – Tenis de masa – Volei pe plaja – Floorball – Formula 1 – Moto GP – Eurovision – Survivor

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

Analizând serviciile suplimentare pe care le oferă siteul Sevenbet, descoperim că oferta agenției se bazează în mare măsură pe sistemul celor de la Winner. Nici nu poate fi altfel, din moment ce face parte din același grup ca winnerbet. Față de siteul menționat mai devreme oferă însă posibilitatea de a paria online, dar și posibilitatea de a depune și de a retrage bani prin card/transfer bancar. Să revenim însă asupra ofertelor speciale de la Sevenbet.ro

  • Winner Plus: Cote mai mari la evenimentele selectate.
  • Winner Avantaj: O promoție care îți aduce în fiecare zi o serie de evenimente, la care agenția oferă cote mărite pentru pronosticurile șansă dublă și final. Spre deosebire de promoția Winner Plus, la aceasta meciurile pot fi combinate.

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon0314336303
Chat Live
Alte ModuriFORMULAR DE CONTACT ONLINE
Ore De Funcționare10:00 - 18:30

La fel ca celelalte siteuri din grupul Play Online Solutions LTD, Sevenbet nu oferă opțiunea de a apela serviciul pentru clienți prin Live Chat. Există însă posibilitatea să contactezi telefonic, prin email sau prin formularul de contact de pe site.

Top case de pariuri online

Sevenbet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

Din păcate, nici Sevenbet nu beneficiază în acest moment de aplicație pentru dispozitivele mobile. Totuși, varianta de mobil a siteului Sevenbet.ro este foarte ușor de folosit.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Sevenbet a fost al doilea brand lansat de Play Online Solutions LTD în România, după winnerbet.ro. Vechimea nu este însă în acest caz un atuu, pentru că a preluat multe dintre neajunsurile siteului Winner. În comparație, brandurile apărute mai târziu, respectiv eliteslots.ro și magnumbet.ro au reușit să acopere câteva dintre neajunsurile sistemului Winner.

Din punctul nostru de vedere, principalul dezavantaj al Sevenbet.ro este faptul că nu oferă bonusul de primă depunere (neajuns corectat mai apoi cu siteul magnumbet.ro). De asemenea, lipsește funcția de streaming live, una foarte importantă din punctul de vedere al multor pariori. În schimb, puteți să vă bucurați de beneficiile funcției de Cash Out, prezentă în oferta celor de la Sevenbet.ro.

În plus, un mare avantaj este faptul că operatorul beneficiază de multe agenții stradale, unde jucătorii pot depune și retrage bani cash. Este una dintre funcțiile preferate de clienții Sevenbet, pentru că tranzacțiile cu portofelele electronice lipsesc.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.sevenbet.ro/
Fondat în2019
LicențeiL1193408W001140
CompaniePlay Online Solutions LTD

Sevenbet este operat de Play Online Solutions LTD, înregistrată în Malta sub nr. C59636, având sediul social în 3 Advance Business Center, strada G. Flores, Sf. Venera SVR1950, Malta. În România, Play Online Solutions LTD deține licența nr. L1193408W001140.

Sevenbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Cash
RetrageriTransfer Bancar, Cash
Limitele
Depunere minimă20 RON
Retragere minimă20 RON
Durata Retragerii
Portofel Electronic
Card Bancar1-4 zile
Transfer Bancar1-4 zile
ShareCitește și