Case De Pariuri Online Legale

Tipuri de bonusuri din partea caselor de pariuri

tipuri de bonusuri din partea caselor de pariuri

Majoritatea agențiilor de pariuri oferă bonusuri de înscriere pentru a-și atrage clienți noi. Pariorii care doresc să își deschidă cont la o casă de pariuri online iau aceste bonusuri foarte serios, iar companiile de pariuri știu că potențialii clienți vor să primească bonusuri cât mai mari la înregistrare. În aceeași măsură, știu că, pentru a-și păstra clienții, trebuie să ofere servicii sigure și de o mare calitate, precum și plăți și retrageri rapide.

Bonusul de înregistrare poate fi activat fie în momentul înregistrării propriu-zise, fie la prima depunere la acea casă de pariuri pe care jucătorul a ales-o. Valoarea bonusului depus în contul jucătorului depinde de suma pe care acesta a depus-o, dar și de oferta casei de pariuri. Sunt unele agenții care ofertă bonus 100% în limita unei anumite sume, altele oferă 50% bonus, de asemenea în limita unei anumite depuneri.

Este important să știți un aspect important – condițiile de acordare a bonusului diferă de la companie la companie. Pentru a face bonusul disponibil pentru retragere, trebuie să pariezi suma totală disponibilă (atât suma depusă, cât și valoarea bonusului) de cel puțin trei ori (aceasta este condiția pusă de majoritatea caselor de pariuri), ceea ce este numit în termeni de pariuri, condiții de rulaj. De exemplu, pentru un depozit de 100 RON, primești un bonus de 100%, ceea ce înseamnă că totalul disponibil în contul tău este de 200 RON. Pentru a putea face o retragere, trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 600 RON.

Pariurile gratis (Free bets)

Multe companii de pariuri le oferă clienților un pariu gratis în timpul unui anumit eveniment. Acesta poate fi plasat imediat și poate fi răscumpărat (în cazul în care este câștigător) în orice moment în care își dorește pariorul. Ceea ce trebuie să știi, totuși, este faptul că numai câștigurile pot fi creditate în contul tău, nu și suma inițială oferită de companie pe gratis. De exemplu, dacă cineva plasează un pariu gratis în valoare de 20 RON, pe o cotă de 3.00, și ajunge să câștige, în contul său vor fi creditați 40 RON, și nu 60 RON, ca în cazul pariurilor obișnuite.

Bonusul de loialitate

Unele companii de pariuri oferă așa numitele bonusuri de loialitate în mod regulat, atunci când un jucător pariază în mod frecvent la ele, pentru o perioadă lungă de timp. Practic, acest bonus este în totalitate gratis și nu este nevoie să depui bani pentru a putea beneficia de el.

Pariuri gratis pe anumite evenimente

În cazul unor competiții importante sau a campionatelor din Europa, unele case de pariuri le oferă clienților un pariu gratis cu o valoare prestabilită, cu condiția ca jucătorii să parieze la rândul lor aceeași sumă, înainte de startul evenimentului.

Bonusul de mobil

Casele de pariuri care își personalizează site-urile pentru versiuni de mobil obișnuiesc să le ofere clienților un pariu gratis cu o valoare prestabilită, cu condiția ca jucătorii să parieze la rândul lor aceeași sumă, pe un eveniment la alegere, ori să facă o depunere în cont. Totul trebuie făcut însă de pe telefonul mobil.

Recomandă un prieten

Un parior care este înregistrat la o agenție de pariuri online își poate invita un prieten să se înscrie. Iar dacă acesta o face, jucătorul care a făcut recomandarea primește un bonus, în funcție de depunerile pe care prietenul său le face.

Bonusul de pariere

Unele case de pariuri le oferă clienților așa numitele bonusuri de pariere, care, în esență, duc la suplimentarea câștigurilor atunci când aceștia pariază pe mai mult de două evenimente sportive, iar toate acestea sunt validate ca și câștigătoare.

Bonusul aniversar

Unele companii oferă bonusuri clienților de zilele lor de naștere.

Bonusul de reconectare

Bonusurile de reconectare sunt oferite de companiile de pariuri acelor clienți inactivi, pentru a-i motiva să continue să le folosească serviciile.

Sunt bonusurile oferite de casele de pariuri cu adevărat gratis?

Având în vedere că, la nivel global, aproximativ 4-7% dintre pariori sunt câștigători, când primești un bonus care ajunge la un anumite nivel și trebuie să pariezi valoarea acelui bonus de trei ori (sau chiar de mai multe ori, în funcție de casa de pariuri pe care o alegi), atunci ajungi să realizezi că agențiile de pariuri, într-un mod foarte evident, îți oferă un cadou pe care de cele mai multe ori și-l vor recupera.

Pe de altă parte, este perfect de înțeles de ce un parior ar vrea să joace de două ori valoarea sumei pe care a depus-o, cu bani pe care nu îi avea, și nu trebuie tratat acest fapt ca unul negativ. În majoritatea cazurilor, acest bonus poate fi o „armă” foarte importantă în mâinile jucătorului, atâta timp cât nu se lasă purtat de val și nu depășește valoarea maximă pe care și-o poate permite să o parieze.

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.