Tipuri de bonusuri din partea caselor de pariuri

Tipuri de bonusuri din partea caselor de pariuri

Majoritatea agențiilor de pariuri oferă bonusuri de înscriere pentru a-și atrage clienți noi. Pariorii care doresc să își deschidă cont la o casă de pariuri online iau aceste bonusuri foarte serios, iar companiile de pariuri știu că potențialii clienți vor să primească bonusuri cât mai mari la înregistrare. În aceeași măsură, știu că, pentru a-și păstra clienții, trebuie să ofere servicii sigure și de o mare calitate, precum și plăți și retrageri rapide.

Bonusul de înregistrare poate fi activat fie în momentul înregistrării propriu-zise, fie la prima depunere la acea casă de pariuri pe care jucătorul a ales-o. Valoarea bonusului depus în contul jucătorului depinde de suma pe care acesta a depus-o, dar și de oferta casei de pariuri. Sunt unele agenții care ofertă bonus 100% în limita unei anumite sume, altele oferă 50% bonus, de asemenea în limita unei anumite depuneri.

Este important să știți un aspect important – condițiile de acordare a bonusului diferă de la companie la companie. Pentru a face bonusul disponibil pentru retragere, trebuie să pariezi suma totală disponibilă (atât suma depusă, cât și valoarea bonusului) de cel puțin trei ori (aceasta este condiția pusă de majoritatea caselor de pariuri), ceea ce este numit în termeni de pariuri, condiții de rulaj. De exemplu, pentru un depozit de 100 RON, primești un bonus de 100%, ceea ce înseamnă că totalul disponibil în contul tău este de 200 RON. Pentru a putea face o retragere, trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 600 RON.

Pariurile gratis (Free bets)

Multe companii de pariuri le oferă clienților un pariu gratis în timpul unui anumit eveniment. Acesta poate fi plasat imediat și poate fi răscumpărat (în cazul în care este câștigător) în orice moment în care își dorește pariorul. Ceea ce trebuie să știi, totuși, este faptul că numai câștigurile pot fi creditate în contul tău, nu și suma inițială oferită de companie pe gratis. De exemplu, dacă cineva plasează un pariu gratis în valoare de 20 RON, pe o cotă de 3.00, și ajunge să câștige, în contul său vor fi creditați 40 RON, și nu 60 RON, ca în cazul pariurilor obișnuite.

Bonusul de loialitate

Unele companii de pariuri oferă așa numitele bonusuri de loialitate în mod regulat, atunci când un jucător pariază în mod frecvent la ele, pentru o perioadă lungă de timp. Practic, acest bonus este în totalitate gratis și nu este nevoie să depui bani pentru a putea beneficia de el.

Pariuri gratis pe anumite evenimente

În cazul unor competiții importante sau a campionatelor din Europa, unele case de pariuri le oferă clienților un pariu gratis cu o valoare prestabilită, cu condiția ca jucătorii să parieze la rândul lor aceeași sumă, înainte de startul evenimentului.

Bonusul de mobil

Casele de pariuri care își personalizează site-urile pentru versiuni de mobil obișnuiesc să le ofere clienților un pariu gratis cu o valoare prestabilită, cu condiția ca jucătorii să parieze la rândul lor aceeași sumă, pe un eveniment la alegere, ori să facă o depunere în cont. Totul trebuie făcut însă de pe telefonul mobil.

Recomandă un prieten

Un parior care este înregistrat la o agenție de pariuri online își poate invita un prieten să se înscrie. Iar dacă acesta o face, jucătorul care a făcut recomandarea primește un bonus, în funcție de depunerile pe care prietenul său le face.

Bonusul de pariere

Unele case de pariuri le oferă clienților așa numitele bonusuri de pariere, care, în esență, duc la suplimentarea câștigurilor atunci când aceștia pariază pe mai mult de două evenimente sportive, iar toate acestea sunt validate ca și câștigătoare.

Bonusul aniversar

Unele companii oferă bonusuri clienților de zilele lor de naștere.

Bonusul de reconectare

Bonusurile de reconectare sunt oferite de companiile de pariuri acelor clienți inactivi, pentru a-i motiva să continue să le folosească serviciile.

Sunt bonusurile oferite de casele de pariuri cu adevărat gratis?

Având în vedere că, la nivel global, aproximativ 4-7% dintre pariori sunt câștigători, când primești un bonus care ajunge la un anumite nivel și trebuie să pariezi valoarea acelui bonus de trei ori (sau chiar de mai multe ori, în funcție de casa de pariuri pe care o alegi), atunci ajungi să realizezi că agențiile de pariuri, într-un mod foarte evident, îți oferă un cadou pe care de cele mai multe ori și-l vor recupera.

Pe de altă parte, este perfect de înțeles de ce un parior ar vrea să joace de două ori valoarea sumei pe care a depus-o, cu bani pe care nu îi avea, și nu trebuie tratat acest fapt ca unul negativ. În majoritatea cazurilor, acest bonus poate fi o „armă” foarte importantă în mâinile jucătorului, atâta timp cât nu se lasă purtat de val și nu depășește valoarea maximă pe care și-o poate permite să o parieze.

ShareCitește și Newsletter