Maxbet Recenzie L1160661W000651

Maxbet Recenzie

Maxbet pariuri sportive online operează legal în România
Trei Avantaje De Bază
Evaluare

Pro / Contra

PRO
 • Funcţia Constructor de pariuri
 • Aplicaţii pentru Android/iOS
 • Live Chat
 • Cash out
 • Bonusuri în pariuri gratis
 • Handicap asiatic
 • Multe metode de plată
 • Acceptă depuneri în RON şi euro
 • O gamă foarte largă de sporturi pe care poţi paria LIVE
 • Locul 2 la categoria 'Suport' în proiectul 'Campionii faptelor bune', pe baza unei campanii de responsabilizare socială din 2019
 • Un excelent serviciu pentru clienţi
CONTRA

Maxbet Bonus

E simplu, pe Maxbet.ro îți dublăm PRIMA depunere până la 800 RON, ca să descoperi toate avantajele noii noastre platforme de pariuri sportive.

 1. iDeschide un cont nou printr-un singur click aici
 2. Faci o primă depunere de cel puţin 50 RON
 3. Plasezi 5 pariuri de cel puţin 50 RON fiecare
 4. Pentru a primi pariuri gratis la valoarea maximă de 800 RON, trebuie să repeţi aceşti paşi de 7 ori
Maxbet Bonus

*Se aplică T&C

Maxbet Bonusuri Si Promoții

Maxtbet oferă un pachet bonus foarte bun, cu promoţii personalizate, bonusuri pentru cele mai importante competiţii, dar şi bonusuri speciale pentru pariuri în categoria de E-sports. De asemenea, vei decoperi promoţii şi pentru secţiunea virtuală.

Trebuie să ai în vedere faptul că acum poţi beneficia de un bonus extra, fără depunere, dacă îţi instalezi aplicaţia MaxBet.

Maxbet Bonusuri Si Promoții

Maxbet Piețe De Pariuri Si Cote

INFORMAȚIE
Min Pariu0.25 RON
Bonus
Cash Out
Handicap Asiatic
Pariuri Speciale
Pariuri Live
Streaming Live

Platforma online Maxbet le oferă iubitorilor de pariuri sute de evenimente sportive, cote atractive şi promoţii senzaţionale, pentru o experienţă de top.

La fotbal, poţi plasa pariuri pe pieţe ca scor corect, numărul de goluri, cine conduce la pauză sau la final, primul sau ultimul gol, numărul de cornere, penaltiuri, repriza cu cele mai multe goluri, marcatori şi multe altele.

Totuşi, acolo unde alte case de pariuri în mod normal se opresc, Maxbet doar avansează, oferind cote „în joc” pentru o serie de evenimente și ligi din multe alte sporturi (baschet, hochei, volei etc.)

Cotele Maxbet: oferă cote foarte bune pentru majoritatea partidelor importante din oferta pre-meci. Marja de câştig a casei la aceste meciuri este chiar mai mică de 3,5%.

Maxbet Virtual: beneficiază de o selecţie foarte atractivă de jocuri virtuale, cu multe opţiuni. De asemenea, pune la dispoziţie oferte exlusive pentru categoria de sporturi virtuale.

Sporturi Disponibile

Fotbal – Tenis – Baschet – Tenis de masă – e-Games – Handbal – Hochei pe gheaţă – Volei – Baseball – Snooker – Darts – Rugby – Sporturi de contact – Fotbal american – Motorsport – Curse de cai şi de câini – Fotbal australian – Crichet – Ciclism – Floorball – Futsal – Golf

Pariază Acum

Servicii Suplimentare De Pariere

 • Clubul VIP: Un sistem special creat pentru a recompensa clienții, un sistem bazat pe puncte de loialitate, denumite MAXPUNCTE. De fiecare dată când joci primești puncte de loialitate şi o mulțime de beneficii!
 • Pariuri gratis pe sporturile americane: câştigi zilnic până la 300 RON în pariuri gratis, pentru sporturile americane (Fotbal, baschet, fotbal american, baseball, hochei pe gheaţă)
 • Jackpot-uri virtuale: Joacă şi adu-ţi norocul de partea ta cu: Lucky Six, curse de câini reale şi virtuale, curse de cai virtuale, precum şi curse de Speedway virtuale

Serviciu Clienți

INFORMAȚIE
Email[email protected]
Telefon
Chat Live
Alte Moduri
Ore De Funcționare09:00-01:00

Dacă ai nelămuriri sau întrebări, poţi contacta departamentul de suport MaxBet prin intermediul aplicaţiei Live Chat de pe site, sau prin email. Serviciul de Live Chat este disponibil zilnic, între 9 dimineaţa şi 1 noaptea. De asemenea, membrii VIP beneficiază de servicii extra de suport.

Top case de pariuri online

Maxbet Aplicație Mobilă

INFORMAȚIE
Moduri De PariereInternet, Mobil, Tableta
Aplicația iOS
Aplicația Android

MaxBet le oferă clienţilor săI o variantă foarte bun[ de a se distra atunci când sunt în mişcare, prin intermediul unei aplicaţii mobile, disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât şi pentru cele Android. O aplicaţie uşor de folosit, cu promoţii exclusive. După ce ai instalat aplicaţia MaxBet vei primi un bonus, fără să fie nevoie să faci vreo depunere.

Pariază Acum

Opinia Noastră

Reţeaua Maxbet România este formată din peste 120 de puncte de lucru operaţional şi 5 puncte de lucru pentru activităţi de suport, în 15 oraşe din România. Vorbim despre 117 agenţii stradale, cu peste 5.000 de staţii de pariere şi alte 3 zone de distracţie, sub logoul MaxFun, disponibile pentru toate categoriile de vârstă.

Una peste alta, MaxBet este o companie puternică, sogură şi stabilă, fiind în continuă dezvoltare. Este totodată unul dintre liderii industriei de pariuri din România, în ultima decadă.

MaxBet oferă servicii inovative care îndeplinesc chiar şi cele mai ridicate standarde în domeniu, alături de cei mai buni experţi din lumea pariurilor, totul pentru ca jucătorii să se bucure de jocurile lor favorite oriunde.

Informații Generale

INFORMAȚIE
Pagină webhttps://www.maxbet.ro/ro/pariuri
Fondat în2002
LicențeiL1160661W000651
CompanieMaxbet Malta Ltd, Număr de Înregistrare 11538

Maxbet.ro este deţinut şi operat de Maxbet Malta LTD, cu adresa la Elite Business Centre, Trejqa ta’ Box Box, Msida MSD1840, Malta. Compania este înregistrată ca şi colector de date la Oficiul pentru Securitatea datelor şi a informaţiilor, Malta, cu numărul 11538. A primit dreptul de a organiza jocuri online de noroc în baza licenţei L1160661W000651, emisă de ONJN.

Maxbet Metode De Plată

Metode
DepuneriCard Bancar, Transfer Bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, EcoPayz, Cash, Smith & Simth
RetrageriCard Bancar, Transfer Bancar, Skrill, Neteller, EcoPayz, Smith & Simth
Limitele
Depunere minimă20 RON
Retragere minimă20 RON
Durata Retragerii
Portofel ElectronicÎn maximum 24 de ore
Card Bancar3-5 zile
Transfer Bancar3-5 zile
ShareCitește și