Promoțiile Superbet – cu ocazia Cupei Mondiale Qatar 2022

Promoțiile Superbet – cu ocazia Cupei Mondiale Qatar 2022

La Superbet, te așteaptă nenumărate oferte cu prilejul Cupei Mondiale din Qatar FIFA 2022. Un cont la Superbet înseamnă șanse enorme de câștig dacă pariezi pe meciurile minunate care vor avea loc pe stadioanele ce găzduiesc cea mai impresionantă competiție fotbalistică a lumii : Cupa Mondială!

Noi am realizat o selecție a bonusurilor și ofertelor speciale Superbet în perioada desfășurării acestei competiții. Tu joci și pariezi pe meciurile de fotbal, iar Superbet te premiază!

Bonus verificare cont în perioada Cupei Mondiale : Freebet de 40 RON + 200 Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown

Superbet te premiază cu 200 rotiri gratuite la îndrăgitul slot Shining Crown + 40 RON sub formă de freebet, în perioada Campionatului Mondial. Oferta este disponibilă din data de 14 noiembrie până la 18 decembrie 2022.

Câștigi un SuperMertz – autoturism Mercedes Benz CLK A 209 cu ocazia Mondialului

Până pe 18 decembrie, la Superbet poți paria online sau în agenție, scanezi biletele pe site-ul Club Superbet : club.superbet.ro, și câștigi premii de vis : 1000 de vouchere în Super clubul Superbet, pachete VIP de 2 persoane pentru cele mai importante evenimente fotbalistice în 2023 Marele premiu este un autoturism super modern : Super Mercedes CLK A209.

Câstiga cu Superbet un Super Mertz CLK A 209 la Cupa Mondiala 2022
Câstiga cu Superbet un Super Mertz CLK A 209 la Cupa Mondiala 2022Pariază Acum
L1160659W000328*18+|Se aplică T&C

Super Gol – înscrie în poarta lui Bogdan Stelea și câștigă o invitație dublă la Supermondial și 5×10 RON freebet zilnic

Jucătorii noi care își deschid cont la Superbet au oportunitatea de a primi premii sub formă de freebeturi daca marchează din penalty, în poarta celui mai grozav portar: Bogdan Stelea. De asemenea poți câștiga o invitație la SuperMondial sau bonus 5 x 10 RON, sub formă de freebet zilnic.

SuperProno

Fiecare zi la Superbet înseamnă o nouă rundă la jocul cu pronosticuri sportive Super Prono. Acum poți să îți asculți intuiția și să participi la concurs, pentru o parte din premiul total de 3.000.000 de lei. Superbet pune în joc 100.000 RON pe zi, inclusiv în zilele fără meciuri la Mondial, până la data de 17 decembrie, și 200.000 RON pentru finala din 18 decembrie!

Go Super 20+ 22

Bonusul crește la 1.144 RON, sub formă de pariuri gratuite și vouchere garantate! Primești 22 RON ca premiu instantaneu, zilnic, dacă pariezi minimum 20 RON online și în agențiile Superbet din toată țara.

Superavantaj Pre-meci și Live la Mondial

În timpul Campionatului Mondial, Superbet îți oferă Super Avantaj Pre-meci și Live dacă alegi să pariezi online, pe meciurile de fotbal de la turneul final. Super Avantaj-ul Pre-meci și Live sunt valabile doar în timpul regulamentar de joc, pe piețele Rezultatul final și Șansă dublă. Toate meciurile de fotbal de la Cupa Mondială din Qatar participă la promoția Super Avantaj Live. Dacă echipa pe care ai pariat are un avans de două goluri, din momentul în care ai plasat pronosticul, pariul tău este automat declarat câștigător.

Oferta Super Avantaj Live este disponibilă doar online, iar pariurile plasate în agenții pe meciurile de la Cupa Mondială pot accesa doar Super Avantaj Pre-meci.

SuperPariuri

Poți să alegi combinația câștigătoare din meciul preferat și la Superbet ai parte de o cotă enormă care îți amplifică potențialul câștig ! SuperPariurile  alătură în aceeași selecție cele mai populare piețe, de la un singur meci. Când vezi oferta Superbet poți imediat să plasezi un SuperPariu pe meciuri de la Mondial, înainte de meci sau pariuri live!

Anteposturi

Ai nenumărate opțiuni de pariere pe meciurile Cupei Mondiale ! Poți alege pariurile clasice care desemnează câștigătoarea trofeului  din Qatar, sau golgheterul competiției, derby-uri între echipe, pariuri pe jucători, pariuri speciale pe statistici : număr de șuturi pe poartă, cornere sau ofsaiduri, sau chiar gol marcat în primele 60 de secunde, pe orice meci de fotbal din competiția Mondială.

bonus la verificarea contului: 200 rotiri gratuite + 40 RON freebet
bonus la verificarea contului: 200 rotiri gratuite + 40 RON freebetPariază Acum
L1160659W000328*18+|Se aplică T&C

Statistici jucători

Pe lângă pariurile generale și cunoscute, la Superbet ai și opțiuni de pariere pe jucători. Cotele excelente te așteaptă pentru pronosticuri pe număr de goluri, pase decisive, cartonașe galbene, șuturi la poartă sau mod de obținere a golului. Nu uita că poți desemna tu cine crezi ca va câștiga Gheata de Aur, acum e momentul să pariezi la Superbet!

Urmărește zilnic articolele postate pe www.pariuri24.ro și pronosticurile noastre sub formă de ponturi pariuri, pe toate meciurile Cupei Mondiale din Qatar!

Share Citește și Newsletter