Olanda și Anglia sunt favorite în primele două grupe World Cup – Previziuni și Cote

Olanda și Anglia sunt favorite în primele două grupe World Cup – Previziuni și Cote

În perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, cele mai bune 32 de națiuni ale planetei se vor confrunta în Qatar pentru Cupa Mondială 2022. Să analizăm fiecare grupă  a acestei ediții speciale de Cupă Mondială, pentru a vedea ce șanse au echipele în acest moment și pe care din ele vom plasa pariuri.

Componența grupei A: Qatar, Ecuador, Senegal, Olanda

Până acum, Africa de Sud, în anul 2010, este singura națiune gazdă care nu a reușit să iasă din faza grupelor. Mulți observatori prevăd aceeași soartă pentru echipa gazdă Qatar. În ciuda unei selecții a Naționale întărite de ani de zile, cu jucători naturalizați și care a făcut progrese mari, după cum o demonstrează succesul din Cupa Națiunilor din Asia -2019, nivelul echipei din Qatar și recenta dezamăgire a meciului pierdut de echipa de tineret cu 3-0 contra croaților U23, au provocat multe critici.

Primul loc în grupă pare oricum promis Olandei, care s-a impus drept mare favorite a grupei și visează la o revenire în top, grație rezultatelor convingătoare înregistrate de la revenirea la echipă a antrenorului Luis van Gaal. Următoarea echipă din grupă este Senegal, recenta campioană a Africii, care demonstrează o forță impresionantă de jucători talentați (Edouard Mendy, Koulibaly, Mané) și se bucură de cote bune. Evident ar trebui să fie în fața Ecuadorului, în grupe. Echipa Ecuadorului a terminat pe locul 4 în calificări în zona Sud-Americană și pare candidat al ultimului loc în grupa A, în Qatar.

Olanda este și preferata caselor de pariuri pentru primul loc în grupă. Unibet îți oferă cota 1.45 la pariuri antepost pentru câștigătoarea grupei A, urmată de Senegal cu cota 5.00, Ecuador cu cota 7.00 și grupa se încheie cu Qatar, cota 14.

Componența grupei B: Anglia, Iran, Statele Unite ale Americii, Țara Galilor

Pe locul 4 în ediția precedentă și finalista la ultimul Euro, Anglia se remarcă ca favorita firească a acestei grupe, în ciuda ultimelor rezultate destul de îngrijorătoare, precum retrogradarea în Liga B în Liga Națiunilor, și mai multe forfait-uri posibile, de anvergură (Recce James, Kavlin Philips, Kyle Walker etc.). În ciuda acestor aspecte, cei Trei Lei britanici ar trebui să domine competiția și să termine în topul acestei grupe.

În spatele englezilor, clasamentul pare indecis. Din nou la Cupa Mondială după 64 de ani de absență, Țara Galilor este dominată de entuziasm și poate conta pe fotbalistul talentat și supermotivat Gareth Bale. Statele Unite vin la Cupa Mondială cu o generație promițătoare de tineri în echipă: Pulisic, McKennie, Dest și alții. În cele din urmă, Iranul progresează de la ediție la ediție și a ratat la mustață în 2018 optimile de finală, într-o grupă mult mai dură (Portugalia, Spania, Maroc).

Casele de pariuri indică aici evident lidera grupei Anglia, ca potențială câștigătoare a grupei B. Poți paria pe acest pronostic la Betano, cu cota 1.30, dar nu sunt de neglijat celelalte echipe ale grupei. SUA au cota 6.50, Tara Galilor are cota 8.00 la Betano, Iranul 18.00.

Bonus de bun venit 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
Bonus de bun venit 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RONPariază Acum
L1170664W000663*18+|Se aplică T&C
Share Citește și Newsletter