Cine are cele mai mari șanse la Balonul de Aur 2022, la Cupa Mondială?

Cine are cele mai mari șanse la Balonul de Aur 2022, la Cupa Mondială?

Qatar va organiza Cupa Mondiala FIFA în perioada 20 noiembrie 2022 -18 decembrie 2022. FIFA oferă distincții celor mai buni jucători după încheierea competiției, în luna decembrie.

La final vor fi acordate premii importante : Balonul de Aur, Gheata de Aur, Mănușa de Aur, Cel mai bun tânăr jucător și Trofeul FIFA Fair Play sunt toate premii acordate de FIFA.

Trofeul Balonul de Aur

Premiul Balonul de Aur este acordat celui mai bun jucător la fiecare finală a Cupei Mondiale, comitetul tehnic al specialiștilor din FIFA realizează o listă de candidați dintre cei mai valoroși fotbaliști participanți la competiție, dintre care va fi ales cel mai bun.

Balonul de Aur nu trebuie confundat cu trofeul Gheata de Aur, care este oferit  jucătorului care a înscris cele mai multe goluri pe tot parcursul competiției.

Trofeul Balonul de Aur a fost acordat pentru prima dată fotbalistului italian Paolo Rossi în perioada Cupei Mondiale din 1982.

Cine sunt primii câștigători ai Balonului de Aur?

Luka Modric a câștigat Balonul de Aur fiind desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din anul 2018. Căpitanul Croației și mijlocașul lui Real Madrid și-au condus echipa în finală pentru prima dată în istoria lor, dar nu a putut împiedica echipa lui Didier Deschamps să câștige cu scorul 4- 2 la Moscova. Modric i-a depășit ca valoare pe belgienii Eden Hazard și Antoine Griezmann, care au câștigat Mingile de Argint și Bronz după ce au marcat pentru reprezentativa țării lor în finală.

Diego Forlan, Zinedine Zidane, Oliver Kahn, Cristiano Ronaldo, Romario, Diego Maradona sau Paolo Rossi sunt exemple de jucători. care au câștigat Balonul de Aur în competițiile anterioare.

Cine sunt favoriții la Balonul de Aur – Cupa Mondială FIFA 2022?

  • Lionel Messi – Argentina

Cupa Mondială Qatar 2022 va fi siguranță ultima Cupă Mondială unde evoluează Lionel Messi. Din acest motiv, fără îndoială, el va încerca să își depășească limitele și să lupte cu curaj, pentru a aduce acasă mult râvnitul trofeu. Cu ajutorul echipei valoroase a Argentinei care îl va sprijini pe Messi în efortul său de a câștiga Balonul de aur, este posibil ca Argentina să ofere surpriza imensă a acestei Cupe Mondiale, unde totul se joacă la cote maxime.

  • Kylian Mbappe – Franța

Atacantul de top al Franței, Kylian Mbappe este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii în acest moment. Mbappe a fost, de asemenea, un component de bază al echipei Cocoșilor Galici, care a triumfat la Cupa Mondială în urmă cu patru ani, în Rusia. La Cupa Mondială, Mbappe nu e doar un pretendent la Balonul de Aur, dar are șanse mari de a aduce Gheata de Aur în Hexagon.

  • Neymar – Brazilia

Neymar se poate mândri cu un debut promițător în ultima perioadă. În unsprezece meciuri în care a evoluat pentru Paris Saint Germain în Ligue 1 în acest sezon, a înscris nouă goluri și a construit șapte pase decisive. Există o mare probabilitate pentru Neymar să aducă în Brazilia Balonul de Aur dacă va putea juca la același nivel de excelență și la Cupa Mondială.

Cote pariuri Balonul de Aur

Betano propune pe primul loc pentru câștigătorul Balonului de Aur pe Mbappe cu cota 10, urmat de Benzema și Harry Kane cu cota 12, Lionel Messi are cota 13, iar Neymar cota 15.

Dacă pariezi acum pe unul din acești jucători și pariul se dovedește corect, câștigurile tale vor fi imense și satisfacția distracției de asemenea.

Iată cotele propuse de Betano:

La Unibet poți paria pe  Neymar, pe primul loc, cu cota 10, urmat de Mbappe și Messi cu cota 12, apoi Karim Benzema cu cota 14 și De Bruyne cu cota 16.

 Completează-ți biletele antepost și urmărește știrile și ponturile zilnice legate de Cupa Mondială pe www.pariuri24.ro

ShareCitește și Newsletter