Fiorentina – West Ham: finala Conference League, un meci cu goluri la ambele porți azi

Fiorentina – West Ham: finala Conference League, un meci cu goluri la ambele porți azi

Astăzi asistăm la un meci interesant finala Conference League, dintre echipa Florentinei și West Ham, de la ora 22 pe stadionul Fortuna Arena din Praga.

Fiorentina are astăzi șansa să câștige un trofeu mult râvnit, mai ales că până acum au luptat destul de bine cu echipele întâlnite până la finală. Semifinala tensionată cu cei de la FC Basel a demonstrat ambiția italienilor, care vor dori să demonstrezi azi că merită să devină campioni

Fiorentina a avut patru pronosticuri reușite Gol/Goal consecutive în Conference League. Astăzi este foarte probabil să marcheze gol, dar și West Ham, o echipă excelentă din premier league își dorește victoria. West Ham nu se poate mândri cu titluri europene cucerite până acum, iar azi au șansa să arate ce pot. În campionatul intern au avut un sezon slab, West Ham a primit goluri în patru din ultimele cinci meciuri disputate.

Mizăm azi pe pronosticul ambele echipe marchează, cu cota 1.86 la Unibet.

Fiorentina – West Ham: Fiorentina peste 5.5 cornere

Meciul de astăzi se anunță destul de spectaculos, ambele echipe au toate motivele să lupte în atac pentru a obține victoria. Trofeul Conference League înseamnă enorm pentru fanii celor 2 echipe.

Un pariu interesant pentru astăzi este un pariu pe cornere. Fiorentina a avut 9 cornere în prima semifinală cu Basel și 14 în a doua.

Fiorentina atacă adesea pe laterale și încearcă mai multe traversări de teren, în posesia mingii.

Este foarte posibil să asistăm azi la peste 5.5 cornere acordate Fiorentinei, pariu cu cota 1.95 la Superbet.

Pariuri azi :

Fiorentina – West Ham: Ambele echipe marchează @1.86 (Unibet)

Fiorentina – West Ham: Fiorentina peste 5.5 cornere @ 1.95 (Superbet)

ShareCitește și Newsletter