Finala UEFA Champions League va oferi spectatorilor multe goluri

Finala UEFA Champions League va oferi spectatorilor multe goluri

Stadionul Ataturk Olimpiyat din Istanbul este locul de desfășurare al marii finale UEFA Champions League. Meciul de sambata seara are loc de la ora 22.00 Finala Champions League este programată între marile formații  Manchester City și Inter Milano.

Trebuie să menționăm că în cadrul brigăzii de arbitri sunt selecționați și  doi români : Istvan Kovacs și Vasile Marinescu.

Manchester City joacă pentru a 2-a oară finala Champions League și speră să devină câștigătoare, având prima șansă din partea caselor de pariuri. Inter Milano are o experiență mult mai mare însă ultima lor victorie datează din anii 2009 2010 pe vremea când echipa era antrenată de Jose Mourinho.
 Manchester City are cel mai bun atac și probabil că va face tot posibilul să înscrie goluri. 3 din ultimele 4 meciuri disputate de Manchester City în cadrul Champions League au înregistrat între 2 și 3 goluri.

Italienii din Milano au reușit să obțină trofeul de 3 ori până acum, au o experiență vastă și speră de asemenea la victorie.

Fiind vorba de o finală palpitantă, unde este greu să estimezi câștigătorul, pariem pe pronosticul 2-3 goluri, cu cota 2 la Betano.

Manchester City – Inter: Inter peste 13.5 faulturi

Al 2-lea pariu pe care îl propunem pentru această finală este legat de faulturi. Inter Milano este o echipa care joacă destul de dur iar jucătorii faultează. În meciul de astăzi cu siguranță vor încerca să-l împiedice pe Haaland să marcheze, dar și să pună probleme întregii echipe engleze.

Estimăm că Inter va înregistra peste 13.5 faulturi, pronostic cu cota 1.80 la Unibet.

Casele de pariuri au pregătit mai multe oferte destinate acestei finale:

  1. Poți opta pentru Misiunea Betano, unde poți paria pe marea finală și primești bonus 50% din suma mizată, până la 50 RON, sub formă de freebet.
  2. La Baumbet pariezi pe finala UCL cu cota 7, pentru piața prelungiri în meciul Manchester – Inter.
  3. Unibet îți oferă posibilitatea unor pariuri mai profitabile, folosind funcția Uniboost, care îți poate spori eventualele câștiguri cu până la 50%.

Pariuri azi :

Manchester City – Inter: 2-3 goluri@ 2.00 (Betano)

Manchester City – Inter: Inter peste 13.5 [email protected] (Unibet)

ShareCitește și Newsletter