Betano te invită în Misiunea de Fotbal Finala UCL

Betano te invită în Misiunea de Fotbal Finala UCL

Marea finala UEFA Champions League are loc sâmbătă 10 iunie 2023, iar pe teren se vor înfrunta echipele Manchester City și Inter, pe stadionul din Istanbul.

La Betano, ai ocazia să intri în Misiunea de fotbal cu premii:

  • Apeși butonul participă, plasezi un pariu simplu, care poate fi construit și cu Bet Builder, de minimum 50 RON, pe meciul din finala Champions League. Biletul trebuie să aibă cota de minim 2.
  • Imediat ce pariul este stabilit primești 50% bonus din miza jucată, până la 50 RON, sub forma unui pariu gratuit dacă pariul tău este dovedit necâștigător

Oferta este disponibilă oricărui parior care are cont deschis la Betano și acceptă participarea la promoție.

Această promoție are loc în perioada 9 -10 iunie (ora 22), așa că e bine să te grăbești să participi și să completezi un bilet care îți poate aduce un câștig excelent.

Biletul eligibil este plasat doar pe finala Ligii Campionilor, are cota de minim 2 și miza minimă de 50 RON. Poți plasa un singur bilet în condițiile acestei promoții. Valoarea maximă a câștigului este un pariu gratuit de cel mult 50 RON.

Pariul Gratuit are o valabilitate de 7 zile de la primirea lui pe contul tău de jucător la Betano. Câștigurile rezultate din folosirea acestui freebet nu sunt condiționate de cerințe de rulaj sunt creditate ca bani cash.

Participă și tu și tu acum la Misiunea Betano, pariază pe finala Champions League și câștigă un freebet care îți poate majora câștigurile la pariuri sportive.

ShareCitește și Newsletter