Acceptă provocarea Winner FUN

Acceptă provocarea Winner FUN

La Winner colectezi monede virtuale Wincoins, pariezi și participi la cel mai tare joc : Winner FUN. Te așteaptă un fond de premiere cu adevărat generos : primii 200 de jucători din clasament împart 10.000 RON cash și 10.000 RON bonus sport în Winner FUN.

Care sunt premiile turneului Winner FUN ?

Este simplu să fii câștigător :  colectezi zilnic Wincoins, pariezi pe meciurile selectate de Winner și te străduiești să ocupi un loc cât mai bun în clasament.

Cel clasat pe primul loc câștigă  2.500 RON cash, locul al doilea primește 1500 RON cash, în timp ce locul al treilea va primi 1000 RON la finalul turneului.

Premiile pentru Winner FUN sunt alocate în termen de maxim 10 zile de la finalizarea Sezonului.

Cum iei parte la turneul Winner FUN

  • Te loghezi pe contul deschis la Winner. Dacă nu ești înregistrat, e momentul să îți deschizi cont și să profiți de oferta de bun venit
  • Colectezi zilnic WinCoins (monede virtuale) prin simpla logare în cont, dar și la anumite intervale de timp din zi.
  • Plasezi pariuri și intri în competiția Winner FUN
  • Cu cât ești mai sus în clasament, cu atât șansele la premii sunt mai mari

Poți să îți inviți prietenii pe Winner FUN și primești WinCoins pentru primii 5 amici care s-au înregistrat pe platforma și se alătură jocului.

Cum folosești Wincoins ?

Poți paria cu WinCoins pe orice meci și competiție dorești. Cotele sunt identice cu cele din oferta de sport de la Winner. Joacă live și prematch pe  meciuri de fortbal din competițiile europene, pariază pe jucătorii preferați din turneele de tenis, fii Winner !

Acceptă provocarea lansată de Winner și participă și tu la Winner FUN, turneul care te face câștigător !

ShareCitește și Newsletter