Bonusuri speciale pentru pariuri pe Cupele Europene

Bonusuri speciale pentru pariuri pe Cupele Europene

Iubitorii fotbalului sunt cu ochii ațintiți spre semi-finalele marilor Cupe Europene. Champions League, Europa League și Conference League atrag atenția pariorilor și meciurile palpitante sunt alese deseori pe biletele celor care mizează la casele de pariuri din România.

  • Liga Campionilor a programat meciurile retur ale semifinalelor pe 16 – 17 mai, iar finala se va juca pe 10 iunie pe stadionul din Istanbul.
  • Europa League are azi, pe 11 mai, programate două semifinale : AS Roma – Bayern, Juventus – Sevilla în tur. Retururile se vor juca pe 18 mai. Finala se va disputa în Budapesta pe stadionul Puskas Arena.
  • Conference League are programată azi semifinala Fiorentina – Basel plus West-Ham – AZ Alkmaar. Returul se joacă pe 18 mai. Finala e găzduită tot de o capitală europeană: Praga, pe 7 iunie.

Dacă încă nu ți-ai completat biletele cu pronosticuri pentru aceste meciuri foarte atractive, îți propunem câteva promoții pe care nu trebuie să le ratezi:

NetBet

La casa de pariuri NetBet primești 100 RON sub formă de freebet dacă pariul plasat pe meciuri din Cupele Europene este necâștigător. Mizezi în fiecare săptămână minim 200 RON cumulat pe bilete cu pariuri combi și dacă pierzi, NetBet îți oferă un freebet bonus 100 RON.

Bonus 100 RON freebet la prima depunere
Bonus 100 RON freebet la prima depunerePariază Acum
L1160651W000195*18+|Se aplică T&C

Superbet

Poți câștiga un Pariu Gratuit în fiecare săptămână în faza semifinalelor Ligii Campionilor. Pariezi la Superbet pe un bilet cu miza minimă 50 RON, pe meciuri doar din liga campionilor cu cota minimă 1.60 single sau 2.50 acumulator și ești eligibil să câștigi un freebet în valoare de 50 RON. Promoția este valabilă până pe 17.05, doar pentru meciuri din Liga Campionilor.

Betano

Promoția Betano Avantaj îți dă posibilitatea să câștigi direct pariul dacă echipa pe care ai mizat are 2 goluri avans în orice moment. Plasezi un pariu simplu sau multiplu sistem s-au construit cu Bet Builder,  înainte de începerea meciului, pe piața rezultat final 1,2. Dacă echipa pe care ai mizat la Betano are în orice clipă un avans de 2 ori ești declarat câștigător.

Bonus 100% până la 100 RON
Bonus 100% până la 100 RONPariază Acum
L1170664W000663*18+|Se aplică T&C

Favbet

Casa de pariuri Favbet a lansat o promoție nouă  din seria Liga Pariorilor Profesioniști UEFA. Plasezi pariuri în perioada 8 – 19 mai, acumulezi puncte și poți primi bonusuri. Marele premiu oferit de Favbet este un iPad. Cu cât aduni mai multe puncte ai mai mari șanse să câștigi premiul cel mare sau diferite premii în funcție de poziția pe care o vei ocupa în clasament.

Completează și tu acum biletele de pariere pe Cupele Europene, alege-ți bonusul dorit și mizează pe cele mai inspirate pronosticuri.

ShareCitește și Newsletter