Ghicește scorul corect la Favbet

Ghicește scorul corect la Favbet

Printre cele mai apreciate bonusuri oferte de casele de pariuri online sunt cele legate de pronosticuri. Orice parior este încântat să prezică rezultatul corect al meciurilor și să obțină bilete câștigătoare

Acum ai să ghicești scorul corect în marea finală Champions League din 10 iunie 2023. În perioada 7 -10 iunie, participi la campania lansată de Favbet: Ghicește scorul.

Trebuie să faci un pronostic pe scorul corect al finalei Champions League, dintre Manchester city și Inter. Plasezi un pariu cu cota minim 2 și miza minim 50 RON și ai șansa să câștigi o recompensă dacă pronosticul tău este corect.

Cum participi la promoție ?

  • Te loghezi pe cont la Favbet
  • Accesezi pagina promoției și scrii scorul corect, pe care îl intuiești
  • Apeși butonul predicției
  • Plasezi un pariu de minim 50 RON, pe pronosticul tău referitor la câștigătorul meciului dintre Manchester City și Inter ( scorul corect)
  • Dacă pariul tău este câștigător, ai șansa să intri în cursa pentru bonusuri în valoare de 5000 RON.

La promoție nu participă biletele care din diferite motive primesc cota unu sau sunt încheiată prin cash-out ori sunt folosite pariuri fără risc obținute în urma unor alte campanii, de asemenea nici biletele tip sistem nu sunt eligibile pentru promoția Favbet.

Sunt luate în considerare doar biletele care indică scorul corect al meciului. Fiecare jucător participă cu ultimul bilet plasat, care respectă condițiile promoției.

Fondul total de premiere de 5000 RON va fi împărțit de către toți participanții care au indicat scorul corect în pariul lor. Bonusul are cerință de rulaj 1x. Bonusul maxim acordat de către Favbet în cadrul acestei promoții este de 1250 RON.

Pariază și tu la Favbet pe scorul corect din meciul Manchester City contra Inter, în cadrul finalei Champions League iar dacă ai intuit corect scorul ești premiat cu o parte din fondul de 5000 RON al promoției.

ShareCitește și Newsletter