888sport logo
Cum te asiguri că ai ales o casă de pariuri de încredere ?

Cum te asiguri că ai ales o casă de pariuri de încredere ?

Lumea virtuală este azi populată cu tot felul de case de pariuri, cazinouri online, platforme de jocuri, dar nu toate sunt de încredere.

Este important să analizezi mai multe aspecte înainte de a folosi numerar și de a juca online la o casă de pariuri găsită pe net. Posibilitatea unor fraude există oricând iar dacă pariezi la întâmplare riști să nu mai poți retrage banii depuși și nici eventualele câștiguri.

În acest articol te vom îndruma să alegi o casă de pariuri cu o reputație bine stabilită, care activează legal pe teritoriul României și unde poți paria fără griji.

Să vedem cum poți afla dacă o casă de pariuri online merită încrederea ta.

Bonus de bun venit 100% până la 500 RON
Bonus de bun venit 100% până la 500 RONPariază Acum
L1170664W000663*18+|Se aplică T&C

Verifică licența ONJN

Cel mai important aspect legat de parierea online este cel referitor la legalitate. Oficiul național pentru jocuri de noroc prescurtat ONJN, este organismul guvernamental care autorizează reglementează și verifică activitatea agenților economici care organizează și jocuri de noroc online sau offline.

Întotdeauna dacă ai dubii legate de licența unui anume operator, poți verifica de regulă pe prima pagină existența numărului de licență ONJN, data acordării și data la care licența expiră.

Dacă totuși nu apar pe pagină aceste detalii foarte importante despre casa de pariuri, poți afla cu exactitate dacă este licențiată sau nu direct de pe site-ul ONJN. Lista operatorilor care dețin licență validă și activează legal este mereu adaptată și poate fi consultată de oricine.

O casă de pariuri care nu deține licență în principiu nu poate fi accesată din România. Există numeroase platforme online care nu dețin licență și atunci când un jucător încearcă să le acceseze primește un mesaj legat de acest aspect fiindu-i interzis accesul.

De asemenea și platformele afiliaților au licență de gradul II, oferită de ONJN și activează absolut legal.

Verifică existența unui certificat SSL pe platformă

Este important să utilizați numai site-uri care au un certificat SSL. SSL este un protocol de securitate folosit pe site-uri web pentru a vă păstra informațiile în siguranță și este important să utilizați numai site-uri care au unul.

Puteți verifica certificatul pe orice site web, căutând https:// în loc de http:// înainte de numele de domeniu în bara de adrese a browserului vostru. Certificatele în sine sunt emise de autorități de încredere, cum este DigiSign,  așa că dacă vedeți unul dintre aceste nume alături de „Securizat” sau „Encripted”, atunci e vorba de un aveți un site legitim, nu unul îndoielnic.

Bonus 100% pariu fără risc până la 300 RON
Bonus 100% pariu fără risc până la 300 RONPariază Acum
L1160657W000330*18+|Se aplică T&C

Verifică Termenii și Condițiile platformei de jocuri, inclusiv Politica de Confidențialitate

Atunci când alegi o casă de pariuri online este bine să verifici temeinic termenii și condițiile impuse de operator dar și politica de confidențialitate. Există anumite site-uri clonă,  cu aspect foarte asemănător al celor mai cunoscuți operatori, care de fapt au scopul de ați captat datele personale și de a le utiliza în scopuri frauduloase.

Păstrarea în siguranță a datelor personale inclusiv cele legate de tranzacții este un punct foarte important atunci când ai de ales o platformă de jocuri online sau de pariuri sportive.

Verifică modalitățile de depunere și retragere

Legat de tranzacții este foarte important să verifici ce metodă de depunere și de retragere oferă casa de pariuri, înainte de a îți deschide un cont. cele mai multe dintre casele de pariuri licențiate oferă posibilitatea de a depune și retrage cu ajutorul tranzacțiilor bancare și a cardului de credit. Aceste operațiuni financiare presupun control cibernetic strict, atât pe platforma de jocuri cât și în relația cu băncile.

Casele de pariuri licențiate oferă tranzacții confidențiale și criptate, securizată din punct de vedere al protecției datelor, colaborând strict cu băncile și autoritățile fiscale ale statului. Trebuie menționat că inclusiv impozitele datorate statului pentru sumele câștigate la pariuri sunt reținute la sursă adică pe platforma de jocuri. De aceea siguranța și deplină încredere în legalitatea acestui proces sunt extrem de necesare pentru pariori.

Buns de bun venit până la 500 RON
Buns de bun venit până la 500 RONPariază Acum
L1160659W000328*18+|Se aplică T&C

Verifică dacă există suficiente metode de contact

Serviciul pentru clienți ar trebui să fie disponibil 24/7. Indiferent de modul prin care contactezi casa de pariuri, este necesar să ai acces permanent la un consultant care să te poată ajuta și să-ți răspundă la întrebări. Rezolvarea tuturor problemelor în scris, telefonic sau cu ajutorul chatului pe platformă, trebuie să decurgă corect și fără incidente iar timpul de răspuns la solicitările pariurilor trebuie să fie minim.

Acum că ai aflat cum trebuie să-ți alegi viitoarea casă de pariuri online, nu rămâne decât să faci alegerea potrivită pentru tine.

Pe www.pariuri24.ro există recenzii detaliate ale principalilor operatori licențiați din România. Poți afla toate detaliile care te interesează referitoare la orice casă de pariuri, inclusiv numărul licenței, detalii de contact, modalități de plată, etc.

Te așteptăm să descoperi cele mai noi oferte lansate de casele de pariuri licențiate și ponturi utile pentru viitoarele tale pariuri pe site-ul Pariuri24.ro.

ShareCitește și Newsletter