Bonus bun venit la pariuri Unibet

Bonus bun venit la pariuri Unibet

Bonus de bun venit la pariuri Unibet este noua ofertă pe care Unibet o pune la dispoziție pentru toți jucătorii. Această ofertă include un pariu fără risc de până la 500 RON, 300 rotiri gratuite și două pariuri gratuite de 25 RON fiecare. Descoperă toate detaliile și începe să te bucuri de avantajele oferite de Unibet.

Bonus bun venit la pariuri Unibet : detalii

Pentru a întelege mai bine bonusul de la Unibet iată detalii despre fiecare parte a acestuia :

Bonus bun venit la pariuri Unibet : Pariu fără risc până la 500 RON

Unibet îți oferă un pariu fără risc de 100% până la 500 RON. Pentru a beneficia de acest bonus, trebuie să îți deschizi un cont nou la Unibet și să efectuezi o primă depunere de minim 50 RON. Acceptă bonusul și plasează primul tău pariu sportiv la Unibet. Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat. Dacă pariul este pierzător, maxim 500 RON vor fi rambursați ca bani bonus.

Bonus bun venit la pariuri Unibet: 300 rotiri gratuite

Un aspect atractiv al Bonusului de bun venit la pariuri Unibet este includerea a 300 rotiri gratuite. Primești rotirile în tranșe, pe parcursul a cinci zile lucrătoare:

  • Runda 1: 50 rotiri gratuite la slotul Exclusiv Reel Star (valoarea fiecărei rotiri este de 0.5 RON). Aceste rotiri vor fi creditate în următoarea zi lucrătoare după prima depunere, până la 23:59.
  • Runda 2: 100 rotiri gratuite la slotul Fire Joker Freeze (valoarea fiecărei rotiri este de 0.25 RON). Vor fi creditate în ziua 3 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri.
  • Runda 3: 150 rotiri gratuite la 20 Dazzling Hot (valoarea fiecărei rotiri este de 0.20 RON). Vor fi creditate în ziua 5 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri.

Bonus bun venit la pariuri Unibet: Două pariuri gratuite

Pe lângă rotiri, vei primi și două pariuri gratuite de 25 RON fiecare :

  • Pariu Gratuit 25 RON folosit cu funcția Creare Pariu: Creditat în ziua 2 de la prima depunere. Acest pariu va fi valabil pe toate meciurile de fotbal, cu cote minim de 3 și poate fi folosit doar cu funcția Creare Pariu.
  • Pariu Gratuit 25 RON folosit pe ce vrei tu: Creditat în ziua 4 de la prima depunere. Acest pariu va fi valabil pe toate selecțiile dorite, pre-meci sau live.

Cum să beneficiezi de acest bonus bun venit la pariuri Unibet

Pentru a beneficia de Bonusul de bun venit la pariuri Unibet, trebuie :

  1. Să îți faci un cont la Unibet,
  2. Să efectuezi o primă depunere de minim 50 RON
  3. Să accepți bonusul și să plasezi primul tău pariu la Unibet

Astfel, vei primi un pariu fără risc de până la 500 RON. Dacă pariul este câștigător, bonusul se finalizează. Dacă pariul este pierzător, până la 500 RON vor fi rambursați ca bani bonus.

Avantajele Combo Booster

Pe lângă Bonusul de bun venit la pariuri Unibet, poți beneficia și de 50% Combo Booster. Acesta îți oferă câștiguri suplimentare de până la 50% pentru cupoanele cu minim 4 selecții, cotă minimă de 1.25. Este o modalitate excelentă de a-ți maximiza câștigurile.

Promoția este valabilă până la data de 31 iulie

Trebuie să știi că promoția este valabilă până la data de 31 iulie. Astfel, ai suficient timp să te înscrii și să profiți de Bonusul de bun venit la pariuri Unibet. Rotirile și pariurile gratuite vor fi primite pe parcursul a 7 zile lucrătoare de la data primei depuneri.

Condițiile de rulaj ale bonusului

Pentru a beneficia pe deplin de acest bonus bun venit la pariuri Unibet, trebuie să îndeplinești anumite condiții de rulaj. Bonusul de 100% pariu fără risc la depunere trebuie folosit pe pariuri pre-meci cu cotă minimă de 1.40 pe selecție. Dacă pariul este pierzător, maxim 500 RON vor fi rambursați ca bani bonus.

Rotirile gratuite sunt fără condiții de rulaj, însă câștigurile obținute din acestea au următoarele condiții de rulaj: 35x la Cazino și Live Casino. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la activarea bonusului.

Bonusul de bun venit la pariuri Unibet este o oportunitate excelentă pentru toți jucătorii de a începe cu dreptul aventura lor de pariere. Cu un pariu fără risc de până la 500 RON, 300 rotiri gratuite și două pariuri gratuite de 25 RON fiecare, această ofertă este una dintre cele mai avantajoase de pe piață. Nu rata șansa de a profita de toate aceste beneficii și înscrie-te acum la Unibet!

ShareCitește și Newsletter