Case De Pariuri Online Legale

Scoruri Live

Vezi scorurile live, dar și informații despre marcatori, cartonașe, etc pe fiecare zi și pe fiecare campionat, pentru cele mai importante meciuri de fotbal din lume. Pe pagina de rezultate vei găsi acțiunea meciurilor zi de zi.

Scoruri live la pariuri

Pentru a distinge meciurile finalizate de cele care sunt în desfășurare, poți selecta „scoruri live” unde există funcția auto-refresh și nu trebuie să mai faci nimic altceva, ceea ce îți oferă informații live despre meciurile de pariat.

Top case de pariuri online

La conectare, ai automat opțiunea de a vedea meciurile zilei, iar cu ajutorul meniului localizat în partea de sus a ecranului, poți selecta rezultatele precedentelor două zile.

Pariuri live și scoruri live

Monitorizarea în direct a derulării unui meci este esențială pentru pariurile live. Așa-numitele pariuri live reprezintă unul dintre cele mai iubite aspect ale pieței de pariuri.

Pariul live este definit ca acel pariu pe care jucătorul îl plasează în timpul evenimentului la orice moment, de la începutul până la finalul său. Jucătorul este conectat mereu la scoruri live pentru a paria.

Piețele de pariuri live sunt prezente în aproape toate sporturile și sunt oferite pe o platformă diferite de către siteurile de pariuri. Cantitatea de opțiuni disponibile pentru pariurile live depinde în primul rând de cât de comercial este un evenimentși, în al doilea rând, depinde de importanța pe care siteul de pariuri o acordă pentru satisfacția cantitativă a clienților săi.

Diferența între pariul pre-meci și cel live

Timpul ! Principala diferență este factorul timp. Înainte de a începe un eveniment, jucătorul poate studia și se poate gândi la pariul său, în timp ce la pariul live el trebuie să acționeze în cel mai scurt timp posibil.

Marja casei de pariuri ! Marja pe piețele de pariuri care nu au început este mai scăzută comparabil cu cea din pariurile live.

Informație vs Imagine ! Înainte de startul unui meci jucătorul la pariuri se bazează pe informația pe care o are la dispoziție, iar după lovitura de start, imaginile de la eveniment joacă un rol decisiv în alegerea pariului.

Streaming Live

Una dintre cele mai bune schimbări pe care au adus-o pariurile online o reprezintă introducerea streaming live în viețile noastre. Este un serviciu de care te poți bucura pe câteva siteuri de pariuri și, de fapt, pe mai multe piețe de pariuri și de pe mai multe dispozitive.

Ce sunt streaming live în pariuri

Streaming live sunt definite ca acel serviciu prin care un eveniment este difuzat cu imagini în direct pe platforma de pariere (siteul de pariuri).

Atenție ! Pentru siguranța pariorilor, de multe ori, transmisiunea live are o întârziere de 3-4 secunde, așa că pariurile nu sunt făcute pe cheltuiala casei de pariuri de către jucătorii care „păcălesc” creatorul de cote.

Sunt gratuite streaming live înainte de pariere?

Politica fiecărei case de pariuri este diferită, dar niciuna dintre ele nu taxează suplimentar acest serviciu. Câteva îl oferă gratuit doar prin înscrierea pe siteul casei de pariuri. Cele mai multe solicită jucătorilor să aibă bani în contul de pariuri.

Atenție ! Nu plătești pentru acest serviciu. Contul tău rămâne neschimbat indiferent de câte ore urmărești streaming live pe siteul de pariuri.

De ce siteurile de pariuri oferă streaming live?

Din două motive. În primul rând, pentru că este un alt instrument pentru a atrage clienții, este o strategie de marketing.

Pe de altă parte, și mai important, deoarece ele consideră că streaming live vor atrage mai multe pariuri. Dacă privești meciul, vei fi stimulat să pariezi. Fiecare site de pariuri nu se teme de un număr mare de pariuri, ba din contră ele caută să-și asigure un profit maxim prin intermediul marjei.

Atenție ! Faptul că siteurile de pariuri le oferă jucătorilor streaming live pentru a atrage un rulaj mai mare nu este neapărat un lucru rău. Fiecare jucător poate folosi transmisiunile în direct în mod inteligent și în propriul avantaj.

Scoruri Live și pariuri pe mobil

În era telefoanelor inteligente, este normal pentru site-urile de pariuri să fie în trend și își adaptează planul de dezvoltare, oferind greutate noilor tehnologii.

Astăzi, este rar să găsești un site de pariuri care nu oferă o platformă care să răspundă pe deplin oricărui dispozitiv mobil.

Multe dintre aceste site-uri au aplicații pentru sistemele iOS și Android, pentru a face parierea și mai ușoară prin dispozitive alternative oferite jucătorilor.

În recenziile de pe Pariuri24.ro am inclus într-un paragraf special opțiunile de pariere pe dispozitive mobile pentru fiecare site de pariuri din România.

Opțiunea cash out

Serviciul cash out este deja pe piață de câțiva anin și oferă jucătorului oportunitatea de a-și retrage pariul înainte de finalul evenimentului, dar cu un profit mai mic.

Avantajele opțiunii cash out:

 • Jucătorul poate fi plătit înainte de finalul meciului.
 • Prin selectarea unui cash aut parțial, este posibil pentru jucători să retragă capitalul și să „joace” cu risc zero.
 • Un pariu poate fi retras înainte de startul eveniment, cu o pierdere minimă sau chiar nicio pierdere.

Dezavantajele opțiunii cash out:

 • Profiturile după cash out sunt semnificativ reduse.
 • Site-ul de pariuri decide suma pe care jucătorul o va primi, prin intermediul acestui serviciu.
 • Foarte probabil, cu opțiunea early cash out to lose the value of the initial return of the chosen point.
 • Top case de pariuri online din România

  Superbet

  superbet logoPariază Acum
  • Bonus 200 RON
  • Cash Out
  • Streaming Live
  5.00/5 - 3 voturi

  Betano

  betano logoPariază Acum
  • Bonus 500 RON
  • Cash Out
  • Streaming Live
  5.00/5 - 3 voturi

  Unibet

  unibet logoPariază Acum
  • Bonus 300 RON
  • Cash Out
  • Streaming Live
  4.67/5 - 3 voturi

  *Se aplică T&C

Bonusuri case de pariurihot image

betano logoBetanoBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1170664W000663
superbet logoSuperbetBonus de pachet de bun venit până la 500 RON
L1160659W000328
unibet logoUnibetBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 300 RON
L1160657W000330
casapariurilor logoCasa PariurilorBonus de pachet de bun venit până la 600 RON
L1160652W000306
fortuna logoFortuna100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160665W000326
netbet logoNetbetBonus de tip pariu gratis, în valoare de până la 500 RON
L1160651W000195
maxbet logoMaxbet14 pariuri gratis, cu o valoare totală de 700 RON
L1160661W000651
winmasters logoWinmastersBonus 100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160650W000194
betfair logoBetfair100% din valoarea primei depuneri până la 500 RON
L1160655W000329
sportingbet logoSportingbet100% din valoarea primei depuneri până la 250 RON
L1173062W000807

Ponturi Pariuri

Articole

Top 5 Agentii - Evaluarea Vizitatorilor

NuCase de PariuriEvaluare
1.superbet logo
5.00/5 - 3 voturi
2.betano logo
5.00/5 - 3 voturi
3.winmasters logo
4.67/5 - 3 voturi
4.fortuna logo
4.67/5 - 3 voturi
5.casapariurilor logo
4.67/5 - 3 voturi
 • Case de pariuri online

  Pariuri24.ro îți prezintă acele case de pariuri online care operează în România, potrivit Oficiului Național Pentru Jocuri de Noroc (ONJN), instituție mandatată să reglementeze și să supravegheze activitățile caselor de pariuri online în această țară. Toate licențele pentru acest domeniu de activitate sunt valabile pentru 10 ani.

 • Top Agentii

  Pariuri24.ro realizează un top al celor mai bune case de pariuri în funcție de securitate, încredere, diversitate a evenimentelor sportive și a piețelor de pariuri, calitate și eficiența serviciilor pentru clienți și varietate în privința metodelor de depunere și de retragere.

 • Site-uri de pariuri cu bonus de depunere

  Multe case de pariuri oferă bonus la depunere (bonus de înregistrare) pentru a atrage noi clienți. Jucătorii care vor să se înscrie pe un site de pariuri iau aceste bonusuri foarte în serios. Site-urile de pariuri sportive știu că jucătorii vor să ia bonusuri ridicate la înregistrare. rapide la câștig, o mare varietate a metodelor de plată și retrageri rapide.

 • Alegerea casei de pariuri

  Industria pariurilor a cunoscut o creștere extrem de rapidă în ultimii ani. Noi companii apar tot timpul, în timp ce altele deja existente își îmbunătățesc produsul și își măresc oferta. Chestiunea care îi interesează pe jucători este cum pot face alegerea corectă atunci când deschid un cont la agenția de pariuri „cea mai potrivită” pentru ei. Citește mai mult…

 • Cum deschizi un cont la o casă de pariuri?

  Deschiderea unui cont la o casă de pariuri online este un proces care de obicei nu durează mai mult de 5 minute. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai este un cont de email și, bineînțeles, trebuie să te decizi la ce casă de pariuri să te înscri. Citește mai mult…

 • Site-uri de pariuri cu servicii de top pentru clienți

  Modurile de a comunica variază la fiecare companie, iar anumite case de pariuri oferă o paletă largă de opțiuni și le poți contacta prin orice canal disponibil, în timp ce altele au modalități convenționale de a fi contactate. Este de asemenea important să știi orele de funcționare, ce operatori lucrează 24/7 și care au un serviciu de chat în direct.

 • Pariurile live

  Pariurile live au devenit cea mai populară formă de pariere. Jucătorii pot alege dintr-o gamă largă de evenimente sportive, care pot fi urmărite live pe ecran în timp ce pariezi.

 • Cazino Online

  Îți prezentăm mai cazinourile online care operează cu o licență legală în România. De aici îți vei putea face o părere rapidă și completă despre jocurile și serviciile pe care le oferă toate cazinourile online.