Un meci interesant azi: Rybakina contra Linda Noskova, cu peste 6.5 break-uri

Un meci interesant azi: Rybakina contra Linda Noskova, cu peste 6.5 break-uri

Turneul Rolland Garros este azi prilej de pariuri pe tenis, mai ales că multe case de pariuri propun cote foarte bune.

Elena Rybakina este una dintre favoritele de la Roland Garros de anul acesta. Ea a făcut un meci reușit împotriva lui Fruhvirtova cu cinci break-uri împotriva ei. Dar serviciul ei pe suprafața de zgură nu este o armă stabilă întotdeauna, așa că este mult mai vulnerabilă împotriva unei foste campioane Roland Garros la Juniori. Rybakina este bine pregătită pentru meciul de azi, este o jucătoare înaltă, care oferă un serviciu puternic.

Cehoaica Noskova este adversara de azi a Rybakinei, o prezență tânără, cu mult potențial. Ultimul ei meci cu Danka Kovinic a fost un succes, cu 4 mingi de break salvate.

Azi pariem pe pronosticul peste 6,5 breaks, cu cota 2.05 la Betano.

Ruusuvuori – Dimitrov: peste 40.5 game-uri

Al doilea pont al zilei pe meciuri de tenis la Rolland Garros se referă la întâlnirea pe zgură dintre Ruusovuori și Grigor Dimitrov.

Va fi probabil un joc tipic de Grand Slam din a doua rundă, cu doi jucători similari de la linia de bază, care poate produce întotdeauna o luptă frumoasă.

Emil Ruusovuori nu a fost în formă în ultima vreme și are un palmares de 6-5 pe zgură, dar este întotdeauna o provocare de învins pentru că apără linia de bază și generează niște lovituri de fond foarte bune. Backhandul lui Dimitrov poate fi cheia acestui meci. Dar acestea două vor depăși patru seturi cu posibilitatea unui tiebreak.

Mizăm pe pronosticul peste 40.5 game-uri azi, cu cota 2.35 la Superbet.

Pariuri azi :


Rybakina – Noskova : peste 6.5 break-uri@ 2.05 (Betano)

Ruusuvuori – Dimitrov: peste 40.5 game-uri@ 2.35 (Superbet)

ShareCitește și Newsletter