Careul de ași la Melbourne: semifinale la simplu masculin

Careul de ași la Melbourne: semifinale la simplu masculin

Primul turneu de Mare Slem al anului 2023 a ajuns în faza semifinalelor. După ce am asistat la semifinalele feminine, unde câștigătoarele sunt Azarenka și Rybakina, acum e rândul băieților să ofere meciuri palpitante, pe placul pariorilor.

Să vedem așadar ce pariuri ne sugerează specialiștii de la Pariuri24, pentru cele două semifinale ce vor avea loc în această noapte, de la 5.30 : meciul TsisipasKhachanov și mâine de la 10.30: Djokovic contra Tommy Paul.

Stefanos Tsitsipas – Khachanov: 1 și peste 32,5 game-uri

Primii doi tenismeni care joacă în semifinale la Australian Open sunt grecul Tsitsipas și rusul Karen Khachanov.

Stefanos joacă cel mai bun tenis al său în Australia și este clar favoritul meciului. Lovitura cheie pentru el este un forehand topspin.

Pe de altă parte, Karen Khachanov, ocupantul locului 20 în clasamentul ATP, adoră să joace pe o suprafață atât de rapidă. Armele lui (servire și forehand) sunt foarte bine folosite și își poate pune întotdeauna adversarul în poziții dificile de la linia de bază.

Stefanos a salvat 43 din 49 de puncte de break, iar Karen poate obține primul serviciu cu procente de peste 80%. Deci va fi un meci lung. Mizăm că vom asista la peste 32.5 game-uri iar învingător va fi cu siguranță talentatul Tsitsipas, pariu cu cota 2.00 la Betano.

Novac Djokovic – Tommy Paul: 3-0 la seturi

Novak Djokovic pare că se află într-o misiune specială pentru victorie în cel de-al 10-lea Australian Open. În ciuda accidentării, a jucat două meciuri cu adevărat reușite împotriva lui De Minaur și Rublev, fără să piardă niciun set.

Strategia lui Paul este să lovească mingile prin forehand, dar Djokovic este jucătorul numărul unu și are un serviciu excelent, care îl poate înfrânge fără probleme pe Paul.

Djokovic este pur și simplu de neoprit și încearcă să termine meciurile în două ore, astfel încât să-și poată gestiona mai bine durerea provocată  de  accidentarea la picior. 3-0 la seturi este o opțiune decentă de pariere pentru acest meci de mâine dimineață, pariu cu cota 1.48 la Unibet.

Pariuri azi:

Stefanos Tsitsipas – Khachanov: 1 și peste 32,5 [email protected] (Betano)

Novac Djokovic – Tommy Paul: 3-0 pariere pe set @1.48 (Unibet)

ShareCitește și Newsletter