Alexandrova – Kvitova: un meci interesant de pariat, în sferturile de finală de la Miami

Alexandrova – Kvitova: un meci interesant de pariat, în sferturile de finală de la Miami

Diseară urmărim meciul dintre Ekaterina Alexandrova și Petra Kvitova, în sferturile de finală ale turneului de la Miami.

Cele două jucătoare au un început de sezon solid iar fetele au stiluri de joc foarte asemănătoare, cu lovituri de teren grele de la linia de bază.

Cheia este care dintre ele va găsi liniile cu loviturile de fond și care va avea un procent mai bun la primul serviciu. Alexandrova are un avantaj pentru prima variantă și Kvitova pentru a doua. Niciuna dintre ele nu poate valorifica forma actuală contra celeilalte și acest meci va merge suficient de departe.

Azi alegem peste 22,5 game-uri pentru pariul nostru, cu cota 1.95 la Betano.

Rybakina – Pegula: 1 and 12+ ași

Prima semifinală la Miami se joacă azi între Elena Rybakina din Kazahstan, numărul 7 WTA și Jessica Pegula, numărul 3 WTA.

Elena Rybakina este jucătoarea supremă și favorita meciului de azi. Ea a produs 10,25 de ași pe joc la Miami și serviciul este arma preferată împotriva tuturor.

Pegula ar putea pune presiune și cu primul serviciu și de la linia de bază, așa că linia de ași este foarte scăzută.

În general, Rybakina va controla acest meci de la serviciu și de la linia de bază și probabil va ajunge în finala de la Miami, după Indian Wells.

Pariem pe victoria Elenei Rybakina, cu pronostic 1 și de asemenea peste 12 ași , cu cota mărită de 3.80 la casa de pariuri Betano.

 

Pariuri azi :

Ekaterina Alexandrova – Petra Kvitova : peste 22.5 game-uri @ 1.95 (Betano)

Elena Rybakina – Jessica Pegula: 1 and 12+ ași @ 3.80 ( Betano – cote mărite)

ShareCitește și Newsletter