Pariem azi pe victoria turcilor de la Fenerbahce acasă, în Europa League

Pariem azi pe victoria turcilor de la Fenerbahce acasă, în Europa League

Meciul de la ora 19.45 ce se va disputa la Ankara are loc în optimile Europa League, între Fenerbahce și Sevilla. Spaniolii au avantaj de 3 goluri după meciul de acasă. În primul joc, Sevilla – Fenerbahce, numărul de goluri așteptate xGoals a fost 0,69-1,22.

Fenerbahce are patru victorii consecutive pe teren propriu, unde a marcat un total de 15 goluri.

În weekend, echipa turcă nu a avut meci și jucătorii sunt odihniți, în timp ce Sevilla a dat o luptă dură în LaLiga, unde a reușit un 2-1 cu Almeria. Sevilla va încerca să își mențină avantajul din tur, dar va fi aproape imposibil.

Jocul de azi va fi destul de dur, echipa lui Jorge Jesus este motivată să ofere suporterilor turci un meci cu goluri și de ce nu cu victoria Fenerbahce. Și noi mizăm pe acest pronostic 1, cu cota 2.05 la Betano.

Real Sociedad – Roma: Sub 2,5 și no goal

Al doilea meci din optimile Europa League ales pentru pariere azi este cel dintre Real Sociedad și AS Roma, disputat de la ora 22 pe Reale Arena. În primul joc, AS Roma a fost mult mai bună și i-a permis echipei Real o singură ocazie de poartă. Real este într-o perioadă mai slabă, are doar o victorie în ultimele cinci etape, au apărarea destul de deficitară. Antrenorul Romei, Jose Mourinho, are încredere că elevii săi vor reuși un meci frumos azi, mai ales că sunt pe poziția a cincea.

Real Sociedad a avut trei pronosticuri corecte sub 2,5 și no gol în ultimele patru meciuri.

Pariem azi pe un număr mai mic de goluri, sub 2.5 și că nu ambele echipe marchează – no goal, selecție creată cu opțiunea Bet Builder la 888Sport, cota 1.95.

Feyenoord – Shakhtar Donetsk: Feyenoord, peste 1,5 goluri

Al treilea meci de azi ales pentru pariuri, în optimile de finală Europa League, are loc pe stadionul De Kuip din Rotterdam de la ora 19.45.

Primul meci s-a terminat la 1-1, deși azi olandezii par favoriții partidei. Feyenoord ar fi meritat victoria pentru că a reușit 21 de lovituri împotriva a 5 obținute dintre adversarii lor, dar tabela de marcaj a rămas la 1-1. Feyenoord a reușit peste 2,00 xGoals în ultimele 4 meciuri și acum, acasă, ne așteptăm la un atac mai susținut, cu mari șanse de reușită contra ucrainenilor de la Shakhtar.

Este greu de crezut că Shakhtar va reuși să treacă de puternica Feyenoord, pe care o vedem azi înscriind peste 1.5 goluri, pronostic cu cota 1.60 la Superbet.

Pronosticuri azi :

Fenerbahce – Sevilla: 1@2.05 (Betano)

Real Sociedad – Roma: Sub 2,5 și no goal @1.95 (888Sport)

Feyenoord – Shakhtar Donetsk: Feyenoord, peste 1,5 goluri@1.60 (Superbet)

ShareCitește și Newsletter