Va reuși diseară Sepsi să câștige trofeul mult dorit : Cupa României Betano ?

Va reuși diseară Sepsi să câștige trofeul mult dorit : Cupa României Betano ?

În această seară, de la ora 20:30 are loc cea de-a 85-a ediție a Cupei României Betano. Meciul suscită cu siguranță interesul suporterilor celor 2 echipe : Sepsi din Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj.

Și pentru pariori este un prilej excelent de a  plasa bilete, mai ales că diferite case de pariuri licențiate din România oferă cote excelente pentru meciul de azi.

Cupa României este printre cele mai urmărite evenimente sportive din această vară mai ales că federația română de fotbal oferă în finală un fond de premiere de 240.000 EURO. Echipele care ajung în finală și se pot bucura de sumele de bani puse la dispoziție de federație au mari șanse să efectueze transferuri inspirate și să achiziționeze jucători talentați pentru viitoarele sezoane.

Sepsi este câștigătoarea trofeului din 2022 și ocupanta locului 2 în ediția precedentă când a pierdut în fața FCSB. Dacă Sepsi reușește să cucerească cupa României este calificată în preliminariile Conference League. Pentru echipa antrenată de Cristiano Bergodi ar reprezenta o șansă nesperată la afirmare pe plan european.

Universitatea Cluj nu are o experiență atât de largă în competiții de anvergură. Din păcate echipa antrenată de Sabău nu deține licență UEFA, și chiar dacă ar câștiga nu poate participa la Conference League ca și câștigătoarea cupei. Asta nu însemna că locul 3 din play-off câștigă dreptul de participare în preliminariile Conference League iar locul 4 va susține un baraj cu învingătoarea meciului din play out dintre FC U Craiova și Voluntari, care se joacă vineri.

Casele de pariuri indică drept favorită echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Fotbaliștii ardeleni sunt mai relaxați și au avut timp de pregătirea acestui meci iar experiența pe care o au, le dă prima șansă în câștigarea titlului în această seară.

Universitatea Cluj are firește șansa ei, jucătorii sunt motivați pentru că este o ocazie excelentă de afirmare a echipei clujene. Fanii sunt entuziasmați și mulți fac deplasarea la Sibiu.

Ne așteptăm la un meci spectaculos în care Sepsi are prima șansă, iar noi pariem pe victoria lor, cu cota 1.98 la Betano.

ShareCitește și Newsletter