888sport logo
Un meci cu goluri numeroase azi în La Liga : Valliadolid – Barcelona

Un meci cu goluri numeroase azi în La Liga : Valliadolid – Barcelona

Meciul de astăzi de pe stadionul Jose Zorilla aduce pe teren echipa Valliadolid și FC Barcelona, într-o etapă intermediară din La Liga.

Real Valladolid a pierdut cinci meciuri din La Liga și, dacă vrea să se salveze de la retrogradare, va trebui să-și pună capăt seriei negative de rezultate. În ultimele etape au înregistrat 5 eșecuri consecutive. Mai mult, jucătorii de la Valliadolid primesc goluri acasă, cu 5 partide înregistrând peste 2,5 goluri, din ultimele 6 jocuri. Barcelona a reușit să câștige campionatul însă din păcate a pierdut contra Real Sociedad datorită unor grave greșeli defensive.  Probabul Xavi va unele schimbări în următoarele 3 meciuri pe care le are de disputat Barcelona în acest final de sezon.

Ne așteptăm azi la un meci cu peste 2.5 goluri, pronostic cu cota 1.60 la casa de pariuri Betano.

Celta Vigo vs Girona: ambele marchează

Celta Vigo joacă azi contra echipei din Girona de la ora 20.30, în etapa 36 din La Liga. Gazdele se situează pe locul 15 cu 10 victorii și 16 înfrângeri plus 9 egaluri. Celta Vigo a marcat în ultimele 8 meciuri din 10 jucate pe teren propriu

Celta Vigo are o oportunitate excelentă cu o victorie împotriva Gironei, care joacă un fotbal agresiv și rapid. Oaspeții își doresc doar o victorie pentru a-și menține vii speranțele pentru Europa Conference League și trebuie să recupereze 2 puncte în ultimele 3 partide rămase de jucat. Ultimele 3 din 4 meciuri ale lui Celta s-au încheiat cu confirmarea pronosticului ambele marchează. Celta Vigo a marcat în 88% din meciurile de acasă din acest trimestru și întâlnește o echipa Girona care a marcat în 89% din meciurile jucate în deplasare.

Pariem azi pe pronosticul ambele marchează, cu cota 1.85 la Superbet.

Breda vs Maastricht: peste 2.5 goluri

Meciul dintre Breda și Maastricht de la ora 22 contează pentru sferturile de finală din Eredivisie. NAC Breda a confirmat pronosticul peste 2,5 goluri în 68% din meciurile lor din ligă în acest sezon, în timp ce 74% din meciurile jucate în deplasare ale Breda au înregistrat cel puțin trei goluri, oaspeții marcând 2,2 pe meci în deplasare.

Ambele echipe au același număr de puncte acum, iar meciul de azi se anunță tensionat. Mizăm pe pronosticul peste 2,5 goluri, cu cota 1.47 la Betano.

Pariuri azi :

Valladolid vs Barcelona: peste 2,5 goluri @1.60 (Betano)

Celta Vigo vs Girona: ambele marchează @1.85 (Superbet)

Breda vs Maastricht: peste 2.5 goluri @1.47 (Betano)

ShareCitește și Newsletter